Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem pomocy

usuniety jajowod -jak jest z ta ciza?

Polecane posty

Gość nie wiem pomocy

nie wiem co sie dzieje , za tydzien powinnam dostac miesiaczke ale zanim ja dostaje zaczynaja bolec mnie piersi a teraz tak nie jest poprostu wcale mnie nie bola a do tego mam tak duzo sluzu ktory konsystencja przypomina sluz owulacyjny jest jak kurze bialko o kolorze przezroczysto bialawym, robilam juz test ciazowy ale wyszedl negatywnie pewnie dlatego ze za wczesnie, mam pytanie czy takie objawy jak wyzej opisalam wystepuja u kobiet w ciazy? do tego 2 miesiace temu mialam ciaze pozamaciczna i usunieto mi jajowod boje sie ze to sie powtorzy niby moj gin powiedzial ze raczej to sie zadko zdarza ... no ale sie zdarza:( prosze o rade.

Gość hjhgkhjlijk
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość em-ka
moze ci sie sporo wydluzyl cykl i zamiast zblizajacej sie miesiaczki masz dopiero owulacje..... czesto sie slyszy o zajsciu w ciaze kiedy to mial sie pojawiac wkrotce okres a zamiast tego byla dopiero owulacja.....tak mialy moje 2 kolezanki ..... moze po tym zabiegu sa zaburzenia hormonalne ? napewno przydalaby sie wizyta u gina

Gość nie wiem pomocy
BYLAM DZIS U GIN. POWIEDZIAL ZE NIC NIE WIDZI I ZE MACICA JEST PRZEKRWIONA , I JUZ NIC WIECEJ NIE MOWIL ...