Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

a ty złośliwa, czego ty mnie w ogóle chcesz uczyć...? :)

retro ty lepiej zapytaj czy to wykłady czy zajecia praktyczne ;)

chociaz ja dla Komicznego to może bym się nawet i przefarbowała.....? :):)

delikatnie napomkne , że retro jest dzieciata i pewnie coś niecoś na ten temat wie.......

wizja....: ostry dziki seks Komika I złośliwej pod ściana... ona w czarnych szpilkach. on w sandałach......

Retro ,w mojej wizji to Ty stoisz pod ścianą,a komik podchodzi w sandałach...ja siedze hmmm odpowiednio ubrana z batem w ręce :) hehehe wiem dla mnie juz nie ma ratunku😭 A potem dzwonimy po Ike :P

Oczywiście ona w samych szpilkach, a on w samych sandałach.:P Szukający, możesz powrócić do podszywania się, już się odbanowałam.:P

Zamiast rozpalonej ike (bo mąż zaryglował drzwi) zjawia się ekipa TVN-u w postaci prowokacyjnie acz modnie ubranej krytakantki i przystojnego pracownika technicznego z ukrytą kamerą w napinaczach pasów bezpieczeństwa :D

a ja widze to tak: szukanie wchodzi , po czym widząc co się dzieje, natychmiast wychodzi....:) :)

Ale jakoś tak uszło z Ciebie powietrze, stajesz się mniejszy, coraz mniejszy, jeszcze mniejszy, malutki, maluteńki... złataj dziurę, bo znikniesz w końcu.:P

wizja....: ostry dziki seks Komika I złośliwej pod ściana... on w czarnych szpilkach. ona w sandałach......

Zamiast rozpalonej ike (bo mąż zaryglował drzwi) zjawia się ekipa TVN-u w postaci prowokacyjnie acz modnie ubranej krytakantki szukanie- brutusie- i ty przeciwko mnie ?? :P

dobra, koniec. stanowczo nakazuję wszystkim natychmiastowy powrót do moralnego pionu. Jutro topik o szkodliwości seksu, równiez pod ścianą oraz w obuwiu. dla Złośłiwej wejściówka gratis. 🖐️

Nie napisałam, że nie możesz się przyłączyć.:) Tym bardziej możesz, tym razem cały będziesz mógł wejść tam, gdzie lubisz najbardziej:classic_cool: A piwka zazdroszczę, też bym chciała się napić. Możesz za mnie łyknąć, będzie mi miło.:)🌻

zlosliwa ja poprostu snuje swoja wizje myslę że komi w szpilkach będzie super hiper uwodzicielski

szukanie - nie tego się przyczepiłam i nie to akurat odczułam jako nóż wbity w moje powabne plecy:P

przyznawać sie, kto na mnie rzucił jakiś czar, że wszystkie hot sceny na kafe zawsze jakimś dziwnym trafem mnie omijają? pewnie jestem aseksualna 😭