Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra zakonna bede

faceci sa do dupy, klamia tylko cigle, a potem jeszcze odwracają kota ogonem...

Polecane posty

bylam z takim jednym wlasnie 2 lata, oszukal mnie, flirtowal z inną kobieta przez internet, a jak mu powiedzialam ze wiem, to tlumaczyl ze to tylko na zarty bylo, i ze mu nie ufam, ze go sprawdzam....zenada :(

chyba zostane zakonnicą :(

Gość phi56
faceci to huje i kazdy dobrze o tym wie, tylko raz spotkalam porzadnego mena reszta to badziewie

noo...nawet zaczynam sie zastanawiac czy nie lepiej na tym swiecie by bylo jakby oni wygineli...albo cos:D

Gość phi56
nie, najlepiej wybijc kazdego po kolei :)

Gość moj też kłamał
bo jak twierdził nie chciał mnie stracić - a stracił właśnie dlatego że kłamał...

phi56...ja jestem chetna, to jest nas juz dwie, ktora sie jeszcze przylączy?? :D

a najgorsze jest to, ze ja nadal kocham tego debila i nie wiem co mam zrobic :(

Gość sasanka1987
no u mnie nie lepiej. mi nadal zależy na kolesiu, który mną manipulował, wykorzystał a potem ośmieszył i perfidnie wykpił. a ja wierzę jak naiwniara w jego ukryte człowieczeństwo. tłumaczę sobie, że tak naprawde taki nie jest. dokładnie tak myślałam 5 minut temu, wiem że ma mnie w dupie, mnie i moje uczucia bo kłamał, ale chcę wierzyć w coś innego. Bóg dał kobietom piękno, ale dał też tą naiwność, której braku zazdroszczę facetom. my lubimy się okłamywać, nawet gdy wiemy, gdy same widzimy, że jesteśmy żalosne...

Gość nasza szkapa
...faceci służą do obsługi dupy....:D....bo niby do czego innego????.....

moj nie klamie ciagle :P ogolnie ost uzmyslowilam sobie ze kazdego faceta jakiego mialam/z ktorymsie spotykalam ja rzucalam :classic_cool: wiec czasami to baby klamia i sa wredne :P

Gość ofe rma
a dlaczego jesteście takie samolubne i nie chcecie się dzielić? nie ma aż tylu fajnych facetów żeby dla każdej wystarczyło, niestety.

Gość phi56
dlatego od jutra robimy akcje: zadnych facetow w wakacje:D wytrzymacie?:)

Gość alusiaDaga
phi58 - łooooszalałaś? :O nie ma szans :D mam swojego i on nie kłamie, tylko ja w tym związku :D

Gość phi56
AlusiaDaga ----> to dobrze ze ty i gratuluje ci :), ale wiedzialam ze choc wszystkie narzekaja ze faceci to swinie i takie tam to zadna sie nie przylaczy hehhe :) oczywiscie jak mi sie cos trafi to tez nie uciekne :D

babeczki jak klamia to dobrze robia, dlaczego tylko oni maja nas robic w huja?? Ja tam popieram te co klamia i oszukuja facetow, bo oni na nic innego nie zasluguja, trzeba im sie odwdzieczac tym samym i tyle...niektorzy sa przydatni czasem tylko do jednej rzeczy( kazda z was chyba wie jakiej :D ) ale podkreslam ze tylko niektorzy potrafia zrobic to dobrze, tak ze gra warta zachodu....ale poza tym to i tak sa do bani :( :(