Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleks...

Czy nie ma już na swiecie normalnych mężczyzn?

Polecane posty

madchen, wiesz, ja tu widze taki problem, ze to wy przegladacie te gazety, nie my wy wysuwacie wnioski, co nam sie podoba, a co nie na ich podstawie

no niby tak ale nie mowcie mi ze nie zerkacie wzrokiem jak np przechodzicie obok kiosku:P chodzi mi o to ze nawet w telewizji oglada sie zazwyczaj chudziny, nie ma miejsca na grubsze kobiety zawsze mnie to dziwilo ze np w mango jakeis sprzety wibrujace ktore niby spalaja tluszcz a ty sobie lezysz i pachniesz, zawsze prezentowaly chude babeczki, a czemu nie grubsze? nie powiesz mi ze nie ma mody na chude lale

i po ch ja pisze w takim glupim temacie :D kto powiedzial ze podobaja sie laski z zebrami zamiast biustu :o ocene zwiekszam na 4, bo chwycil :D 🖐️

ja waze 65kg przy 169, i sie dobrze czuje:) nie narzekam na brak zainteresowania choc nie raz slyszalam komentarz ze jestem gruba, ale teraz to jednym uchem wpada, a drugim wypada:)

Gość powiem więcej
to nie jest śmieszne wcale ale jak się należy dobrać do kaszalota , gdy nogi rozchyli to nie da rady z żadnej strony a ruchać się chce, więc kto mnie objaśni jak należy prawidłowo postępować z kaszalotem ?

Gość prawda jest moim zdaniem taka
to jest polska mentalnosc... na ulicach UK nikt sie z nikogo nie smieje a kazdy, doslownie kazdy, wyglada inaczej - gruby, chudy, czarny, bialy, zolty, na wozku, bez nogi, niewidomy... jeden drugiemu sobie pomaga, usmiechnie sie do nieznajomego... a w Polsce tylko krzywo na ciebie patrza jesli odstajesz od 'normy'

ja widze ze w uk wiekszosc facetow to chudziny a babki takie przy kosci raz widzialam faceta patyk, chyba z 50kg wazyl, a dziewczyna z 18lat miala, ze 100kg na pewno wazyla i szli za reke nic sobie z tego nie robiac tam nie zwracaja na to uwage bo to dla nich nie nowosc, poza tym sa bardziej tolerancyjni

Gość dramat i masakra
zauważam pewną prawidłowość: jak facet wyzywa babki od raszpl i pasztetów, prędzej czy późnej i tak jest z takim "pasztetem" czy "raszplą" w związku, ale wtedy to jest jego słodka i seksowna a nawet ponętna dziunia... a na ulicy jest od groma normalnych par...piękna ona, brzydki on i innych przypadków..ale najłatwiej powiedzieć ja jestem inny, wspaniały i szlachetny..ale oni...oni to chuje:classic_cool:

Gość do was baby
fajna madchen bo Poalcy sa ograniczeni od co:o 100 lat za murzynami w Hameryce nie zwraca sie uwagi na innosci bo to norma tylko tu sie zachowuja jakby ktos z cyrku uciekl bo wyglada inaczej niz reszta szrych mas :o

a ja zauwazylam cos innego czesto bywa tak ze dziewczyna ladna z buzki i troche przy kosci jest z przystojnym facetem a niby piekna babka jest z brzydkim facetem czesto to widze rzadziej ladny plus ladna

no tu to masz racje moj tata mowi ze u niego w pracy pracuje arab i ma godzinne dziennie na modlenie sie i ma za to zaplacone a wyobrazcie sobie ze polak chcialby sie pomodlic to by go wysmiali..

to pewnie dlatego nie slucha sie ich, gdy mowia kolezance, ze chyba zglupiala ze swoja dieta, bo powinna nawet troche przytyc, zamiast zrzucac :D no ale pewnie za malo zerkal na gazety w kioskach i za daleko za murzynami jest :D

a co to znaczy do cholery przydaloby sie?:o zle ci ze soba to sam zrzucaj.. a ja teraz winko popijam, same w domu, tata do pracy na nocke to mozna:P