Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kofanamisia

ciezarna chrzestna....czy sa tu takie ??????

Polecane posty

Gość ożżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
nick tej idiotki mówi za siebie

Gość a czy w oriflame
dziwne, ale powiedzial Ci dokladnie o co chodzi? dlaczego nie powinna byc w ciąży?

a nic kazdy ma taki jak mu sie podoba jak ci sie moj nie podoba to ty sobie zrob oryginalniejszy oo i tyle

Gość niecierpus
teleportujcie sie do sreniowiecza....

Gość we mnie
Własciwie w czym problem? Jeśli w twojej okolicy jest taki przesąd to rodzice niedoszłego chrześniaka też go na 100% znają, więc powiedz im, że jestes w ciąży. Po co masz się stresować?

ale rodzice maluszka wiedza a a ze zostane chrzestna wiedzialam juz od roku i niemoglabym ich teraz zawiesc wiec zapytalam waso opinie

Gość we mnie
i pieniądze zostaną dla twojego dziecka skoro ksiadz tak mówi to się przed nimi księdzem podepszyj Swoją drogą: ksiądz i przesądy :-O

Gość a czy w oriflame
no chyba zartujesz????? czyli Ty to od ksiedza wiesz o takim przesądzie?

Gość przesąd ale prawdziwy
niby przesąd ale strach jest.ja słyszałam że w ciąży dziecka do chrztu sie nie trzyma .w zeszłym roku u mnie w rodzinie czekali az chrzestna urodzi

Gość we mnie
w końcu bycie chrzestną nie jest obowiazkowe powiedz matce dziecka, jako że niedawno sama rodziła to chyba cię zrozumie, że masz różne obsesje ciążowe?

szuakalm na tym forum osb ktore mialy taka sytuacje ze zostaly chrzestna matka bedac w ciazy i pytala czy ich dziecku nic sie nie stalo czy zdrowe sie urodzilo ja nie chce odmowic bo chrzciny juz w niedziele ta ale chcialam zapytac

Gość przeciez przeciez
to jest oczywiste ze matka chrzesna nie trzymie malca na rekach tylko ojciec albo ojciec chrzesny co za glupie pytanie

Gość a czy w oriflame
to juz jakas paranoja, myslalam, ze chociaz ksiadz bedzie rozsądniejszy a tu masz :D

Gość przeciez przeciez
kofanamisia nie bedziesz trzymala malej/ego

Gość a czy w oriflame
mój nick nie ma tu nic do rzeczy :P ale pomyśl logicznie jak mozna w takie cos wierzyc? :O ja cie nie chce obrażać, ok boisz sie o swoje dziecko, ale to chyba jest osatnia rzecz jaka moze zagrozić Twojemu dziecku, przeciez to nie mądre,nie logiczne, nie rozsądne i wbrew wszelkim prawom logiki i nauki. :O

Gość kickic
bylam ciezarna chrzestna,nosilam naszyjniki(przesad-owinie sie pepowina),wystraszylam sie myszy(dziecko nie ma znamion-jak sie przesadnie uwaza,widzialam bardzo chore dziecko(przesad glosi ,ze sie zapatrzec mozna)nie wiazalam we wozku czerwonych kokardek (ktos moze zauroczyc dziecko)i wszystko jest ok:)..................................i to od 10-ciu lat. wyluzuj.nic sie nie stanie!

Gość zostawic starszym
jak sie boisz to poprostu nie bądz tą chrzestną i po sprawie. ja np. zawsze pluje na czarnego kota i nic nikomu do tego

Gość moja siostra
podawała dziecko - była matką chrzestną jak była na początku 6-go miesiąca i urodziła zdrowe dziecko! Ale moja mama "podawała" dziecko do chrztu jak była w ciąży /niestety nie wiem w którym miesiącu../ i poroniła pod koniec 6-go miesiąca ciąży, urodziło się martwe dziecko, ale to było w 1970 roku a ja urodziłam się dopiero po trzech latach od tego faktu..

Gość martaKa
co za bzdura,tak samo rodzice mi krzyczą że świadkowa na moim ślubie nie powinna być mężatką bo to ponoć pecha przynosi i opowiadają mi takie przypadki które gdzieś usłyszeli.A ja mam to gdzieś i moja przyjaciółka będzie starszą i koniec. A swoją drogą to co to za ksiądz skoro w zabobony wierzy:(

Gość miałam być chrzestną
Odmówiłam,byłam w 3 miesiącu ciąży.Moje dziecko urodziło się chore i zmarło. Nie wierz w przesądy i tyle.Gdybym wtedy została chrzestną stare ciotki miałyby temat do rozmów;)

Gość moja siostra
ja też uważam, że co ma być to będzie i żadne podawanie tego nie zmieni... jak się boisz to nie bądź chrzestną i tyle...

Gość no ja już dzisiaj nie mogę
NIE mądre, NIE logiczne, NIE rozsądne.......a może niepoprawne ortograficznie?????

Gość a czy w oriflame
ups :D to przez tą kafeterię ja już z błędami zaczynam pisać, a zawsze piątki z ortografii miałam :D