Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz zwymiotuje

ŚMIERDZI!!!!!!!!!! CO TO JEST?????? FUUUUUUUUUUUUUUUJ

Polecane posty

Gość zaraz zwymiotuje

Cholera nie wiem co to jest... otóż jak to w każdym śmietniku w kuble byly śmieci (głownie jedzenie, puste opakowania po jedzeniu) oraz zawartość kuwety mojego kota. gdy chcialam wyniesc worek okazalo sie ze cos z niego przecieka, zrobila sie megaaaaaaaaaaa śmierdząca plama (a ja prawie zwymiotowalam) a na plamie malutki białe ruszające się robaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie zaraz umyłam podłoge ale to i tak cuchnie!!!!!!!!!!! I miejsca gdzie to przeciekło jakby sie wżarło w gumolit, który w tym miejscu jest jaśniejszy!! CO TO JEST????????????? czy to moze byc od kota???????

Gość to jad trupi
jad trupi

Gość zaraz zwymiotuje
pytam poważnie. boje sie ze moj kot jest na cos chory :O:O:O:O:O

Gość Justyna z Kaszub
odchody do kosza wrzucasz?

Gość jad trupi
powstaje z mięsa, musiałaś miec jakies odpadki mięsne, zalęgły si,e robaki....JED TRUPI

Gość Justyna z Kaszub
moze kot ma robaki i kupe wsadziłas do kosza- to normalne ze capi. Wżarło sie bo masz kiepski gumolit.Połóż kafelki,kto ma w tych czasach gumolit w mieszkaniu?:D

Gość zaraz zwymiotuje
a czym to umyc zeby tak nie cuchnęło???

Gość Justyna z Kaszub
a ja tez miałam białe robaki które zalęgły sie koło kosza. I teraz wiem bo lezała tam cebula i zgniła, więc robaki zalęgły sie. Moze i tak az nie smierdziało,ale robale były.czysciłam, wywaliłam smieci, cebule...ale juz nigdy nie trzymam warzyw koło kosza dłuzej niz trzeba.

Gość zaraz zwymiotuje
to wynajmowane mieszkanie, swoje bedzie za rok

Gość Justyna z Kaszub
płynami do podług, mleczkiem, zmyc dokładnie. I wywietrzyc kuchnię, popsikac zapachem.I nie wrzucac gówna do kosza.Ile masz lat?

Gość zaraz zwymiotuje
aaaaa juz spoko po problemie poprostu wziełam te robaki i dodałam sobie do kanpaki.... pyszniutkie🖐️

Gość a ja mam takie
linoleum w domu. Nie stać mnie na położenie kafli ( mieszkanie ma 100 m2) w dużej łazience, toalecie , korytarzu i wielkiej kuchni. Nie stać mnie zrobić tego nawet na raty, więc nie pieprz człowieku o gumolicie \\\" w dzisiejszych czasach \\\" , chyba, że chcesz mi kafle zasponsorować .

Gość ania........
a jak czesto wynosisz smieci?????????? dziewczyny tutaj dobrze pisza, zalegly sie robaki------> a tak sie dzieje jak cos sie psuje, gnije

Gość wiesz co to jest
? to jest twoje flejostwo, jesteś brudasem i tyle :P i nie zwalaj na kota!!!

Gość duża hela
Mi tak kiedyś w kuchni cos śmierdziało i śmierdziało wymyliśmy całą szafke z koszem na smieci i dalej śmierdziało , okazało się ze moja madra mama peknięte lekko jajko wsadziła do kubka takiego co stał na półce tylko na ozdobe nikt go nie używał, w środku był widok piekny : skorupka jajka i białe robaczki w środku , okropność

kto to widział żeby wyrzucać żarcie do kosza?? Jak coś to do osobnego! Ja mam w domu 2 kosze : na żarcie na plastik i folie a papier do pieca! a mieso jak nie zjadlas to daj dla kota!