Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleks...

Czy nie ma już na swiecie normalnych mężczyzn?

Polecane posty

Gość Mi___
Jakis czas temu wazylam 63 kg przy wzroscie 168 cm i mialam powodzenie.Ale od kiedy zaczelam intensywnie uprawiac sport... zeszlam do 55kg i terac co chwila ktos zerka,zagaduje :-)

Gość dramat i masakra
super , uczmy sie tolerancji i miłości od narodów, które tworzyły kolonie, wyżynały w pień miejscową ludność..a później jak się nazbierało za dużo emigrantów to musieli sie pogodzić z koleją rzeczy i niechętnie przynali prawo obywatela 2 klasy:D ja już wolę nasz zacofany i nieufny kraj:classic_cool: i przytulić się do ukochanego kaszalota:classic_cool: Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę! Kto ja jestem? Polak mały. Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. O to znoszę swoje modły do Boga, Maryji Syna. Zniszcie tego skurwysyna, mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegła w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDSa i raka. O to modlitwa Polaka.

dobra, nie bede taki i zrzuce to na to wino co pijesz :p ale dobrze wiedziec kto wylapuje ironiczne zarty, a kto sie zapala od razu :p

heh wiem ze to byl ironiczny zart:P ale mi mala porcja winka starczy i juz mnie bierze:P i jakos mi sie tak zawsze na dole cieplo robi;):P wam tez?:P:P

no generalnie to do madchen, ale jesli pomyslalas ze na serio to napisalem, to niech bedzie ze do ciebie tez :p :D

Gość Aleks..
Ludzie, ale nie odbiegajcie od tematu. Rozumiem tragedię zbyt grubych ludzi i na ulicy staram się nie obejmować ich wzrokiem, co jest zazwyczaj łatwiejsze niż w przypadku ludzi szczupłych. Wiem, że czasem trudno jest przestać jeść, ale na Boga! - przecież wymyslono juz odpowiednie kuracje! mozemy pomagac tym biedakom odrobiną dobrego słowa, podpowiadac ze cukier i tluszcze sa niezdrowe, ze smalec tuczy. Ze omijanie windy to też sport. A powyzej 100kg to nawet sport ekstremalny. Mozemy czasem figlarnie sie usmiechnać do grubaski spod siedemnastki - a niech wie, ze moze byc dla kogos seksi. Co nam zalezy? Tak wiec apeluję o więcej tolerancji i obiektywnego spojrzenia na swiat. Dziękuję 🖐️

Gość 898888888888888
dramat i masakra- obecni obywatele UK nie maja nic wspolnego z tym co ich przodkowie zrobili, sa to mili, uczynni ludzie wydajesz sie troche zacofany to tak jakby Ciebie przesladowali za to ze Twoj dziadek zabil kiedys psa.

zrezygnowałem z dalszego ciągu po dwóch zdaniach : \" Którzy nie wyzywają kobiety od spaślaków bo ma kilka kg za dużo tu i tam? Bywa, ze wstydze się tego, ze jestem mężczyzną.\" [ Reszty już nie czytałem - w razie protestów wziąć pod uwagę ! :D ] Dużo teoretyzujesz i ... chyba nie miałeś do czynienia z ... kobietami :P W tym temacie (pierwsze zdanie) nikt nie potrafi \"piękniej\" zjechać kobiety niż ... druga kobieta :o Amen.

Gość Napisalas to w lutym
Jestem od dziecka gruba i to czego mi brakuje to ruch fizyczny. Ilekroć chcę pobiegać albo uprawiać sport to slyszę "ale gruba" "fuj" albo inne "komplementy". Więc siedze w domu bo w pewnym momencie w człowieku coś pęka i już mu wszystko jedno. I po prostu już człowiek ma dość wystawiania się na kolejne złośliwości i komentarze. Moje serce pękło gdy wyjechałam na Zachód i pół roku żyłam jak człowiek. Miałam piękny park - 900 ha, wszyscy tam uprawiali sport, nikt mi nie dokuczał. A potem wróciłam do śmierdzącej Polski, do gnojarstwa które gdy byłam dzieckiem rzucało do mnie kamieniami bo się za dobrze uczyłam, które rzucało za mną watę z czerwoną farbką (ej, ty gruba, coś ci wypadło) które tępiło mnie psychicznie tak, że zniszczyło we mnie wszelką chęć do przebywania z ludźmi. Po co to piszę? Jeżeli uwazasz się za człowieka wartościowego i wykształconego, nie komentuj wyglądu innych ludzi na ulicy. Jeżeli ktoś uprawia sport nie gap się na niego bo to niegrzeczne. Nie gap się na nieznanych ludzi na ulicy bo to też super niegrzeczne. Zajmij się swoim życiem, a nie życiem innych. I może tacy jak ja nie będą wtedy modlili się o śmierć. Nie wiem czy jeszcze zagladasz. Dziewczyno ocknij sie ,to ty jestes wartosciwa,a to gowniarstwo do piety ci nie dorasta. Polacy za granica zachowuja sie podobnie,na dodatek mysl ze nikt ich nie rozumie i gosno oblesnie komentuja wyglad innych osob. Bylam swiadkiem takiej sceny. Basen w malym amerykanskim miasteczku,taki z fala morska,wiec sporo ludzi,jakis klub puszystych pan mial spotkanie,przechodzi dwoch mlodych ludzi ,Polakow i jeden mowi:"zobacz jakie d..y,jak wejda do wody ,pozim sie podniesie"-glosno z rechotem.Moj syn podniosl sie z lezaka i mowi do rodaka,"masz szczescie ze twoja glupota nie jest widoczna"Poszli jak zmyci zdziwieni bardzo reakcja mlodego czlowieka

Gość mruuuu mruuu
gratuluje syna:)

Gość upuppupupupuppu

Gość trzymaj sie silnie
:)