Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Kto ma dzis uczuciowy...

Polecane posty

Mój szef jest "wspaniały". Nie dość, że wczoraj wróciłam z delegacji z Niemiec, to dziś uświadomił mnie, że jutro znowu wyjeżdżam... Urocze :P Chętnie bym mu wsadziła te wyjazdy w jego zasrany tyłek i wykopała do innej galaktyki.

Gość agiie w pomarańczach
jak nie ma nagród to nie pisze:P

Gość aurelia miodownica
a ja kocham swoja szefowa bo nie robie dzis nic tylko gram w gry i siedze na kafe. ogolnie to zajebiaszcza z niej kobietka, pod warunkiem z enie ma okresu i ze maz ja przeleci ze 3 razy w tygodniu

Gość tylutkaaa
ja moge twojego szefa przeleciec :D akurat dzis mi sie chce a nie mam z kim :(

ja kocham sama siebie - jestem swoim szefem

do narycyzy mi daleko ale kocham siebie, bo inaczej nie umialabym nikogo innego pokochać :D

to co umiesz dać sobie(miłość) umiesz również dać komuś. człowiek ktory sobie wszystkiego odmawia nie dba swoje potrzeby nie będzie umiał zadbać na tym samym polu o inną osobę. aby kochać kogoś musisz umieć kochac siebie i to-w jaki sposób to robisz dla siebi-e potem robisz dla innej osoby. :D

no skąd masz wiedzieć jak rozpieszczać innych ? jak siebie samego nie rozpieszczasz ? aby coś dać trzeba to umieć. umiesz siebie rozpiszczać to będziesz umiał rozpieszczać innych. przecież to proste

dam ci przykład. jak mala Zosia płakala to mama brala ją na kolana i mówiła: Zosiu co się stało? jak mogę ci pomóc? przytulę cię ucałuję. jak żosia urośnie i będzię już Zośką jak spoyka zaplakaną osobę to da jej wsparcie. bo wie jak to zrobić. nauczyla ją tego mama. ale mamy też Krzysia małego który płacze. A jego mama mówi: no smarkaczu nie drzyj się , nie maż. daj spokój przecież nic sie nie stało. no cóż mamusia Krzysia nauczyła że jego ból = nic sie nie stało, nie dała mu wsparcia i kazałą nie drzeć się . jak Krzysio dorośnie i spotka osobę zalewającąsię łazmi to nie da jej wsparcia ba sam go nie dostał od mamy. nie wie jak sam sobie pomóc więc zamiasta pomóc tej osobie co płacze i dać jej wsparcie w 99 procenatach zareaguje słowami swojej mamy.

OK nauczenie wrazliwosci przez doswiadczenie, wiem, ze jest wazne i wiem, ze ktos kto tego nie mial, bedzie kaleka emocjonalnym. Tyle, ze to nie ma nic, wg mnie wspolnego z miloscia wlasna, ktora jednak mi sie kojarzy negatywnie.

nie ma róznicy czy to wrażliwość czy milość. to bardzo proste. kochasz tak jak zostałeś tego nauczony(lub nie ) lub potem jak sam to zmodyfikowałeś