Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaduzowaze

Mam ogromne kompleksy z powodu mojej nadwagi

Polecane posty

Gość aniaduzowaze

Zaden facet sie za mna nie oglada i gdy tylko zobaczy moja figure odwraca wzrok. Macie ten sam problem :( ? Mam 23 lata i skoncze jako samotna gruba panna z kotem

Gość przejdź na głodówkę
i nie pierdol :)

Gość olkaaaaaaa
a ile wazysz i ile masz wzrostu? moze nie jestes gruba tylko tak uwazasz

Gość wiselka222
przejdz na diete teraz lat mnostwo owocow i warzyw.

Gość kobieto to bierz sie za siebie
lato - tyle owoców, warzyw i możliwosci aktywnego spędzania czasu na powietrzu - to grzech z tego nie korzystać.

Gość aniaduzowaze
168cm i 74kg wagi jestem beznadziejna i wstydze sie wychodzic z domu :-( zreszta co to za roznica, skoro jak wychodze z domu nikt nie zwraca na mnie uwagi

Gość olkaaaaaaa
to nie załamuj sie tylko ja pisza dziewczyny zacznij sie ruszac jedz owoce warzywa Moze nie masz mobilizacji,ja tez nie mam a przydałoby mi sie zrzucic z 5 kg ale wierze ze dasz rade:) uwierz w siebie:)

Gość mila bladynka
widzisz kazdy ma jakies kompeksy ja choc jestem szupła i opalona mam znowusz komples na punkcie mojego czwartego palca bo u jednej nogi mam 4 palec taki maly jak ostatni. i wstydze sie chodzic w japonkach. choc moje stopy sa zadbane elegancko wymalowane to sie krempuje. jedynie co to chodze w sadalach tez troche widac ale nie tak. jak widzisz nikt nie jest idealny. pozatym wolala bym byc gruba i miec normalny palec u stopy niz sie go krempowac i byc szczupła pozdrawiam.

Gość wredotttka
to schudnij :)

Gość każda potwora..
znajdzie swego amatora. nie jest to jakas tragedia jeszcze. mozna zrzucic pare kilo, znam ciezsze dziewczyny. na swiece sa amatorzy rubensowskich ksztaltow(ja do nich nie naleze) eksponuj to co masz(pewnie spory biust) i czekaj, nie wybrzydzaj ;P

Gość aniaduzowaze
ama leta masz faceta ? ja juz jestem taka zdesperowana :-( chociaz z drugiej strony nie chcialabym jakiegos dresa albo skrzata

Gość Nawet Fajna Mamuśka
boziu kolejna grubaska, was jest juz więcej niż mrówek, nikt nie ma ochoty się wami przejmować, wstrętne grubasy, sami się weźcie za siebie

Gość mila bladynka
pozatym kazdy mi gada ze sie tak nie zuca. choc ja mam odmienne zdanie na ten temat. a najgorzej sie krempuje jak jestem w japonkach a kolomnie siedzi jakis facet. to wtedy zakrywam go jak moge bo mysle sobie ze lepiej go zakryc bo mu sie nie spodobam.co o tym myslicie dziewczeta?

Gość spalony innym słońcem
hej mila blondynka wrzuc zdjecie swojej stopy.

Gość mila bladynka
wiecie co ja bylam gruba i schudlam w miesiac az 15 kg i teraz jestem szczuplutka

Gość mila bladynka
he he niepotrafisz se wyobrazic. :(

Gość ania........
autorko, z twoja figura nie jest jeszcze tak tragicznie, chybaze nie jestes umiesniona..:/ ja tez mam lekka nadwage, mniej wiecej tak jak Ty, byli tacy co mnie podrywali, ale problem tkwi w tym, ze ja chce schudnac, bo sie wstydze swojego ciala i nie moglabym z kims byc przez kompleksy ale mam amiar schudnac, przez lato, mysle ze to nie takie straszne tylko to trzeba zrobic z glowa, a perypetii z odchudzaniem tez mialam wiele ;) glowa do gory:)

