Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

Gość Uprawa seksu i kartofli
W takim razie, Inkwizycjo, prawdziwych dam ze świecą szukać...

Gość zmanierrowana krytykantka
czy ja bym chciala, zeby moj facet chodzil w adidasach w upaly? odpowiedz moja brzmi- moj facet nie jest sportowcem

Gość albo to niby na tarasie
otóż to. a nieraz już był temat na kafe `kobiety, co myślicie o facetach w sandałach`. jarek84 napisał oczywiście, że to kryptogeje, niektóre kobiety również krytykowały to, że faceci noszą sandały... dla mnie to tak samo, jakby ktoś zapytał `co sądzicie o kobietach w sandałach`?

Gość prawdziwy facet to
Nie ma pojecia kto to Stasiuk :classic_cool: Zgadzacie sie?

Gość Prawdziwa kobieta tym bardziej
:D

Uprowo i Inkwizycjo, to ze prognozy wejcia do kanuno omawianych tutaj czynnposci są dość mało optymistyczne nie zniechęci Was chyba do propagowania wyżej wymienionych w najblizszym otoczeniu, czyli przede wszystkim wsród osobistych żon i męzów a dalej moze już się to jakoś rozwinie ja np natychmiast gdy spotkam kogoś, kto będzie nadawał się do zamieszkania ze mną pod jednym dachem, ustalę kanon czynnosci wśród których prasowanie bielizny oraz naskórka, jak również brak lub nie opalenizny i tipsów znajdzie się na jednej z czołowych pozycji

Ja się zgadzam. I dodaję ze smutkiem, że nie jestem prawdziwym facetem, ponieważ dość dobrze wiem, kto to jest ten cały Stasiuk. :-(

co wy z tymi adidasami? adidasy to ja na siłownie zakładam, ewentualnie gdy pobiegac ide albo na rower..

adidasy to ja na siłownie zakładam, ewentualnie gdy pobiegac ide albo na rower.. otoz to!

Obiecuję Ci, Palolo, że niestrudzenie będę pouczał moją małżonkę o konieczności bycia damą, poprzez prasowanie biustonoszy i majtek dla niej oraz kalesonów dla mnie.

Gość Anna Bellarossa
A czytła Grzesiuka? Ja czytałam;)

komiczne tak, tak zgodzę się, ale jeśli chodzi o mężczyznę Twojej kategorii wiekowej. mówię o mężczyznach w przedziale wiekowym 18-30 lat, bo w takim obuwiu najczęściej sie oni poruszają

Uprawo, po raz czwarty lub piąty niesamowicie doceniam Twoje szczere intencje, jak również prznikliwość i zrozumienie tyczące się moich cennych rad oraz ukrytych przymiotów serca mego i umysłu

18-30 lat, bo w takim obuwiu najczęściej sie oni poruszają ale ktorzy? ci ktorzy pracuja na straganach czy ktorzy????? serio - piszcie o jakiej grupie wspominacie

Tak, ale chodzi mi o mężczyzn w przedziale wiekowym 18-30 lat, którzy istotnie najczęściej zakładają adidasy. Przynajmniej z moich obserwacji

jakiej mojej kategorii wiekowej ??? :P:P:P Przeciez ja prawie ** 30 latek jestem ** patrz reklama Żywca :P

dla mnie to wszystko jest nienormalne jakies sklepy sa pelne fajnych rzeczy a ludzie ubieraja sie jakby byli niewidomi

jakiej mojej kategorii wiekowej ??? Przeciez ja prawie ** 30 latek jestem taaaa. to my juz wiemy. pisala o kategorii lat 50 :)

Gość nie wiem co macie do facetów
w sandałach. A może problem leży w tym, że krępuje was widok męskich stóp? Albo za bardzo podnieca?:D

czy adidassy to jedyna marka i styl obuwia sportowego, który znacie? są też inne - subtelne i nie "rzucajaco się w oczy" a więc zgrywajace się dobrze z casual/niezobowiazujacym ubiorem wygodne buty, np do T-shirtów i spodni za kolano zakładanych w upały :-)

sandały maja jedną ogromną wade... trzeba do nich myć nogi i obcinac paznokcie... rozwiązałem ten problem poprzez zakładanie skarpet w krate - dzieki nim moge obcinać paznokcie dopiero wtedy, gdy przebijaja sie przez materiał...

tzn im chodzi ogolnie o buty sportowe - adidasy to nie nazwa marki, ale buta sportowego - i w ten sposob mamy adidasy BK, Nike, Reebok, Pumy itp...

Komi, ale mam nadzieję, ze kratka jest z porządnego tworzywa, nie jakaś tam miedziana podróba?

Pola - z kogo mnie masz??? Tytanowa krata do tego kute zapięcia z hartowanej durastali

właśnie wróciłam z miasta i jestem pod wrazeniem, widziałam faceta w białych spodniach w czarne cieniutkie paski, miał do tego załozona biała koszulę z podwiniętymi rękawami a na stopach czarne japonki- wyglądał bardzo fajnie i świerzo pomimo przytłaczającego upału:D przystojniak do tego z laptopem:P

ściśle rzecz biorac to adidass jest właśnie marką, a nie terminem synonimem buta sportowego, chociaz oczywiście zdawałam sobie sprawę, że w Polsce funkcjonuje takie pojmowanie tej "idei" i celowo się doczepiłam :-) podobnie kiedyś było z walkmenem, to była marka personal stereo, a nie sprzęt typu telewizor czy radiomagnetofon

komiczne prawie robi wielką różnicę :P:P mieszkam w małym mieście o ograniczonej modzie, gdzie prawie wszyscy, u których zawód tego nie wymaga noszą obuwie sportowe-potocznie adidasy.