Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fju fju ...

kto mi postawi tarota??

Polecane posty

kasidii, stawiałem dwa razy i wyszła karta 13 Przemiana, znaczy to że będzie jakaś zmiana w twoim życiu, jeśli jesteś chora wyzdrowiejesz , jeśli panienka , możliwe zamążpójscie, zmiana, bardzo życzę aby na lepsze..........

Gość kasidii juz przestała
rozumieć o co chodzi przecie miłam karte głupca czyli 21 tak miało być a ty mi mowisz o przemianie ? kasidiii

Gość kasidii juz przestała
czyli ta zmania bedzie nagła ? ale moze to byc zmania na gorsze ?

no dobrze kasidii przeczytaj, nie chciałem ci odpowiadać, dopiero za kilka dni, za kilka dni wyszedł, Głupiec, o ile pamietam, a najpierw była nr 13, na które nie odpowiadałem.

Gość Kornelia**
hej jeżeli możesz mi również opowróż, wybieram 8

Gość kasidiiiiii
na poczatku wybrał numer 15 ale nie opowiedziałes mi a dopiero pozniej pozniej 21

Gość Quon
ten wróż to wam wkleja opracowania tarota haha, każdy tak potrafi, widać że nie ma pojęcia o tarocie, nie wróży się kolego z jednej karty, karty to cały rozkład, trzeba postawić przynajmiej 2 żeby coś z tego wyczytać, już nie mówiąc o tym że ty wklejasz czyjeś opracowania, :O

Gość Quon
btw karta 0 i głupiec to nie jest karta "zerowa" a karta która ma w talii wielkich arkana numer 0 albo numer 22, ma to znaczenie do obliczeń, np. ktoś wylosuje kartę kochankowie (VI) i głupiec (22), liczymy 22+6=28 28-22=6, wzmocnieniu ulega karta kochankowkie, głupiec dodaje jej posmaku nowości, szaleństwa, informuje że taki związek będzie szalony, pozbawiony stałości, będzie to związek niezalegalizowany,itp, i że będzie to nowy związek, z nieznaną i trochę niedojrzałą osobą. Widać że wasz wróż nie wie o czym mówi, numerologia jest ważna dla wróżącego nie dla pytającego. Unikajcie tego wróżącego blondyna, on chyba nie umie wróżyć

Quon, aleś nawymyślał i rozszyfrował, mnie aż mało nie upadłem. Przeczytaj , cały topik a się dowiesz wszystkiego. Nie raczyłeś przeczytać a czepiasz się i chwalisz swoimi mądrościami. Gdybym chciał stawiać tarota , np krzyż maltański, albo podkowę czy inny układ z całej talii, musiałbym siedzieć od rana do wieczora na jednym topiku. Napisałem wyraźnie że korzystam z książki Aleksandry Jaśniak , szybka wróżba z 22 kart arkan wielkich. Jeśli chcesz wiedzieć więcej nic nie stoi na przeszkodzie tvn siedem, godz 02.05 wróżki, tel 0700........

Gość lalunia EWUNIA
Kochany, a mozesz mi powrozyc?? wybieram karte numer 18.

Quon i znów muszę cię sprostować. w talii marsylskiej The Fool czyli głupiec nie ma numery w innych taliach zero, kart jest 22 ale numeracja od 0 do 21 , Świat, poczytaj sobie i nie mieszaj numerologii z tarotem boś za cieńki bolek do tego.

Gość Jak to mam zrobić
Bardzo proszę , Bardzo Miły blondynie :) a ja poproszę o 3 kartę :)

Gość hmmmma
poproszę -5

Quon, coś umilkłeś w swoich wywodach , o tarocie i numerologii. Mieszasz w sposób głpi funkcję tarota wróżebną z medytacyjną /kontemplacyjną/. Głupiec, nie ma wartości liczbowej, gdyż symbolizuje , każdeg z nas, błądzącego po ścieżkach życia. Nie może mieć wartości 22 gdyż jest to watość karty As Buław, pierwszej karty Arkanów Mniejszych. Więc nie mieszaj numerologii w funkcji wróżebnej tarota, gdyż numerologia z tarotem z arytmozofią/mistyką liczb wywodzącej sie jeszcz z czasów Pitagorasa/, służy do medytacji, by w kabalistyce tworzyć układ zwany " Brodą Starca" by obrać jedną ze ścieżek konteplacyjnych, a więc: Maga, Kapłanki, Władczyni, Władcy, Kapłana, Kochanków, Rydwanu, Sprawiedliwości, lub Eremity. Zapoznaj się więc z teorią, bo ja na razie jestem skromnym adeptem, a ty być może profanem i człowiekiem światowym, który liznął trochę wiedzy z kolorowych czasopism.

