Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAŁA OO

Czy jest tu jakas dziewczyna z Rzeszowa ..............

Polecane posty

Chcę zapytac o klinikę ASKLEPIOS - mam tam miec robioną operację za 2 tyg . Czy słyszałyscie o ASKLEPIOSIE ????? interesuje mnie opinia na temat tej kliniki .

moja operacja jet w pełni refundowana przez nfz . Czy możecie mi cos więcej jeszcze napisac .

niewiele więcej wiem a jaki lekarz będzie Cię operował? może znam

szkoda własnie dostałam diagnozę że mam raka szyjki macicy i jestem przerazona w Asklepiosie mam miec operację 1 Cytologię robiłam regularnie co roku ..... dziewczyny badajcie się

a może lepiej zweryfikować ta diagnozę u innego lekarza? polecam dr Krzysztofa Botiuka - świetny lekarz mnie przez 4 lata leczyło wielu lekarzy z Rzeszowa i Lublina słyszałam przeróżne diagnozy z nowotworem i bezpłodnościa włącznie już prawie dałam usunąć sobie jajniki. . . a teraz mam cudnego Synka i nic mi nie jest byłaś tylko u jednego lekarza?

byłam u 2 lekarzy tu nie ma co konsultowac ja mam wynik histo-pat pobranych wycinków z szyjki dignoza jest jednoznaczna ...... mam 2 małych dzieci jestem załamana

nie mam pojęcia co Ci powiedzieć, jak doradzić czy pocieszyć trzeba być dobrej myśli... bardzo mi przykro