Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleks...

Czy nie ma już na swiecie normalnych mężczyzn?

Polecane posty

Gość Aleks...

Którzy nie wyzywają kobiety od spaślaków bo ma kilka kg za dużo tu i tam? Bywa, ze wstydze się tego, ze jestem mężczyzną. Nasza płeć jest obrzydliwie płytka. Z resztą nie tylko nasza męska bo kobiety też psioczą i porównują się ciągle do innych większych bądź mniejszych kobiet. A co ze słowami "Miej serce i patrzaj w serce" ? naprawdę teraz się liczy wymiar i rozmiar? Może ja w innym świecie żyje, albo jestem nienormalny ale poznając kobiete nie pytam ile kg nosi na sobie, ani nie oglądam jej fałdek wystających spod bluzki. Jeśli mnie zainteresuje sobą, swoją osobą to choćby miała ważyć 100 kg, a wiedziałbym ze to kobieta mojego życia to bym z nią był i kochał ją mimo wszystko! mimo obgadywania i wyśmiewania się za jej plecami, mimo płytkich komentarzy i ograniczonych mózgów, bo najważniejsze jest uczucie i człowiek, a nie powłoka. Mam kumpli, którzy kiedy przejdzie grubsza kobieta od razu walą epitetami, a mnie głupio, ze w ogóle siedze z nimi i potrafie piwo pić! Najzwyczajnien w świecie mi wtedy wstyd za nich i za siebie.. Ludzie szanujcie innych ludzi! kiedyś wam się moze zdarzyć krzywda, a całe zło wróci z podwójną siłą wtedy może być tak, ze inaczej będziecie cwierkali kiedy nikt na was nie zechce spojrzeć bo wyglądacie inaczej od przyjętych norm, po wypadku lub ciężkiej chorobie tfu tfu. a wtedy taki pączek założe się, ze ręke wam poda i poklepie po plecach.. Smutne to ale prawdziwe, wiem miałem podobną sytuacje w życiu. Pozdrawiam każdych! Małych, dużych, średnich, chudych, grubych, rudych, piegowatych, czarnych, zoltych, z celullitem czy bez.

Normalnych kobiet też nie ma. Sprawdzone und potwierdzone. Więc topik należy zgłosić na śmietnik. :P

To był przykład, a temat miał traktować płytkie myślenie. Jak zwykle nikt nic sensownego do powiedzenia nie ma ale wszyscy klapią jadaczkami :o

Gość heh grubciaa
Jestem od dziecka gruba i to czego mi brakuje to ruch fizyczny. Ilekroć chcę pobiegać albo uprawiać sport to slyszę "ale gruba" "fuj" albo inne "komplementy". Więc siedze w domu bo w pewnym momencie w człowieku coś pęka i już mu wszystko jedno. I po prostu już człowiek ma dość wystawiania się na kolejne złośliwości i komentarze. Moje serce pękło gdy wyjechałam na Zachód i pół roku żyłam jak człowiek. Miałam piękny park - 900 ha, wszyscy tam uprawiali sport, nikt mi nie dokuczał. A potem wróciłam do śmierdzącej Polski, do gnojarstwa które gdy byłam dzieckiem rzucało do mnie kamieniami bo się za dobrze uczyłam, które rzucało za mną watę z czerwoną farbką (ej, ty gruba, coś ci wypadło) które tępiło mnie psychicznie tak, że zniszczyło we mnie wszelką chęć do przebywania z ludźmi. Po co to piszę? Jeżeli uwazasz się za człowieka wartościowego i wykształconego, nie komentuj wyglądu innych ludzi na ulicy. Jeżeli ktoś uprawia sport nie gap się na niego bo to niegrzeczne. Nie gap się na nieznanych ludzi na ulicy bo to też super niegrzeczne. Zajmij się swoim życiem, a nie życiem innych. I może tacy jak ja nie będą wtedy modlili się o śmierć.

Gość załamana poziomem
cześć Aleks :*

Gość heheh cale kafeee
Chłopak napisal co mysli ale widze ze tu duzo wlasnie samcow typowych co jak facet powiedzial ze jak pokocha to moze byc i grubsz ai juz od pierdolca go wyzywaja:D

Gość załamana poziomem
no bo tu przebywają nastoletni, pryszczaci onaniści, którzy kobietę widzieli tylko na okładkach czasopism erotycznych :O co się dziwimy :O

Gość heheh cale kafeee
Jak sie czyta te wywody to chyba tak jest naprawde:)

Gość heheh cale kafeee
jakie diety glupolu facet pisze o swoich odczuciach a nie o tym zeby sie odchudzaly badz tez nie:o

heheh cale kafeee ---> z tekstu autora wynika, że każdy facet, który ma nieco inny pogląd niż jego, jest nienormalny :o Trudno, żeby takie \"coś\" przeszło bez wyzwisk, bo on sam od wyzwiska (zakamuflowanego, ale jednak) zaczął. Żegnam czule 🖐️ :o

Gość do was baby
wszystkie jesteście piękne, nie dajcie sobie nażucić ideałów kobiecości pedałom (bez obrazy):)

Gość do was baby
najlepsze to ze faceci nie anwdzia gejow ale przyjmuja idealy ktore geje narzucaja czyli chudzi faceci =laski chude bez biustu ktorym wystaja zebra hehe

no tak racja wymaga sie od kobiet zeby mialy nienaganna figure, piekna opalenizne, piekne wlosy, piekny makijaz, wszystko na raz:o po swiecie chodza normalne kobiety, a nie wychudzone w kompie babeczki... czy to takie trudne zeby to zrozumiec? kiedys mialam kompleksy bo jak przegladalam gazety to same babki ktore w biodrach po 80maja:o

Gość załamana poziomem
najlepsze to ze faceci nie anwdzia gejow ale przyjmuja idealy ktore geje narzucaja czyli chudzi faceci =laski chude bez biustu ktorym wystaja zebra hehe dokładnie

Gość do was baby
bez obrazy ale tak samo tlusciochy przybieraja idee ktore narzucają im morskie kaszaloty - wielkie i tluste ale takze zdrowe i ponętne

Gość załamana poziomem
bez obrazy ale tak samo tlusciochy przybieraja idee ktore narzucają im morskie kaszaloty - wielkie i tluste ale takze zdrowe i ponętne zgadzam się 🖐️

ja nie mowie o babkach ktore waza 130kg przy 160cm i tu juz nie chodzi o wyglad ale choroby, cukrzyca, nadcisnienie, itp jest, a moze juz byla moda na cholernie chude laski ale ile takich chodzi po ulicy?:o

Gość załamana poziomem
spierdalaj podszywie

Gość załamana poziomem
spierdalaj bo zdejmę namiot i zgniotę cię swoim umięśnionym baleronem :classic_cool: