Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fju fju ...

kto mi postawi tarota??

Polecane posty

Gość czekając na cud
ja też oproszę o wróżbę, wybieram 18

Gość brudnopis
Czy ja tez moge poprosic o wylosowanie dla mnie karty? :) Moja liczba to 4.

Gość xxxxxxxxxxxxxxhfurh
Czy lubicie się onanizować? (ost.)

Gość kasidii
21

Gość DLA MNIE NR 17

Gość Dorisssssssss
17

Gość jeśli można to ja poproszę
liczbę 9

Gość uppppppppp
upppppppppppppp

Gość wangrofa
Liczba 38

Gość wangrofa
sorry trzeba podać do 21. więc podaję nową 8

Zajmuję się stawianiem tarota od wtorku do piątku, taki przesąd. Nie jestem jasnowidzem, a tarot, nie przewiduje przyszłości. Przyszłość, wykuwa sobie każdy sam, tarot pokazuje reraźniejszość i to czego być może jeszcze nie zauważami obok siebie, a więc: Kasidii: wylosowałaś kartę The Fool, Głupiec zerową w talii, a niesie ona: Zdrowie-- Przemęczenie i osłabienie organizmu. Wizyta u lekarza. Profilaktycznie, będzie dobrze. Uczucia-- Mieszane uczucia w stosunku do drugiej osoby, która wymaga więcej niż możesz jej dać. Potrzebujesz więcej czasu, by podjąć decyzję co do przyszłości tego związku. Finanse-- Ważną decyzję w sprawach finansowych podejmiesz w krótkim czasie. Oczekiwane pieniądze nadejdą. Praca-- Jeśli myślisz o zmianie pracy, nadszedł czas, aby myśli zmieniły się w czyny. Rezultaty tej decyzji przyniosą zadowolenie. Rodzina-- Ktoś z rodziny będzie poszukiwał pracy. Ważna decyzja z twojej strony, związana z miejscem zamieszkania. Tyle, karta tarota, ja polecam przez kilka dni być czujnym, bardzo uważnie przyglądać się co dzieje, się wokół ciebie, ale bez przesady, Zyczę szczęścia. brudnopis----Whee of Fortune, Koło Fortuny 10 kartę arkanów Zdrowie-- Podenerwowanie może doprowadzić do osłabienia organizmu. Twoje samopoczucie zmienia się z godziny na godzinę. Uważaj, żeby nie było za dużo cukru w twojej diecie. Uczucia-- Ktoś z twojej przeszłości będzie próbował wrócić do twojego życia. Mimo to nie będziesz zdecydowny/zdecydowana/ co do przyszłości tego związku, zaryzykujesz i dasz mu jeszcze jedną szansę. Negatywny okres wkrótce się skończy i będzie podejmowana ważna decyzja. Finanse-- Twoje oszczędności maleją, czekają cię nadal dodatkowe wydatki. Poprawa nie nastąpi wcześniej niż za trzy miesiące. Uważaj aby nie zgubić, albo nie zostawić gdzieś portfela. Praca-- Mimo to, że zarobki dość dobre, nie jesteś zadowolona z obecnej pracy. Ciągle problemy z kimś z współpracowników, mogą doprowadzić do decyzji o zmianie pracy. Rodzina-- Ktoś z twojej rodziny jest przyczyną twoich ciągłych problemów i chciałabyś się od tego uwolnić. Przestań się litować nad tą osobą, i zacznij mówić \"nie\". Martwisz się o zdrowie kogoś bliskiego, nerwy są niepotrzebne, wszystko będzie dobrze. TYle karta Koło fortuny, a że fortuna kołem się toczy, wszystko się odmieni na lepsze. Życzę szczęścia!

Gość czekając na cud
ja też oproszę o wróżbę, wybieram 18

dla mnie nr 17-------wylosowałaś kartę The Hierophant Arcykapłan, 5 kartę w  arkanach, a powiada ona tak:Zdrowie--- polecałbym wizytę u lekarza, pod kątem przebadania na alergię, uczulenia.Uczucia-- Nowe uczucie/nowa osoba/ pojawi się w twoim życiu, związek ten jednak nie posunie się do przodu. Wyczujesz, że uczucia tej osoby nie są zbyt trwałe, a na chwilowy zwiazek ty się nie godzisz.Finanse-- Ktoś zapomiał zwróciś ci dług, powinnaś przypomieć. Poza tym sytuacja finansowa będzie unormowana. Praca-- Problemy i niezadowolenie w pracy. Oferta lepszej i bardziej zadowalającej pracy na horyzońcie.Rodzina-- Mimo to, że masz duży żal do kogoś z bliskich, próbować jednak będziesz zachować spokojną atmosferę.Dorissss 17----- Wylosowałaś kartę The Empress, Cesarzowa, a powiada ona tak:ZDROWIE-- Problemy z krzyżem. Polecane wakacje i odpoczynek. Sugerowane badania lekarskie.UCZUCIA-- Marzysz o miłości, która będzie czysta, uczciwa i obopólna. Będziesz egzaminować swoje uczucia w stosunku do innych.FINANSE--Spodziewane opóźnienia w sprawach finansowych, jest to jednak chwilowe. Pieniądze otrzymasz w krótkim czasie.PRACA--- Wykorzystaj planowane wakacje, przemęczenie jets zbyt duże, i może doprowadzić do depresji.RODZINA-- Ktoś z rodziny będzie przygotowywał się do wiekszej inwestycji- może to być kupno domu. Mogą zaistnieć problemy z porozumieniem się.Jeśli można to ja poproszę 9----- wylosowałaś kartę The Hermit, Pustelnik , a niesie ona ze sobą :ZDROWIE- Testy, badania, wizyty u lekarza, proszę się jednak nie martwić, wszystko skończy się pozytywnie.UCZUCIA--- Ktoś z przeszłości, z kim łączyły cię uczucia, pojawi się z powrotem w twoim życiu. Związek ten nie bedzie jednak długi.FINANSE--- Otrzymasz pieniadze za dobrze wyki\\onaną pracę. Dobry okres finansowy.PRACA-- W krótkim czasie twoja praca bedzie doceniona i wynagrodzona. Zyski finansowe.RODZINA--- Rozmowa telefoniczna z kimś z daleka. wizyta lub rodzinne spotkanie. Zakończonie nieporozumienia z kimś bliskim twojemu sercu.wangrafa 8 -------wylosowałaś The High Priestess Arcykapłanka, a powiada ona tak:ZDROWIE-- Zdrowie ci nie dopisuje, ale się nie martw, to nic groźnego. Spodziewać sie możesz szybkiej poprawy.UCZUCIA- Będziesz odsuwała uczucie miłości, lub osobę, którą kochasz w swoich myślach. Uczucie twoje jest tak silne że boisz się utraty kontroli nad nim. FINANSE--- Jeżeli czekasz na poprawę finansową, czy zwrócenie długu, musisz uzbroić się w cierpliwość.PRACA---Porprawa finansowa. Podwyżka lub nagroda.RODZINA- Mimo to że kontakt z rodziną będzie dość bliski, będziesz się czuła osamotniona, opuszczona, wiedząc, że tak naprawdę to możesz liczyć tylko na siebie.To tyle życzę szczęścia i dobrych myśli.

