Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Po co tu przychodzą dziffki .....................?!

Polecane posty

Gość jesteś nienormalna
a link w twojej stopce swiadczy o tym ze sama jestes dziwka tylko bez wygladu dlatego podpierasz sie czyimis fotami zjebana jestes na maxa

Purpurowa----> nie mój cyrk i nie moje małpy, ale jednak nie dośc dokładnie przesledziłas ten topik. Pomimo, że szkoda ci prądu na czytanie moich postów (widocznie nie czytałaś ich nidy, jedynie dzis przypadkowo) przeczytaj ten z 1:35 może będziesz miała jasnośc Pozdrawiam :)🖐️

Akurat TU nie moge ci wytłumaczyc tego dlaczego założyłam ten topik, była to pewnego rodzaju prowokacja:classic_cool: Ale nie ma nic wspólnego z moim faktycznym podejsciem... zresztą to chyba bez znaczenia ;)🖐️

Ojjj... nie rozumiesz mnie kobieto, starałam sie zasugerowac ci skąd ten topik, ale widze, że pomimo twoich fakultetów nie umiesz czytac między wierszami :o Zatem nie bedę więcej starła się wytłumaczyc ci tego. A to co ty robisz, czy ktokolwiek inny, hooja mnie obchodzi, i ma to działac w dwie strony :classic_cool:🖐️

Gość gość
Purpurowa, po to jest forum, żeby każdy mogł wyrazić swoją opinię na każdy temat. Obowiązuje to również tematykę dziwek bez szkoły, tudzież ze szkołą.....widać coś Ci grubszego leży na wątrobie....Proszty przykład: założmy, że jestem ładna - mam extra figure, super twarz i ktoś mi powie, żem brzydki paszczur......mając poczucie własnej wartości zleje rozmówcę i i będę trwać w tym, co uważam za prawdziwe i słuszne.....Przekładając to na ten topik....no cóż....sama sobie odpowiedz 🖐️