Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

"a widziałas kiedyś, powiedz, rasowe męskie owłosione i nieopalone łydki....? takie, wiesz, białe jak śnieg...? O kolanie nie wspomnę." a widzialas facetów, którzy maja karnacje ciemniejszą niz Ty po 4 wizytach na solarium? :D

Psełdo- przechwałki niepotwierdzone dowodami rzeczowymi choćby w postaci foty nie licza się;P

"OMO bez fosforanów" Szukanie - możesz pisać pod swoim nickiem :P:P:P:P

a widzialas facetów, którzy maja karnacje ciemniejszą niz Ty po 4 wizytach na solarium? uffff.... a już się wystraszyłam że ktoś ci przehandlował moją fotkę..:):):)

Retro, widać kobieca intuicja mną kieruje i patrzę tylko na takie łydki w jakich posiadaniu jest OMO :-) P.S. OMO, kiedy udowodnisz, że w kwestii Twoich łydek jest tak jak mówisz?

Gość OMO bez fosforanów
Fotografia także nie jest żadnym dowodem, Doprawdy. Przyjedź do mnie, pójdziemy sobie na plażę, to se mnie dokładnie ze wszystkich stron obejrzysz i sama stwierdzisz, że wcale nie łgałem.

retro - nawet gdyby tak sie stało, to nie dowiedziałabys sie o tym... do czasu otrzymania anonsów z portalu odloty.pl :P:P

Gość OMO bez fosforanów
Ty także, Palola, możesz to osobiście sprawdzić. Zapraszam...

miła niespodzianka, Doprawdy i ja - ten sam tok myślenia :-)

Retro a co dalej z czytelnikiem Stasiuka? Skończyło sie tylko na milczącym zachwycie sandałami, czy rozwinęła siemiedzy Wami jakaś rozmowa?

Retro a co dalej z czytelnikiem Stasiuka? Skończyło sie tylko na milczącym zachwycie sandałami, czy rozwinęła siemiedzy Wami jakaś rozmowa? Inkwizycja:) :) pilnowałam żeby nie spaść z siedzienia z powodu braku tlenu.. atmosfera do podrywu nie miała się szans rozwinąć w takim zaduchu... widziałam go jakby przez mgłę.. poza tym był młodszy. Taki dobry kawał męskiego mięcha delikatesowego. Stasiuk dawal nadzieję na jeszcze coś poza tym.

wiecie a ja wam powiem , że męskie sandały są jednak tworem, którego nie powinno sie lekceważyć. ileż to emocji wywołuja męskie sandały! a teraz lecę jak nic

Gość OMO bez fosforanów
Retro, także możesz osobiście sprawdzić. My tutaj, w Alensztacie, mamy mnóstwo zacisznych miejsc, w których można sprawdzać takie rzeczy. Kiedy przyjedziesz?

Gość OMO bez fosforanów
Jak nie, to nie, Doprawdy. Ale nie zarzucaj mi w takim razie kryptoreklamy odnośnie urody moich łydek.

najdalej w kolejnym poście Psełdo zacznie się wymawiać od spotkania;)

Gość OMO bez fosforanów
He, he, Retro, akurat. Wygląda na to, że wczorajszy stan odurzenia jeszcze Cię nie opuścił...

wsiadam już do helikoptera, tylko nie wiem, gdzie jest to miejsce o germańsko brzmiącej nazwie Retro, wstąpić po Ciebie?

Gość OMO bez fosforanów
Nie będzie potrzeby w Twoim przypadku, Doprawdy.

niczego ci nie zarzucałam- po prostu nie wierze dopóki nie zobaczę:P

He, he, Retro, akurat. Wygląda na to, że wczorajszy stan odurzenia jeszcze Cię nie opuścił... masz racje, psedło, nie opuścił... więc jeśłi chcesz możemy popłynac na tej fali..........

Gość OMO bez fosforanów
Możesz przylecieć małym samolotem. Od dwóch lat mamy na lotnisku betonowy, porządny pas, Palola. Masz licencję pilota? Zaczynasz mi imponować. Do tej pory poznałem tylko jedną kobietę posiadającą taki dokument... Dodam - bardzo atrakcyjną kobietę. A Alensztat jest stolicą Krainy Tysiąca Jezior.

Gość OMO bez fosforanów
Jestem gotów, Retro, podjąć się stosownych zabiegów ratowniczych.

Gość OMO bez fosforanów
Czyli nigdy mi nie uwierzysz, Doprawdy, skoro nie chcesz do mnie przyjechać i mnie zobaczyć.

A mnie sie podobają mężczyźni w sandałach. Dodam że wolę nawet jak facet ma sandały, a kobieta klapki :)