Gość mnbjhg
a mi 20

Gość z coraz mniejsza nadzieja
Witaj Mily Blondynie, ja wybieram karte nr 7.Mam nadzieje ze i dla mnie znajdziesz dzis chwilke.

czekając na cud-----wylosowałaś kartę The Hanged Man, Wisielec ZDROWIE---- Masz problemy z orzemianą materii, spróbuj używać ziół. Uważaj na nogi. Uczucia-- Będziesz czekać na reakcję czy decyzję osoby, którą darzysz uczuciem. Bedziesz sie zastanawiać, czy zwiazek ten oparty jest na prawdziwych uczuciach. FINANSE-- Uwaga , moze być strata finansowa. Ktoś z bliskiego otoczenia będzie próbował cię oszukać. Mimo to że sytuacja nie jest za dobra wystarczy ci pieniędzy żeby przetrwać kłpotliwy okres. PRACA--Niezadowolenie z obecnej pracy. Brak perspetywy na przyszłość. Rozejrzyj się dookoła, jest czas, żeby zrobić zmiany. RODZINA-- W niedługim czasie spędzisz bardzo przyjemnie czas, w domu kogoś z bliskiej rodziny lub przyjaciół. TYle karta tarota, ja życzę dobrych myśli i będzie dobrze!

Hej, Mily Blondynie! Jestes jeszcze ?

Gość Dorisssss
musze powiedziec ze poniekat zgadza sie to co napisales... dzieki za poswiecony czas:)🌻

Gość kasidii

Gość kasidii
czemu mam na siebie uwazac

Gość podnoszeeee podnoszeee

Gość oluunia
poproszę 17 :)

Gość podnoszeeee podnoszeee

z coraz mniejszą nadzieją--- wylosowałaś kartę Temperance Powściągliwosć, 14 kartę tarota, a niesie ona : ZDROWIE-- Kłopoty i zmartwienia, z którymi porykasz sie w tej chwili, osłabiły twój organizm, być może nerwica przyczyni sie do odnowy starych problemów ze zdrowiem. Wymagana będzie pomoc lekarska. Uczucia-- Rozczarowanie i cierpienie spowodowane przez osobę bliską twojemu sercu. Osoba ta kłamie, oszukuje i nie włącza cię do swoich planów. Była miłość, będzie próbowała się z tobą skontaktować. FINANSE-- Niespodziewany przychód finansowy. Pieniądze przyjdą do ciebie z kilku różnych miejsc. PRACA-- Niezadowolenie z obecnej pracy bedzie wzrastało z dnia na dzień. Twoje marzenia o zmianie i wiara w lepszą przyszłość, pomoże ci podjąć ważną decyzję. Spodziewaj się znacznej poprawy. RODZINA--- Twoja rodzina będzie wyrozumiała i pomocna. Możesz na niej polegać. Tyle karta Powściągliwość, ja ze swojej strony życzę wszystkiego najlepszego, pozdrowienia

Gość brudnopis
Dzieki, mily blondynie :) troche mam opozniony refleks ;P sporo z teog, co napisales, ma pokrycie w rzeczywistosci, oby reszta rowniez sie spelnila :) pozdrawiam!

Mily Blondynie 🌻 Ja rowniez zycze Ci wszystkiego dobrego!

Gość li li
ja poprosze 21

oluunia 17-------wylosowałaś kartę The Fool , Głupiec karta zerowa. ZDROWIE----możesz być osłabiona i przemęczona, może wizyta u lekarza, o tak profilaktycznie, badania ogólne dla spokojności. UCZUCIA--- Mieszane uczucia w stosunku do osoby , która wymwga więcej niż możesz dać. Potrzebujesz więcej czasu , żeby podjąć decyzję co do przyszłości tego związku. FINANSE----widze ważną decyzję finansową, którą podejmiesz w krótkim czasie. Oczekiwane pieniądze nadejdą. PRACA----Jeśli myślisz o zmianie pracy odpowiedni moment właśnie nadszedł. Rezultaty decyzji przyniosą zadowolenie. RODZINA----Ktos z rodziny bedzie poszukiwał pracy. Ważna decyzja z twojej strony, zwiazana z miejscem zamieszkania. Tyle karta Głupiec, jest to pierwsza karta a więc wszystko rozpoczyna się od nowa, a ja życzę powodzenia.