Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Dowiedzialam się że pierwszy raz mąż uprawiał sex z prostytutką iprzeszkadzamito

Polecane posty

A moja żona puszczala się zanim mnie poznala i korzystam z uslug prostytutek bez wyrzutów sumienia, co sobie odmawiać....

niektorzy nic nie rozumiej:( ja tez bym nie chciala sie czegos takiego dowiedziec! brzydzilabym sie tego i meza tez!

on też robil mi wyrzuty z powodu dziewictwa, wprawdzie nie byliśmy razem bo rostaliśmy się po 4 miesięcznej znajomości a po 3 tygodniach znowu do siebie wrócili. gdyby nie kolega z którym byl (pochwalil się po kilku piwach) nigdy bym się nie dowiedziała

Czy to taka sama sytuacja, jak moja? Bo ja naprzykład brzydze sie kobietami dającymi dupy czarnuchom?:o

Gość widzialy galy co braly

i w tym okresie gdy się nie spotykaliśmy postanowil się zabawić

ale ,gdyby się bzykał z twoją koleżanką to było by oki :P :D

a ja wogole brzydzę się jak z innym facetem bzykala się jak myślę o poważnym związku

Gość a dlaczego ci to przeszkadza
moj tez ten pierwszy raz przezyl z prostytutka i powiuedzila mi o tym na dlugo przed slubem przeszlosc to przeszlosc powiedziielismy osbie to co musielismy sobie powiedziec, oczysciliusmy przeszlsoc z demonow i jest ok

no tak sam bzykał byś na okrągło i wszystko na około ale dla siebie życzysz sobie cnotki :P :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

>> no tak sam bzykał byś na okrągło i wszystko na około ale dla siebie życzysz sobie cnotki To chyba normalne, co cie tak dziwi? :classic_cool:

El_Mariachi -> nie dziwi tylko śmieszy :D:D:D:D:D:D:D:D:D

jeden woli dziewice drugi używane Nie chciałbym aby moja zona nabywała doświadczenie z innymi facetami

a moim zdaniem autorke drażni to że wolał z prostytutą( dziwki są o wiele lepsze w łóżku niz większość kobiet ) niż z nią. Ale mnie to nie dziwi jak ona nie poczekala na pierwszy raz z nim to i on nie chciał oddać ej swojej cnoty

Naprawdę odebrałam to jako zemstę, z dumą się niestety przyznał.

To chyba lepiej, ze powiedział ci prawde :o Chociaz jak widac, czasem lepiej trzymać język za zebami i niech durna kwoka żyje w nieswiadomosci :o

ja swojemu zdradę wybaczyłam, przelecial jakąś gówniarę. Rownież dumą przyznal się i powiedzial że była dziewicą nie to co ja. I CO IM MOŻNA ZROBIĆ

Chyba nie jesteś facetem, dziwki z inicjatywą(może wyuczona) same zmieniaja pozycję tak że nawet nie wiesz kiedy i przyjemność ci to sprawia, a takie dziewczyny to co to leżą najczęściej trzeba zachęcać do zmian Ze 3 razy bylem na dziwkach-zupelnie co innego niż z taką, nawet jak sam potrafisz to trudno szybko partnerką nauczyć to takie ktore mialy facetów, Bo szkolić tą ktora była dziewicą to sama przyjemność

Gość niestety ale..
faceci to debile, moj w amsterdamie zabawial sie z jakas dziwka maulatka, wprawdzie go jeszcze wtedy nie znalalm, ale i tak przez to wiele stracil w moich oczach i do dzis mu mowie ze sie go brzydze a jemu jest glupio, a wypaplala to dziewczyna koelgi, z ktorym byl tam, i wtedy ja zdradzil...ah chlopy to chuje!

Gość wysmiewczyni
ja sie brzydze facetow wtykajacym toi tojom, fuj. Brzydzi mnie to i psychicznie i fizycznie. Jest to cos czego nie moglabym zakceptowac w zwiazku, mezczyna z ktorym jestem musi budzic moj szacunek i podziw a facet ktorego brzydze sie dotknac no coz....na szcunek nie zasluguje a tym bardziej na to zeby pociagal mnie fizycznie. Jak cos co budzi wstret moze pociagac fizycznie...nie nie dala bym rady tego zaakceptowac. Rozumiem Cie doskonale. Niestety ja to takie sciery skreslam juz na wstepie. Nawet nie gadam z takimi.

>> ah chlopy to ch*je! Dziwne, bo kiedyś jadąc taksówką pan kierowca powiedział mi pewną mądrą sentencje - wiesz młody człowieku, faceci bywają chuujami, ale mają zasady, natomiast baby to są chuuje bez zasad :classic_cool: Ja mu wierze ;)

Ja też odkąd szukam narzeczonej nie zadaje się z używanymi. za bardzo mi to przeszkadza.

Gość niestety ale..
czy wasza zasada to- zamoczyc chuja gdziekolwiek sie da... ?

co wy gadacie pierwszy raz to facet uprawiał seks z Renią Rączkowską, i co nie przeszkadza wam to????????

Gość niestety ale..
nie, bo renia jest spoko ;-) lubie tez ja uprawiac sex z renia...wiec o to klotni nie bedzie;)

Gość no dokladnie
jak mozna byc z kims kto nie szanuje sam siebie??? a co dopiero ja mam go sznowac, niby za co? Ze jakies zasyfialej babie wtykal malego a pozniej to samo chce zrobic mi? Stawiajac tym samym tego smiecia ze mna. Nie napewno nie pozwolilabym sobie na to zeby zadawal sie ze smieciami a pozniej ze mna. cenie sie wyzej. A tak w ogole jak mozna dotykac mezczyzne ktory robi z siebie szmate i czysci broche po setce innych? A moze jeszcze wylizuje to co zostawili inni. O fuuuu nie moge. w zyciu bym sie z takim nie zwiazala.