Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Po co tu przychodzą dziffki .....................?!

Polecane posty

Nie moge tego zrozumieć ?! jest tyle innych for, specjalnie zakładanych przez dzifki i dla dzifek :o Po co takie zdziry i pezdy tu przylazują 😡 Jeszcze fama po świecie się rozniesie, że my, dobrze prowadzące się kafeterianki to tez jakies tanie dzifki bez szkoły :o Chopy...bierta taki z gnojem i wywieść je w pezdu jak tą Jagusie🖐️:classic_cool:

A dla Ciebie tez kontakt z dzifką to też erotyka ? :) Bo młode dzifki bez szkoły nie rozrózniają sexu, erotyki, zmysłowości połączonej z uczuciem od pospolitego rznięcia za kostke magi :o Świat się pomylił....😭

halo. Kometo - zostań moją żoną. Plis!

kontrolo, jak schowasz głęboko w nogawkę swoje jajca :o to przyjdę nic mnie tak nie obrzydza jak wywalony na wierzch nabiał :o Jaki masz usmiech, zeby, oczy, dłonie..............? ;)

Gość moga sobie tu przychodzic
dziwki, wszelkiej masci burdelamamy i politycy PiS...kazdy tu SE moze wejsc i tobie na szczescie nic do tego

Pierścionek już mam. To nie brylant ale coś bardziej egzotycznego. Oświadczyny juz były!

nie wiem czy kontakt z dziwką to erotyka, bo nie miałem kontaktów z dziwkami, przynajmniej na podłożu erotycznym (rozmawiałem kiedyś z dziwkami, ale ani o pracy ani o seksie;)- bardzo przyjemne kobiety:) )

Podobno najbardziej przyjemne sa w kroku :o Kontrola---> cos się tak przypiął motyla :o Mówiłam Ci tyle razu Mieciu, że go nie mam, musisz dalej szukać :o

chuuj z motylem :( zęby równe, gładkie, wypasione. dłonie gładkie, w sam raz do cyca twojego. usmiech lucky luke'a na głodnym koniu. :D

lubię przyglądać się urodzie "grzybiarek" stojących przy trasach. Niestety z reguły jest to przyglądanie się brakowi urody. Skoro stoją to muszą mieć zarobek, widać wielu facetów musi być zdesperowanych:)

"a z ta bez szkoły ? " może nie skończyła szkoły, bo chodziła na wagary do biblioteki i czytała, czytała, czytała... "Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i będę k**wa jak brzytwa"

nie jestem gejem a ich toleruję nie korzystam z pracy dziwek ale je toleruję jeśli ktoś dorosły nikogo nie krzywdząc realizuje swoje życie seksualne w odmienny od mojego sposób to co mi do tego??

Warkocz, ale kto to właściwie jest dzifka ? Jeżeli chodzi o prostytutki, to wiele ich tu nie trafia. A jeżeli chodzi o tzw. "puszczalskie", to cóż - idzie postęp. W Polsce - kraju świeckim, demokratycznym i liberalnym, stopniowo upowszechnia się swoboda seksualna. To nic złego pod warunkiem że nikt nikomu nie robi krzywdy.

zjadam małą dzifkę na śniadanie, zostawiając fragment vaginalny, który się do wieczora reaktywuje, w nową nie używaną dzifkę. no i tak w kółko. :D