Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka*dziewczyna

Turcja czy Tunezja co proponujecie?

Polecane posty

Gość ....///
spokojnie;) w hotelu i tak nei bedziesz sepedzala calego dnia:p poszukaj najelpiej jakies last minute 2-3 dni przed wyjazdem...wtedy najwiecej opuszaczaja...mysle ze spokojnie cos znajdziesz...a i pewneij jest w biurze

Gość czarnula345
malinak dziewczynka jaj ade do egiptu w tej cenie ,ale mam opcje tak zwana allinlusive"czyli jedzenie,picie,alkohol juz w cenie hotelu mozez wybrac opcje HB -tylko dwa posilki dziennie plus oczywiscie bedziesz kupowac za swoje reszte przekasek,ale nie wiem czy to sie oplaca,chcoiaz w taki upal to sie tylko pic sie chce...

Gość oczywiscie ze
Turcja...w Tunezji sa okropne hotele..brudno jest...itd..

Gość czarnula345
jesli tez nie masz psorych wymagan to polecam hotele 3 gwiazdkowe ,tyle ze ja slyszalam rozne opinie o robactwach itp,dlatego wybralam 5 gwiazdkowy

Gość Malinka*dziewczyna
w Turcji jaki standard hotelu?

Gość czarnula345
w turcji nie bylam wiec ci nie powiem ,ale tunezji nie polecam

Gość acuś
tunezja, turcja, egipt - wybieramy raczej 4* i all Inclusive aby sie nie zawiesc ;) w last minute np. dzis taka mam - tunezja 1 tydz, $* All Incl. 1638zł/os pozdrawiam!

Gość ....///
tez bym sie zdecydowala na turceje:)

Gość Malinka*dziewczyna
wolałabym pełne wyżywienie bo wyżywienie na własną rękę chyba nie wyjdzie taniej

Gość ....///
a kiedy chcesz wyjechac??

Gość Malinka*dziewczyna
między 14 a 25 lipca

Gość Malinka*dziewczyna
może dziś mi ktoś coś podpowie

Gość Malinka*dziewczyna
bo Tunezję całkowicie skreśliłam skoro w * * * są robaki a może inny ładny ciepły kraj do 1500 za os

Gość ewsedfgbhnjkloiuyt
J a byłam w Turcji w kwietniu rok temu na dwa tygodnie za 1400 zł :) Warunki w hotelu takie sobie ale chyba nie po to się jedzie żeby w hotelu siedzieć. Ale plaże i morze o wiele lepsze w Tunezji :)

Gość onnnnnnn
Uwielbiam takie komentarze ze tunezja to rudera. Akurat byłem w tej ruderze i wspominam te wakacje na najlepsze w moim życiu. Byłem w hotelu ****, zadnych robakow nie bylo, owszem nie wszystko bylo takie piekne i zrobione jak w hiszpani czy francji ale przeciez nie o to chodzi chyba ? Tam jest zupełnie inna kultura, ludzie sa przemili, bardzo pomocni i zabawani ale nie tacy porzedniccy zeby nie bylo ani jednego mikrograma kurzu... Tak samo z komentarzami ze mozna sie tam zarazic od jedzenia- coz to swiadzczy tylko o komentujacym i widocznie nigdy tam nie byl bo kuchnia arabska jest przepyszna i nie sadze zeby ktos mogl sie zarazic no bo przeciez nikomu by na tym nie zalezalo. Jeszcze zdarzylo mi sie czytac komentarze ze jest nudna i przereklamowana, bylem i jakos nie odczulem tego. po pierwsze plaza byla piekna , po drugie pogoda wysmienita, po trzecie woda blekitna i bardzo ciepla a po czwarte jest co zwiedzac, Sousse, Tunis, Kartagina, Kairuan (wielki meczet), El Jem(druga co do wielkosci arena ze starozytnosci) . Wspomnienia z wycieczki po Saharze bedziesz mial/a na pewno do konca zycia. Goraca polecam dla tych ktorzy nie boja sie dogadac z kims na 4 rozne jezyki na raz z arabem pomimo tego ze ich nie znasz ;], nie boja sie innej kultury, nie wielbia porzadku w kazdym kacie. Aha jeszcze jedno , za taka kase za ktora ja jechalem (1650 zł) moze i pojedziesz nad te nasze morze ... ale pytanie : czy bedziesz zadowolony, czy spokojnie wypoczniesz, czy sprobujesz innej kultury i jedzenia, czy poplywasz w blekitnym cieplym morzu, czy bedziesz wspominal o swojej wycieczce na tak wielkiej pustyni ? Nie sadzę :| W tym roku planuje wakacje w Turcji poniewaz Tunezja mocno podrozala , zobaczymy co nam te panstwo zaoferuje.. Mam nadzieje ze sie nie zawiode :]

Gość Swietna wypowiedz mojego
poprzednika! Ja sama nigdy w Tunezji nie bylaM (ale chce!!) ale mam kolege tunezyjczyka i jest wspaniala osoba, bardzo ciepla, dobra i wesola. Maja tam biedne w kraju(on ma np 7 braci i nie stac go na studia), jest takim zwyczajnym prostym chlopakiem, ale najwazniejsze,by byc dobrym... ~Pozdrawiam