Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_motyl

Mu w ogóle zalezy?

Polecane posty

Gość czarny_motyl

Wkurza mnie mój chłopak. Ostatnio każde, dosłownie każde spotkanie jest przekładane na późniejsze godziny ponieważ on jedzie sobie nad jezioro i wraca w późnych godzinach. Ok, może to wydaje się błahostka, ale naprawdę po jakimś czasie to zaczyna wkurwiać. Zachowuje się tak, jakby mu to wisiało, czy będziemy się widzieć 3 h, czy 5, ale dla mnie to naprawdę ma wielkie znaczenie, ponieważ zawsze uważałam, że każda chwila spędzona z ukochaną osobą jest na wagę złota. Gdy ja mu mówię, że mógłby trochę zwolnić tempo z tymi wyjazdami albo sobie nieraz odpuścić, bo ostatnio czuję się coraz bardziej zaniedbywana i po prostu potrzebuję zajebiście jego towarzystwa, to zaczynają się jakieś fochy z jego strony, że już szukam dziury w całym, że to jest jego sprawa co robi itd. i wszystko oczywiście kończy się wielką kłótnią. Ok, Ja rozumiem,że są wakacje itd., ale czemu na tym wszystkim mam cierpieć ja? On myśli jedynie o sobie, a o moich potrzebach w ogóle nie myśli, ma je głęboko w dupie :(

Gość no dziwne
a czemu Ciebie nie zabiera nad jezioro? to jest dopiero dziwne.. ja bym go olała troche na Twoim miejscu. tzn nie pisz,nie dzwoń... zaczekaj...

Gość czarny_motyl
oj kurwa rzecz w tym, że ja muszę z małym bachorem w domu siedzieć... z moim bratem. Ale kurwa mógłby do mnie przyjść, tyle rzy go o to proszę, a ten kurwa że nigdy mu sie nie chce tyle zapierdalać do mnie albo coś innego wymyśli, ale z kumplami to kurwa pierwszy jkest gdzies isc:( Turquoise nie szukam problemów na siłę. Gdybyś czula się kurwa ciągle olewana przez chłopakapo kilq latach związku, zrozumiałabys co sie wtedy czuje.

Gość czarny_motyl
a przykład z jeziorem to jest tylko jeden z wielu.

pozwol ze zacytuje: "Zachowuje się tak, jakby mu to wisiało, czy będziemy się widzieć 3 h, czy 5, ale dla mnie to naprawdę ma wielkie znaczenie, ponieważ zawsze uważałam, że każda chwila spędzona z ukochaną osobą jest na wagę złota." Owszem, szukasz problemow na sile, a jak tak dalej pojdzie, to gosc cie zostawi. i nie dziwie mu sie.

to, ze TY swiata poza nim nie widzisz i ograniczasz sama siebie do faceta, nie znaczy, ze on tez musi, jeszcze nie zglupial calkiem

Gość arlekinka
dzieci w ogole nie powinne bawic sie w zwiazki..bo tylko klopoty z tego:)))

Co za wulgarna suka :o Też bym unikał spotkań z tobą jakbys takie wiachy przy mnie puszczała :o

Gość wrózka dobra rada
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość czarny_motyl
widzę jak wazna dla was w zyciu jest miłość i związek. Przecież zwiazek to dawanie z obu stron jak najwiecej ile się da..