Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 283

czy kupujecie produkty na ww.mazidła? opinie !!!

Polecane posty

Gość stokrotka 283

witam czy kupujecie półprodukty kosmetyczne na ww.mazidła ??? jeśli tak to proszę o opinię. czy można bez problemu płacić kartą, czy produkty które oferują są ok ??? dzięki

Gość stokrotka 283
nikt ??? :(

Gość magduska24
kupiłam ostatnio kwas mlekowy na mazidłach, paczka przyszła po około 1 tygodniu, dorzycili mi do tego kilka próbek różnych półproduktów. Wszystko ok. Skorzystałam z przepisu na tonik z kwasem mlekowym i narazie uzywam drugi dzień. Najgorsze jest to, że niektóre przepisy na kosmetyki są takie skomplikowane.....

Gość ewa

Nie znam gorszego sklepu, ignoranci , klienta traktują jak g...o nie wysyłają produktów, za które biorą pieniądze, wątpliwej jakości surowce !!!!!!!!! To jest złodziejstwo. Opinie wszędzie bardzo złe ...

Gość gość
2 godziny temu, Gość ewa napisał:

Nie znam gorszego sklepu, ignoranci , klienta traktują jak g...o nie wysyłają produktów, za które biorą pieniądze, wątpliwej jakości surowce !!!!!!!!! To jest złodziejstwo. Opinie wszędzie bardzo złe ...

Ciekawe. Kupuję tam od lat, tak samo moja mama, siostra, kilka koleżanek. Łącznie pewnie kilkaset zamówień, wszystkie bezproblemowe. Jesteś konkurencją?

Gość Gość

Ja też nie miałam problemów z tym sklepem.Kupowałam hydrolaty,nie uczulaly,były lepsze niż ze "zrob sobie krem".