Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaduzowaze

Mam ogromne kompleksy z powodu mojej nadwagi

Polecane posty

Gość olkaaaaaaa
heheh oki ja tez z tego rezygnuje a Ty droga Aniu uzalaj sie dalej nad soba współczuje Ci ide sie opalac:) pozdrawiam

Gość aniaduzowaze
po co idziesz sie opalac jak masz grube uda :-)

leee to jak wszyscy ida to juz nic tu po mnie:P ale i tak autorka pewnie nie schudnie bo pewnie mysli ze czegos jej zazdroscimy i robimy na zlosc, powodzenia zycze

Gość olkaaaaaaa
hahahahahahhaha własnie tak sie zastanawialam ze moze tak napiszesz ale mysle nie az taka nienormalna nie jest a widze ze jest:P ide zeby sasiadka mi zazdroscila mojej figury jak bede lezec i sie opalac:P

Ja nie lubiłam swojej wagi, przy wzroście 1,60 ważyłam 76 kilo, schudłam 20 kilo w 5 miesięcy, chcę schudnąć jeszcze, bo po prostu się będę lepiej czuć. Ale nie odchudzam się, żeby mieć faceta, tylko żeby się dobrze czuć. Nie mam nic przeciwko grubasom, jeżeli są zadowoleni ze swego wyglądu, jeżeli nie są, to niech to zmienią. Ja schudłam 20 kilo w 5 miesięcy, zawzięłam się, jadłam wszystko, ale mniejsze porcje, nie wymyślne potrawy, bo na to nie mam czasu. Ćwiczyłam do 3 godzin dziennie. Więc autorko, nie uzalaj sie nad soba, nie napadaj na ludzi, mktórzy schudli i się dobrze ze sobą czują, tylko również schusnij, albo pogódź się ze swoją wagą i ciesz się życiem!!!

Gość karramba87
czesc zabka

Gość aniaduzowaze
jestem gruba i transportuje swoja frustracje na innych :-(

Gość olkaaaaaaa
to zmien to bo przez takie zachowanie jestes postrzegana jako niemila osoba a jesli taka nie jestes to chyba nie jest fajne

Ja też muszę cały czas pilnować tego co jem. Trudno tak mam, ale wolę tak niż przytyć- taki jest mój wybór. Jak się chce to można. Więc albo bądź miłą osobą z nadwagą albo schudnij i bądź miłą szczupłą osobą. W każdym razie zadowoloną, z którą miło przebywać i pogadać a nie wredną i zgorzkniałą.

Gość karramba87
najlepszym sposobem na pozbycie sie kompleksow jest polubienie siebie i zmienienie swojego zachowania, Ty robisz ponura mine bo myslisz ze wszyscy patrza na ciebie z odraza, a oni widza cie jak nadeta lale. kup sobie ladny kolorowy ciuszek, skocz do fryzjera, usmiech na usta i zobaczysz ze bedzie lepiej

Ania - sport wyzwala hormony szczęścia!!! I wiem, że jak zaczniesz dietę od poniedziałku, to do tego czasu przytyjesz z 5 kilo:) Wiem to z własnego doświadczenia:) Zrób zakupy, kup zdrową żywność - ciemne pieczywo, owoce, warzywa, chude sery.... i zaczynaj od jutra! Obowiązkowo dołącz ćwiczenia lub jakiś sport - najlepiej pływanie, bieganie lub jazdę na rowerze! I rób to systematycznie - codziennie min. 0,5 h!

Gość karramba87
najlepiej jakbys miala kogos kto bedzie z toba przez te wszystkie tortury przechodzil, jakas pulchna kolezanke ktora tez chce schudnac

Bardzo, bardzo Cię podziwiam. Naprawdę. Ja schudłam 5 kilo i to dla mnie było trudne, a Ty dokonałaś czegoś takiego. Podziwiam i z szacunkiem ściskam żabią :-) łapkę.

Gość karramba87
z tymi owocami to bym uwazala, jak zje kilo winogronu to tak jakby wciagla kilo cukru, banany to samo, gruszki tez

Gość aniaduzowaze
wlasnie zjadalam 2 lazanie z biedronki te mrozone za 6zl :-)

Dziękuję, Fasolko, dla mnie też to było bardzo trudne, ale teraz jestem zadowolona, że podjęłam walkę:) Tobie też gratuluję wyniku:) A ile teraz ważysz przy jakim wzroście???

Gość aniaduzowaze
i postanawilam ze nie bede sie zmieniac dla glupich facetow, jak mnie nie zaakceptuja to maja problem nie ja :-)

jezu ile ty jesz kobieto ja nie dziwie sie ze nie mozesz schudnac poza tym kobieto ja tez tyle wazylam ale tyle nie zarlam:o

Aniaduzowaze - twój problem polega na tym, że ty siebie nie akceptujesz. Pisząc tu co jesz, uważasz, że otrzymasz rozgrzeszenie??? Nie chodzi o wygląd tylko, pomyśl o swoim zdrowiu, o swojej skórze, która nie znosi tłustego żarcia...