Gość olkaaaaaaa
a myślisz ze facet patrzy na tego palca?? my dziewczyny jestesmy cudowne bo zawsze sobie wynajdujemy kompleksy itp Gorzej jest właśnie jak sie staramy cos zakrywać i wtedy facet zwroci na to uwage bo widzi nasze dziwne zachowanie Fakt nie wiem jak to wyglada ale moze nie jest tak zle Nie dziwie sie ze sie tym przejmujesz ja tez np przez dlugi czas mialam kompleksy ze względu na pieprzyki na twarzy I to dopiero byl moj koszmar bo przeciez kazdy rozmawiajac ze mna je widzi ale co zrobic nie zatuszuje ich ani nic Do dzisiaj mam z tego powodu jakies kompleksy...

mila bladynka ja mam kolezanke ktora tak ma z tym palcem:) 74kg i ty mowisz ze sie wstydzisz? ja kiedys tez tyle wazylam, teraz o 9kg mniej schudlam a nie cwiczylam, zaczelam na balety chodzic, wychodzic z domu po prostu malo jem bo warzywa, owoce, 2 kanapki dziennie chleba i piersi z kurczaka, i waga sama szla w dol:) i jakos wtedy nie mialam kompleksow, teraz tez nie mam, i na brak zainteresowania tez nie narzekalam

Gość mila bladynka
spalony innym sloncem widzisz co z tego ze jestem szczupla opalona z twarzy ladniutka jak mam taki kompleks muj ostatni palec jest taki sam i czwarty. to mnie doluje czasem dobija

Mam koleżanke, która moze nie jest gruba, ale wygląda jak chłop :o Bary ma większe ode mnie, wielkie udo :o Grać z taką w futbol to strach :( Takie przegrały chyba bardziej niż grubasy, bo im żadna dieta nie pomoze :o

Gość aniaduzowaze
kiedys mialam taka sytuacje siedzialam z kolezankami w pubie one 2 ladne ja gruba i brzydka :-( podeszlo 2 gosci zaczeli cos gadac ja tak kokieteryjnie chcialam cos powiedziec i powiedzialam "nie wasza liga chlopaki" a oni na to: "wiem ze nie nasza, dlatego rozmawiamy z twoimi kolezankami nie toba" myslalam ze sie zapadne pod ziemie, mialam potem dola przez 3 tyg :-(

Gość mila bladynka
i co stego ze mam manicur francuzki u nug z wzorkami jak ten palec wszystko szpeci. taka prawda. operacja by sie zdala by ten czwarty palec mi wydluzyli.:) wtedy byla bym uszczesliwiona

>. ja tak kokieteryjnie chcialam cos powiedziec i powiedzialam "nie wasza liga chlopaki" a oni na to: "wiem ze nie nasza, dlatego rozmawiamy z twoimi kolezankami nie toba" myslalam ze sie zapadne pod ziemie, mialam potem dola przez 3 tyg Buhhahahahahahahahahahahaahha :D :D :D :D :D Mistrzostwo :classic_cool:

Gość ania........
aniaduzowaze------> to co powiedzialas do tych chlopakow to bylo chamskie nie kokieteryjne, nie dziw sie ze tak odpowiedzieli :o

Gość mila bladynka
ale mas racje nie warto co kolwiek ukrywac bo predzej czy puzniej i tak to sie zauwazy. pozatym bynajmniej teraz jestem szczupla to faceci na mnie spogladaja bo jak bylam gruba do tego pryszczata to zaden nie spojrzal. a teraz mam gladka opalona cere i jak schudlam to dopiero znalazlam se faceta. bo nikt predzej na mnie uwagi nie zwracal

Gość olkaaaaaaa
kurde dziewczyny ale pomyślmy ze niektorzy maja jeszcze gorzej.....sa osoby ktore sa chore,nie maja reki nóg to jest tragedia Docenajmy to co mamy a co do tych facetów no niestety takie to juz są głupki Cóż zamiast sie nad soba użalać to bierz rower jedz gdzies,poczwic a jak sie odzywiasz?

Gość aniaduzowaze
dzisiaj zjadalam 2 drozdzowki z truskawkami, bulke z szynka i majonezem a na obiad nie wiem co zjem :-(

>> Prędzej związałbym się z osobą na wózku czy z innym typem inwalidztwa ruchowego niż z tłustą maciorą :o