Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrr

mnozycie sie jak kroliki

Polecane posty

Gość obserwatorrr

wszedzie pizdoliny z wozkami, i to mlode. Nie chcecie wpierw zdobyc wyksztalcenia, jakiejs pozycji zawodowej, tylko od razu do pieluch i siedziec na utrzymaniu meza?

Gość master od muppets
ubywa polaków niech się pieprza i dobrze mają...czekają nas braki w dostawach prądu więc Łoj Będzie BAL

Gość a co zazdrościsz
obserwator :P

Gość sruba
obserwatorrr a zazdroscisz im? a wlasciwie skad wiesz czy maja wyksztalcenie izawod. zZnam takie ktore robily kariere a teraz dupa blada, dzieci nei bedzie, bo nie daje rady zajsc w ciaze

Gość Ywettta
Tak.tak.. Zastanawiajcie sie czy wogole miec dzieci a w tym czasie przecietna pakistanka waszym wieku rodzi juz osme...czy myslicie o tym co czeka nasza cywilizacje ? ?

Gość Ywettta
Tak.tak.. Zastanawiajcie sie czy wogole miec dzieci a w tym czasie przecietna pakistanka waszym wieku rodzi juz osme...czy myslicie o tym co czeka nasza cywilizacje ? ?

Gość faktze jebliwe
te gowniary sa, wozek pcha a juz w kolejnej ciazy.co za pustactwo

Gość sruba
hmm.. Ja mam coreczke i juz synka, jestesmy szczesliwa rodzina. Mam meza wiec nie widze niczego zdroznego w tym ze mamy dwójke dzieci, a skoro kogos to tak boli to nie patrz

Gość kitka ka
a same się mnożymy? do tego trzeba dwojga a jak facet nieodpowiedzialny to zrobi bachora i tyle obserwator a co wpadłes że się tak żalisz na młode mamy? skląd wiesz ile dokładnie mają lat i co przeszły jakie wykształcenie i czy napewno siedza na utrzymaniu męża?? osądzać łatwo a popatrz na siebie chamie

dzieki tym malym kroliczkom, ktore sa wozone teraz w wozkach, bedziesz mial emeryture. Wiec zloz rece do Pana Boga i podziekuj, ze widzisz ich tak duzo ..................:classic_cool:

Gość oponka343
ja moge miec dzieci tyle ile chce i huj ci do tego!

Gość no ja dziekuje
ze inne sa na tyle puste ze realizuja sie macica :) zmniejszajac tym samym wizje kryzysu gospodarczego :D a ja uzywam zycia :)

Czemu jak króliki? :D ja poprzestane na jednym, na tyle mnie stać:P

Gość karolinusiaaa_09
Dla twojej informacji idioto to 47% rodzin to rodziny z 1 dzieckiem

Gość autor to kobieta
więc nie idioto tylko idiotko :P

Gość anastasia1993
Droga autorko. Nie mnożymy się jak króliki, skąd Ci to przyszło do głowy? Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 19 lat, drugie 23 lata. W tym roku kończę studia i kończę 25 lat. I uważam, że to lepsze niż zachodzenie w ciążę dopiero po 30-tce. Wykształcenie będę miała dobre, pracę też mam dobrą, a jeśli chodzi o rodzenie dzieci to ja już mogę sobie \"leżakować\". Więc wiek, wykształcenie i zostanie rodzicem nie gra tu roli i nie idzie w parze. Wszystko można robić w takim czasie w jakim się podoba. Wiele par stara się o dziecko w wieku prawie przed 30-tką i tu zaczyna się dramat bo nie mogą zajść w ciążę. Kilka lat leczenia, zostają rodzicami (albo i nie) po kilku latach starań, wtedy przeważnie już robi się za późno na drugie dziecko. Dziwne, że masz tego typu problemy, tak jakby to było dla kogokolwiek ważne...

Gość bambumbim
a mnie dziwi że po tylu próbach podobnych prowokacji dziennie, wciąż jeszcze w ogóle chce nam sie odpowiadać na takie topiki....

jakie kroliki?? ja mam 30 lat i za miesiac rodze pierwsze bejbi. jestem niezalezna finansowo, mam prace, pozycje itp. a ciebie autorko chyba zżera zazdrosc z powodu wlasnej bezpłodnosci ;P

Gość ankaaaaaaaaaaaaaa
Jaka pierdolnięta szajbuska co cię kurwa interesuje kto kiedy i w jakim wieku ma dzieci stawiam na to że jesteś bezpłodna i szlak cię trafia że ty niemożesz mieć , tu naprawde trafiają się takie zazdrosne suki że aż łeb pęka

Jak kobieta moze miec dzieci to je moze miec zarowno w wieku 20 lat jak i 30 lat. Dwie moje znajome urodzily dzieci w wieku 30 i 35 lat bez zadnych problemow. zaszy w pierwszym cyklu staran i urodzily zdrowe dzieciaczki. Natomiast zona mojego kuzyna wyszla za maz w wieku 21 lat, zaczela natychmiast sie starac o dziecko ale nic z tego. leczyla sie latami i niestety bez efektow. Po prostu nie moze miec dzieci i tyle.

ahhahaaha usmialam sie..!!!! ahhaa jak kroliki ahahhahhahah o h..j ci chodzi!!! jak dorosniesz to tez bedziesz sie mnozyc i zobaczymy czy nie bedziesz gadac o wozkach i pieluchach ehehhe a jka ci sie tu nie podoba to po co siedzisz .. idz na ogolny i pogadaj o dupie marynie.. tutaj przynajmniej o waznych sprawach sie rozmawia!

Gość ankaaaaaaa
ty to jak ona ma inne cele w życiu niż rodzenie dzieci to niech ma ale dla kogoś może być celem urodzenie i wychowanie dziecka wkurwia mnie takie płytkie rozumowanie tej baby