Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddaaadd

DEPILACJA! DZIEWCZYNY CZY WY GOLICIE GÓRNĄ CZEŚĆ NÓG- UDA???

Polecane posty

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
do tylka :P

Gość dddaaadd
Ale nie chodzi mi o tył.....tylko o tył ud? I dokąd z przodu:)

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
jesli chodzi o uda to jak juz pisalam do tylka cale, a przod do ostatniego wloska

Gość dddaaadd
no to spadam chyba sie podgolić:)

hej, mam pytanko... czy rzeczywiscie wlosy po plastrach odrastaja słabsze i zadziej ?? i powiedzcie dziewczyny czy macie tez wlosy na brzuchu i plecach...? :)

Gość upupupuppppppppuppppppppuppppp

Gość xaaaaax
ja mam włoski na brzuchu, od miejsca między piersiami aż do łona :) ale kiedyś byłam głupia - ogólnie mam ciemne włosy na ciele i ten pasek na brzuchu sie tak odznaczal i mnie wkurzał, wiec wydepilowalam kremem. a potem te wloski odrosly dluzsze i ciemniejsze i tak ciagle musialam cos z nimi robic... czasem przycinalam te najdluzsze, czasem wyrwalam cos penseta, czasem znowu tym kremem... i tak w kolko. i one ciagle rosna ;( ale nie robie juz zadnej depilacji, tylko farbuje je na blond! z daleka nic nie widac, ale czasem mam taki smieszny polysk na brzuszku... :) farbuje raz w miesiacu te wloski. teraz sie zastanawiam czy nie farbowac wloskow na udach i przedramionach zamiast je usuwac dodam ze wloski na rekach tez mi kiedys przeszkadzaly i czasem je kremem usuwalam, ale nie robie tego juz kilka lat bo je zaakceptowalam!!! az sama sie sobie dziwie... z wlosami na brzuszku to inna sprawa - raczej ich nie zaakceptuje natomiast uda gole od podstawowki od kiedy zauwazylam ze mam z tylu ud ciemne widoczne wloski czy ktos z was tez farbuje sobie wloski na ciele?

Gość xaaaaax
ciekawa jestem ile % kobiet usuwa wloski z przedramion

Gość lolitkaaaaaa88
ja mam na udach- uzywam plastrów, po maszynce wyrastają mocniejsze. Pachy to golę codziennie. Masakra. Łono sobie ogoliłam 2 tygodnie temu- było fajnie przez tydzień. Pachwiny lecę woskiem - aałaaaaaa ;ppp ale mozna się przyzwyczaić. Mam pojedyńcze włoski między pępkiem a łonem- tak jak faceci niekótrzy mają futerkowe paski ;p Z tym ze u nich to jest seksowne ;p u kobiet nie. Usuwam je plastrem raz na 3-4 miesiące. Moim utrapeniem są tez włoski na duzych palcach u stop - pęsetą boli okropnie, jak ogolę to widać czarne kropki. i tak zle i tak nie dobrze. na przedramionach tez mam włosy, kiedy miałam kompleks z tego powodu. teraz juz nie, odkąd widziałam,z e laski mają gorszy busz i sięnie przejmują ;p

Gość xaaaaax
no wlasnie, ja usunelam wloski z przedramion bo widzialam ze koleznka usuwa. a pozniej jak widzialam wiecej wloskow u innych to mi bylo latwiej sie przyzwyczic do swoich :)

Gość xxxx_com
golę, tzn depiluje co jakis czas laserowo w Denique i wszystko gra

Gość alekkksss
xaaaaax - ja tez mam włosy zaczynające sie pod biustem az do miejsca intymnego uwazam ze to oblesne.... zwykle gole je od pępka w dół a na wakacje jak sie chodzi na plaze itd to na poczatku raz farbuje na blond albo rozjasniaczem na blond a potem jak sie juz opale dosc na słoncu to są jasne wiec nie farbuje wiecej...a w zimie poprostu nie pokazuje brzucha.. ;(( męczarnie mam..i chyba dużo kobiet z ciemnymi włoskami ma ; < powinni wymyslec cos dla nas..jakies leki czy cos co NAPRAWDE POMAGAJA a nie że tak jak czytałam niby pomagają ale są skutki uboczne np.- przrost wagi albo nie pomagaja w ogole ; ((