Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fju fju ...

kto mi postawi tarota??

Polecane posty

Gość ja ci mogę postawić khlotza

Gość chyba nie o tej porze
wszystkie wrozki spia

czasem jak mam humor stawiam, ale postawienie podkowy czy krzyża celtyckiego zabiera zbyt dużo czasu , więc jeśli podasz liczbę od 0 do 21 to może coś zrobię

Gość nie jest źle
13

Gość Muzyka moja
bardzo miły blondynie, to ja tez poproszę :) trzy

fju fju wylosowałaś kartę Wielkich Arkanów, Mag, który niesie co następuje: Zdrowie- Złe samopoczucie, nerwy, trudości w znalezieniu właściwego lekarstwa. Uczucia- Mimo to, że myślisz, że to już jest koniec tego związku, nie masz racji, związek ten nie tylko się nie zakończy, wręcz przeciwnie umocni się i da ci dużo więcej zadowolenia. Finase- Zadowolenie w sprawach finansowych. Zyskowna transakcja. Praca- Pozytywne zmiany. Możliwość zyskownej spółki. Rodzina- Zmiana planów u kogoś bliskiego z rodziny, może być powodem nieporozumienia. Ktoś z bliskich ma problem z nałogiem-spróbuj mu pomóc. Tak mówi karta Mag z Wielkich Arkanów, ja życzę wszyskiego najlepszego i dobrych pozytywnych myśli.

nie jest żle------ wylosowałaś kartę Swiat , wielkich arkanów: Zdrowie--- Twoje zdrowie wraca już do normy, ale nadal musisz bardzo uważać na siebie, może konsultacja u innego lekarza. Uczucia--- Rozstaliście się, związek zakończył się i to w brzydki sposób. Rozpacz jednak rozdziera twoje serce, ponieważ, twoje uczucia nadal są przy tej osobie. Nie martw się, wróci do ciebie. Finanse--- Otrzymasz pieniądze, więcej niż z jednego miejsca. Praca--- Praca nie daje ci satysfakcji. Nie martw się, będą zmiany na lepsze i to w krótkim czasie. Rodzina--- Rozstanie w rodzinie będzie powodem cierpienia i płaczu. Tyle mówi karta Świat, ja życzę dobrej myśli i dużo pozytywnej energii.

Miły blondyn a mógłbys dla mnie tez postawić?

Gość nie jest źle
dzięki wielkie;)))

muzyko moja -------wylosowałaś kartę Zakochani Zdrowie---Jesteś na drodze do znaczącej poprawy zdrowia. Aktywne życie fizyczne i seksualne. Uczucia--- Rozłąka z kimś bardzo bliskim, przyniesie uczucie samotności i niezadowolenia. Niezadowolenie z obecnego związku, trudna sytuacja do rozwiązania. Finanse-- Pieniadze przyjdą z kilku różnych miejsc- kupno, sprzedaż, zwrot długu, wygrana albo spadek. Praca-- Zmiana pracy na kompletnie inną niż do tej pory wykonywałaś- przyniesie ci dużo zadowolenia. Rodzina--- Rodzina obarczyła się zbyt dużymi problemami. Powinnaś mieeć z nimi poważną rozmowę. Tyle przypisano karcie Zakochani, ja życzę dobrego samopoczucia i będzie dobrze.

Gość ja tez poproszę
wybieram kartę nr 14

Onk3 , oczywiście poproszę o liczbę od 0 do 21 , tyle jest kart Arkanów 22

tak już się poprwiam. wylosowałaś kartę The Hermit, Pustelnik a, niesie on to: Zdrowie-- Testy, badania, wizyty u lekarza, proszę sie jednak nie martwić, wszystko skończy sie dobrze, pozytywnie. Uczucia-- Ktoś z przeszłości, z kim łączyły cię uczucia, pojawi się z powrotem w twoim życiu. Związek ten nie będzie jednak długi. Finanse-- Otrzymasz pieniądze za dobrze wykonaną pracę. Dobry okres finansowy. Praca-- W krótkim czasie twoja praca będzie doceniona i wynagrodzona. Zyski Finasowe. Rodzina-- Rozmowa telefoniczna z kimś z daleka. Wizyta lub rodzinne spotkanie. Zakończone nieporozumieniem z kimś bliskim twojemu sercu. Tak mówi eremita, możesz zapobieć niektórym sprawom, ja życzę pomyślności.

Gość czy ja tez moge prosic
wczesniej nic nie odpisales a zalezy mi na wrozbie, wybieram karte nr 14 plissssss :)

ja też proszę---- tobie przypadła karta The Empress - Cesarzowa, a jej przypisane są atrybuty Zdrowie-- Problemy z krzyżem. Polecane są wakacje i odpoczynek. Sugeruje badania lekarskie. Uczucia-- Marzysz o miłości, która bedzie czysta i obopólna. Będziesz egzaminować swoje uczucia w stosunku do innych. Finanse-- Spodziewane opóźnienie w sprawach finansowych, jest jednak chwilowe. Pieniądze otrzymasz w krótkim czasie. Praca-- Wykorzystaj planowane wakacje, przemęczenie jest zbyt duże i może doprowadzić do depresji. Rodzina-- Ktoś z rodziny będzie przygotowywał się do większej inwestycji- może to być kupno domu. Mogą zaistnieć problemy w porozumiewaniu. Tam mówi Cesarzowa, ja życzę pomyślności i pogody ducha, złe chwile mijają równie szybko jak dobre. Powodzenia!

Gość kasidiiiiiii
15 liczba

Gość Ja poprosze...
liczba 8

kasidii, napisz jeszcze raz po jakimś czasie, teraz nie mogę ci nic odpowiedzieć, wybacz.

Gość liotta lines
ale bzdury ty chyba czytasz do góry nogami,ludzie w balona was robi od kiedy 11 oznacza maga,4 pustelnika czlowieku otwierasz książeczkę na chybił trafił

ja poproszę 8, wylosowałaś kartę Strength, Siła, 8 arkan tarota, a powiada on Zdrowie-- Dużo energii. Moga pokazać się drobne problemy, /ból głowy/, zostaną jednak pokonane bez wiekszych trudności. Uczucia-- Nie jesteś w stanie pojąć żadnej konkretnej decyzji dotyczącej obecnego zwiazku. Twoje serce nadal wypełnione jest uczuciami do kogos z przeszłości. W krótkim czasie zapomnisz o przeszłości i podejmiesz decyzje dotyczące przyszłości. Możliwość rozmowy o małżeństwie. Finanse-- Koniec problemów finansowych. Spłata długów. Praca-- Trudności z otrzymaniem pracy czy awansu. Proszę być cierpliwym i robić wszystko co jest potrzebne, żeby osiągnąć swój cel. Problem jest tylko chwilowy. Rodzina-- Kłopoty spowodowane plotkami kogoś ze znajomych. Brak porozumienia. Uwaga: nie wolno uciekać. Żeby go usunąć, trzeba mu spojrzec prosto w oczy. Tyle mówi karta Siła, ja życzę pomyślności i dobrych myśli.

liotta lines, chyba nie uważasz mnie za idiotę, mam swoją talię tarota tasuje i skupiam się na osobie , której wróżę i odliczam z mojej talii kartę, otworzyć książkę każdy głupi potrafi.......

do wróżb używam talii tarota pani Aleksadry Janiak, 8 karta u niej jest siła w tarocie magów sprawiedliwość, ja używam tarot magów do konteplacji, a do wróżenia właśnie ten

Gość kasidiii
czemu nie mozesz mi odpowiedziec co złego zrobiłam