Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

retro ten topik to odpowiedz na Twoje problemy z facetami :P Pociag w pociagu do goscia w sandalach to jest nieortodoksyjna preferencja seksualna :P Skromnie siedzial? To sobie jajka gniotl :P

kobiece klapki są super... o ile oczywiscie kobieta ma zadbaną stope a nie jakies spleśniałe kikuty z odrapanym lakierem...

retro ten topik to odpowiedz na Twoje problemy z facetami wredny:) kto ci powiedział że ja mam kłopoty z facetami?:) skromnie siedział, znaczy .. nie rozwalał nóg i nie drapal się po owych jajkach, jak to macie w zwyczaju.

Gość OMO bez fosforanów
A po co mu jajka, skoro Retro oddawała się oględzinom jego sandałów oraz książki?

Gość OMO bez fosforanów
Właśnie, Retro, ja to siedzę w pociągu z rozwalonymi nogami, drapię się niedbale jedną ręką po nogach a w drugiej trzymam ostentacyjnie, no, powiedzmy poezje Brodskiego...

kobiece klapki są super... o ile oczywiscie kobieta ma zadbaną stope a nie jakies spleśniałe kikuty z odrapanym lakierem Komiczne, pierwszy raz w życiu sie z Tobą zgadzam :)

ja to siedzę w pociągu z rozwalonymi nogami, drapię się niedbale jedną ręką po nogach a w drugiej trzymam ostentacyjnie, no, powiedzmy poezje Brodskiego... :):):):):):):):):):):):):):):):)

"a fe nie podobają mi sie sandały u faceta+ krótkie spodenki" wiem złośliwa, bo preferujesz moj styl ubierania sie - juz mi o tym kiedys pisałaś :P

psedło tylko zwróć uwagę co by nie trzymac tej poezji do góry nogami... to wazny szczegól:):)

Gość OMO bez fosforanów
(Zapomniałem dopisać, że moje stopy są obute w damskie baletki.)

"Ty nosisz jasne koszule,a ja lubie czarne,a wiec jesteś wieśniak ze stolicy" ja Cie nie ignorowałem :D:D:D skad ten pomysł???? nosze jasne, nosze ciemne... rozne nosze ale lepiej mi chyba w jasnych..

Wiem, retro dlaczego ten gosc zrobil na Tobie wrazenie. Nie mial skarpetek, nic by po podlodze nie rozrzucal wredny, i dupka. I nie masz racji. zrobił wrażenie bo był piekny po prostu, najzwyczajniej w świecie.

Gość OMO bez fosforanów
Nie podzielam Twojej opinii, Retro. Na większości współpodróżnych panien nie tomik z wierszami Brodskiego zrobiłby stosowne wrażenie. Zadaj sobie trud i pomyśl, ile z panien podróżujących koleją w ogóle słyszało, kto to taki Josif Brdskij? Za to o jajach męskich pewnie każda słyszała i nie jedna widziała je osobiście.

no bo ja mam takie głównie biało-niebieskie.... ale ciemne tez mam

" Komiczne nie pobudzaj mojej wyobraźni,nie mam ochoty na wizje Twej komicznej osoby w ciemnej koszuli" nie pobudzam - napisalem tylko, ze mam ciemne - czarne, bordowe, granatowo czarne, bordowo-czarne

psedło męskie jajka, nie ukrywajmy to towar nienajwyższych lotów... stanowczo należy je wzmocnić jakąs lekturą. 🖐️

Gość Josif Brodskij
Co Josif Brodski, Doprawdy?

niebieskie też do ciebie pasują...choć bardziej błekitne;) pysznie:D [znowy się uśmiecha zalotnie]:P

Gość Josif Brodskij
No ale, Retro, Ty nie Stasiuka teraz chyba miałaś na myśli, co?

Gość Josif Brodskij
(Swoją drogą, to bardzo, ale to bardzo smutna konstatacja. Zarówno i dla kobiet, jak i dla mężczyzn.