Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da się wytrasować kota

da sie wytresowac kota?

Polecane posty

Gość Arcadij
Moja kotka nauczyła sie przychodzic na zawołanie ( oczywiście tresura za pomocą smakołyków ok. roku ) , kłaśc sie na grzbiet i robić łapami "rowerek" gdy chce byc pogłaskana oraz natychmiast spieprzać na chate na hasło "do domku" . Ma 2 lata jest znajdą ok 6 miesięczną. Innych ludzi sie boi potwornie. Toleruje tylko mnie, moja dziewczyne i moja mamę. Gdy otwieram drzwi obcemu wskakuje mi na plecy i sycząc próboje łapka siegnac goscia po mordzie zza mojej głowy .. wyglada to komicznie :) Jestem zadziwiony , bo mówili mi ze kot zawsze bedzie mnie olewał i miał w d***e... A tu taka niespodzianka od zwykłej znajdy .. ;)) Arcadij from Thorn

Gość gość
Aaa no i jeszcze uwazam ze przyuczanie kota do srania na sedesie to troche przesada.. Latem to mój kot sobie gdzies tam wychodzi na ogród a od jeseni ma zawsze kuwetę ( i sama kotka decyduje od kiedy tam kupczy a kiedy jeszcze łazi na dwór.. Gdy zaniedbałem napełnienie kuwety przy złej pogodzie w pazdzierniku oznajmiła mi to zesraniem sie centralnie przed telewizorem .....sic ! .. Wredna menda ! ale i tak ją lubię ;)