Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuu01

Rarunkuuu!!! Ciągle jestem senna i chce mi się spać.

Polecane posty

Gość ratunkuu01

Ludzie co ja mam zrobić, nie mam juz siły tak dłuzej żyć, ciagle jestem niedospana i senna! A spię po jakies 8-10, czasami 11 godzin. i tak mi mało :o:o:o

Gość ratunkuu01
Dodam, nie mam żądnej anemii, bo robiłam badania, które wskazywały, że wszystko jest OK!

Gość ratunkuu01
poprostu jestesm szczery, a o wiele więcej pożytku byłoby gdyśbyś Ty sam zamknął się w tej Twojej trumnie!! bo ja jej nie potrzebuje:P

a moze w ciazy jestes?albo masz problemy z tarczyca?czasami tez za duzo snu te nie pomaga,ja sypiam 6-7 godzin na dobe i czuje sie swietnie

śpij krócej, ja śpię 2-4 godziny na dobę i zawsze jestem wypoczęta.

Może masz depresję? Ja też robiłam różne badania, badałam krew pod kątem tarczycy, brałam magnez, żelazo itp. itd. Lekarz rodzinny stwierdził, że mam nerwicę i dlatego ciągle chce mi się spać.

Gość gfhfghgfjghj
zrob badania na hormony tarczycy, tez sie tak czułam pozniej wyszło... a moze poprostu sie "przesypiasz"? czasami jest tak ze przebudzisz sie o 6 i masz siłe do wszystkiego , zdrzemniesz sie na 30 min i za chiny nie potrafisz wyjsc z łózka

Gość xfaa
Albo zbyt malo dostepu swiezego powietrza i ruchu? Moze przebywasz przez wiekszosc dnia w pomieszczeniach zamknietych? Czesto nie doceniamy tak prostej przyczyny naszych dolegliwosci i szukamy głebiej

Gość ratunkuuu01
o dzięki za odzew:)) więc tak.. być może i troszkę zamało przebywam na powietrzu, ale nie wydaje mi się aby to było powód. badania poziomu gruczołow tarczycy też mi robili ale to nie to, gdyż nic nie wykazały. magnez i żelazo również mam w normie, ale hmm tak się zastanawiam... może mój orgaznim potrzebuje więcej tych wiataminek, niż przeciętny? jak myślicie??? A czy to depresja? tego nie wiem. Hmm... czy śpię 7godzin czy 10 to mi różnicy nie robi, bo i tak jestem strasznie niewyspana. Jedyne co wiem, to że po 6,7 godzinach snu zazwyczaj nie mogę sie z łóżka podnieść:o Może znacie jakies dobre i sprawdzone ziółka ????

Gość ratunkuuu01
Cukier również mam w normie :)

jeszcze sprawdź, czy w ciąży nie jesteś. Na początku bardzo byłam zmęczona(nawet przed tym, jak mi test pokazał ciążę)

Gość ratunkuuu01
Nie jestem w ciąży:) Ale tak sie zastanawiam właśnie może to efekt brania tabletek anty? po nich zawsze czułam się okropnie, aż w końcu zaprzestałam, teraz minie chyba 5 m-c, od zażycia ostatniego opakowania, może to przez to cholerstwo:o Ale po tylu m-cach organimz pownien się już zregenerowac:o Sama nie wiem, może poprostu tak mają coniektórzy i muszą odczuwać senność i ciągle zmęczenie :o

Gość Gandżaaaa
Hmmm no właśnie ja też szukam na ten temat informacji bo ciągle mi sie spać chce. Oczy same mi się zamykają. Ale póki co to mi depresja pasuje...

Gość tak uważam....
to ta nudna żałoba narodowa :(:(:(

Gość tak uważam....
Gandżaaaa - hahaha, a ty skąd wykopała taki stary temat:D:D:D

Gość p1230
ja jestem w ciazy i spie po 15 godzin i w ciagu dnia jeszcze drzemie... nie idzie tak zyc :( ciagle chce mi sie spac :(

Gość gość
Ja pare miesięcy temu miałam depresję i spalam bardzo malo . Nawet 2 h i to mi wystarczało. Gdy ten stan depresyjny miną to teraz śpię nawet do 10h co jest strasznie męczące. W ciągu dnia jestem nie do życia. Leze prawie cały czas bo niemam sil na nic. Najchętniej wróciła bym to czadu depresji, bo mimo ze ciągle bylam w krwi bo się cięłam to miałam więcej osób w nocy wokół siebie z którymi mogłam rozmawiać. A teraz ja śpię a oni czekają na mnie w nocy a ja nie potrafię nawet na chwilę się przebudzić.

Gość gość
Ja bym stawiała na niedoczynność tarczycy bo to częsta przypadłość (co czwarta kobieta) sama choruje i zanim rozpoczełam leczenie też ciągle śpiąca byłam, zmęczona w ogóle bez życia... A i przy niedoczynności zdarzają się stany depresyjne. Zbadaj sobie tsh

Gość gość
kup w aptece Rhodiolę... to ziółko które odkryłam niedawno bardzo mi pomaga

Gość gość
TEŻ TAK MIAŁAM!!! próbowałam wszystkich specyfików i nic! dopiero jedna lekarka powiedziała mi, że źle się odżywiam i nie mam dostatecznej ilości ruchu. zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczę 3 razy w tygodniu dla podtrzymania kondycji! niedaleko domu mam klub fitness (Marcelinka w Poznaniu) więc mam blisko. po miesiącu zaczęłam się już lepiej czuć!

Gość gość
U mnie problem był taki ze nie miałam motywacji, na podjecie dalszej nauki bo znam siebie i wiem ze nie potrafie chlonac wiedzy, szybko trace czyms zainteresowanie. W pracy klienci do mnie czasem zagadauja ale nie potrafiłam podtrzymac rozmowy, czasem zeby glupio nie wyszlo to cos tam na sile odpowiadałam ,ale nie przychodziło mi to lekko. Dopiero dzięki oczyszczeniu aury ze strony http://energiaduchowa.pl stałam się osobą przebojową i znalazłam motywację do działania. Jestem obecnie uznawana za optymistkę, chociaż wcześniej było to nie do pomyslenia.

Gość gość
Jeżdżę wyczynowo na rowerze i ostatnio znajomy znalazł w Tesco u siebie w mieście nowego energetyka marki Dark Dog. Wypiłem i powiem ci, że duże pozytywne zaskoczenie. Inny skład w porównaniu do najpopularniejszych energy drinków. Daje dużego kopa, ale jednocześnie bez skoku ciśnienia. Czegoś takiego właśnie szukałem dość długo. Niezła alternatywa dla klasycznych napojów izotonicznych. W czasie dużego wysiłku faktycznie pomaga. Zgrzewka na miesiąc wystarczy, niezbyt duża inwestycja.

Gość gość
Tylko seks może coś tu pomóc