Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginalna a nie banalna

OKLEPANE IMIONA

Polecane posty

NIKOLA OKLEPANE POWIADACIE EHHH MOZE I JUZ TAK;( aLE KIEDY 4LATA TEMU MOJA CÓRCIA PRZYSZŁA NA ŚWIAT BYLO TO RZADKIE IMIĘ mNIE SIĘ RÓWNIEŻ PODOBA LENA, LIGIA, EMMA CÓRCIA MIAŁA BYĆ WANESSA ALE KOLEZANKA MNIE WYPRZEDZILA;p i CHŁOPIEC: CYPRIAN ;)

Gość dziunia80
a ja mam synka Kamila i córkę Martynę

Ja od dawien dawna marzylam o nazwaniu corki Olivcia:) i jak sie urodzila tak wlasnie dalam na imie. Mam w nosie to ze pol Polski, Anglii itd tez dala corkom tak na imie. Moja jest Olivcia Michelle i za nic bym tego nie zmienila :) po prostu moja Olivcia :D

Gość sempre nao
ja jestem z rocznika 81 i mam na imie Agata ktore bardzo ale to bardzo mi sie podoba i z checia tak bym nazwala kiedys swoja coreczke....ale pewnie tego nie zrobie gdyz to malo spotykane zeby imiona matki z corka sie powtarzaly.. wsrod ojcow i synow jest to bardziej polularne. Tak wiec moja corka bedzie miala na imie Ania lub Natalia a syn Mateusz lub Piotr

Gość sempre nao
:)

Ja rowniez mam coreczke o imieniu Oliwia i mam gleboko w poważaniu ,ze pol Polski czy Anglii nosi takie imie! Mnie sie podobalo i podoba dalej i to najwazniejsze!!

Gość OKLEPANE I TYLE
:D

Gość be be be
A jak wam sie podoba Emilka, Maja, Jagoda? a dla chłopca Kacper, Maciej, Wojciech ?

Gość Animari
Mi się podoba hebrajskie imię Jeremi. Nie chę, żeby imię mojego dziecka było pospolite i nie chce też żeby było zachodnie typu Jonatan, Nikol.

Gość Alborg
MOJ bratanek to Jan Ksawery a jego siostrzyczka to Basia. A ich ojciec to Albert. Bardzo podobaja mi sie srare imiona jak Joachim,Ksawery,Apolinary czy Lenard,Stanislaw.

Gość monia 1234
pierwszy syn Filip ... imię pasuje do charakteru i osobowosci wybitnie :) .... drugi syn jeszcze w brzuszku będzie Igorem...zawsze mi sie to imię podobało..

Gość iloraz inteligencji
szukasz pracy? -- wzbogadz swoje CV iloraz inteligencji Rozwiaz test i wzbogac swoje CV

Gość gość
madzia madziara i lena

Gość gość
Masa teraz: Lenek, Zuzi, Julki, Amelki (Amelia to nazwa choroby bleeee) a chłopców Kacper Igor, Jaski i Staśki bleeeeee

Gość gość
i Filipy i Marcele ble ble ble