Gość lamba
ja poproszę 9

lalunia EWUNIA, wylosowałaś kartę The Hanged Man, Wisielec, 12 ZDROWIE-- Masz problemy z przemianą materii, spróbuj użyć ziół. Uważaj na nogi. UCZUCIA-- Będziesz czekać na reakcję czy też decyzje osoby, którą darzysz uczuciem. Będziesz się zastanawiać czy ten związek oparty jest na prawdziwym uczuciach. FINANSE--Uwaga, może być strata finansowa. Ktoś z bliskiego ci otoczenia będzie próbował cię oszukać. Mimo to, sytuacja finansowa nie jest za dobra, będziesz posiadała dość pieniędzy, aby przeczekać ten kłopotliwy okres. PRACA-- Niezadowolenie z obecnej pracy. Brak perspektyw na przyszłość. Rozejrzyj się dookoła, jest czas, żeby zrobić zmiany. RODZINA-- W niedługim czasie spędzisz bardzo przyjemnie czas, w domu kogoś z bliskiej rodziny lub przyjaciół.

jak mam to zrobić The High Priestess, Arcykapłanka, nr 2 ZDROWIE--Zdrowie ci nie dopisuje, jesteś chory, nic się nie martw, to nic groźnego. Spodziewać się możesz szybkiej poprawy. UCZUCIA-- Będziesz odsuwała uczucie miłości, lub osobę, którą w swoich myślach. Uczucie twoje jest tak silne, że boisz się utraty konroli nad nim. FINANSE-- Jeżeli czekasz na poprawę finansową, czy zwrócenie długu, musisz się uzbroić w cierpliwość. PRACA-- Porawa finasowa. Podwyżka lub nagroda. RODZINA-- Mimo to, że kontakt z rodziną będzie dość bliski, będziesz czuła się samotna, opuszczona, wiedząc, że tak naprawdę możesz liczyć tylko na samą siebie.

hmma-- The Chariot, Rydwan, nr 7 ZDROWIE-- Zwracaj więcej uwagi na swoje zdrowie, organizm jest przesilony i grozi ci infekcja, grypa i załamanie nerwowe. UCZUCIA--Zatrzymaj swoje uczucia w tajemnicy, on /ona/ nie potrafi ich docenić. FINANSE-- Nie pożyczaj pieniędzy, bo możesz być stratna. Jeżeli już ci jest ktoś winien i masz trudności z ich zwrotem, porozmawiaj z tą osobą i będą ci oddane. PRACA-- Pozytywne rozwiązanie kłopotów w pracy. Nie porzucaj swoich planów zawodowych, mogą ci one przynieść dużo zadowolenia. RODZINA-- Rodzinna dyskusja dotycząca planów na przyszłość. Nie pozwól się wykorzystywać.

lamba  The Emperor, Cesarz, nr 4ZDROWIE-- Zmartwienie w związku ze zdrowiem osobistym lub kogoś z bliskich. Wymagana wizyta u dentysty. Jeżeli podejrzewasz u siebie groźną chorobę, podejrzenie jest błędne.UCZUCIA-- Twoje myśli są przy osobie, którą darzysz wielkim uczuciem i chciałaś być razem z tą osobą, co jest w tej chwili niemożliwe. Nie martw się jednak, ponieważ on /ona/ tęskni tak samo. Będziesz rozmawiać z nim /z nią/ w niedługim czasie i zrobicie plany, żeby się wkrótce zobaczyć.FINANSE-- Znacząca poprawa finansowa. Pieniądze będą wydawane na prezenty i przyjemności.PRACA--Dyskusja w miejscu pracy dotycząca ubezpieczenia lub oszczędności / pozytywna/ .RODZINA-- Jeżeli planujesz odwiedziny z rodziną, wizyta zostanie przełożona. Ktoś z rodziny bardzo lubi plotkować, tematem plotek w tej chwili jesteś ty. 

Gość Eulalia 4
numer 4

Parthenes The Fool, Głupiec, nr 0 ZDROWIE-- Przemęczenie i osłabienie organizmu. Wizyta u lekarza. Zabieg nie będzie konieczny. UCZUCIA-- Mieszane uczucia w stosunku do drugiej osoby, która wymaga więcej niż ty możesz dać. Potrzebujesz więcej czasu, żeby podjąć decyzje co do przyszłości tego związku. FINANSE-- Ważna decyzja w sprawach finansowych podejmiesz w krótkim czasie. Oczekiwane pieniądze nadejdą. PRACA--Jeśli myślisz o zmianie pracy, nadszedł czas, aby myśli zmieniły się w czyny. Rezultaty tej decyzji przyniosą zadowolenie. RODZINA-- Ktoś z rodziny będzie poszukiwał pracy. Ważna decyzja z twojej strony, związana z miejscem zamieszkania.

Gość mama2000
Czy i ja moge porosic o wrozbe dla mnie? Wybieram 21. Bede wdzieczna.

Gość King of Pentacles
mama2000 Czy i ja moge porosic o wrozbe dla mnie? Wybieram 21. Bede wdzieczna. ============= Masz dylemat sercowy. Pojawił się ktoś w Twoim zyciu (nowa osoba). Jednak nie bedzie tak jak sobie wymarzyłaś. Sama wyczujesz , ze uczucia tej osoby nie są trwałe. Ty chciałabys czegoś wiecej, a on nie moze tego Tobie dać.

Gość Kornelia**
hej a wczesniej bylam jeszcze ja wybralam sobie ósemkę...jak cos to sie przypominam :)