Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spostrze-gawcza

Oryginalny ślub i wesele

Polecane posty

Gość spostrze-gawcza

Zauważyłam ostatnio tendencje poszukiwania czegos oryginalnego na ślub i wesele. A to jakaś wymyślna sukienka, a to bukiet...przeglądam fora, oglądam fotografie i mogę stwierdzić jedno- teraz prostota jest orginalna. Proste na tle tych wszystkich wymyślnych opraw ślubu i wesela wypada najoryginalniej :) Jak ja pokazuję znajomym suknie, jaką będę szyła- robią wielkie oczy- czemu taka prosta, bez żadnych przygwizdów. Jak mówię o prostym bukiecie z rumianków- też przeżywają szok. Kiedy wspominam o tym, że moje włosy będą proste jak druty i krótkie- też się dziwią :) Także prostota i klasyka to jest to :)

Ooo, bukiet z rumianków, fajny pomysł :) Do tego prosta fryzurka z zadbanych, lśniących włosów - rewelka. O ile będzie to prostota wystudiowana, a nie taka zaniedbana siermiężność - jestem jak najbardziej za:) Czasami tych biednych panien młodych nie widać zza tych wszystkich welonów, rękawiczek, falban, czekoladowych fontann, limuzyn, balonów i ch.g.w. czego jeszcze:-O

Gość caca
Ale to własnie jest ORGINALNE! Te rumianki, prostota...to jest na topie, bedzies najmodniejsza panną młoda mimo, że niektórzy sadzą, że moda na przepych! Gratuluje pomysłów! i duuużo miłości! wedding plannerka :)

Gość flamenquita
Najważniejsze, żeby być sobą :) Popieram pomysł prostoty. Zmartwię Cię - bukiet z rumianków jest naprawdę oryginalny :) i piękny. Jedna z moich znajomych miała rozpuszczone, proste włosy i wianek z żywych kwiatów zamiast welonu. Wyglądała prześlicznie.

Gość popperam autorke
bylam na slubie na ktorym panna mloda miala bardzo prosta suknie, ale uszyta pieknego lejacego sie materialu, ktory pieknie sie ukladal prosty, asymetryczny kok, bez zadnych wypuszczonych loczkow i bukiet z konwalii( slub byl w maju) do tego delikatny makijaz i wygladala przeslicznie! jedna z niewielu panien mlodych kotra nie wygladala jak przebrana ksiezniczka popieram

Gość gość
Może warto skorzystać z usług profesjonalisty, który doradzi co jest najlepsze? Każdy przecież dąży do tego,aby ten dzień był perfekcyjny! Najlepsze konsultantki ślubne znajdziecie na http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Konsultant-slubny/