Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Dowiedzialam się że pierwszy raz mąż uprawiał sex z prostytutką iprzeszkadzamito

Polecane posty

El_Mariachi -> i tu mogę się z Tobą zgodzić ;) :classic_cool:

>> jak mozna byc z kims kto nie szanuje sam siebie??? a co dopiero ja mam go sznowac, niby za co? Ze jakies zasyfialej babie wtykal malego a pozniej to samo chce zrobic mi? Stawiajac tym samym tego smiecia ze mna. Nie napewno nie pozwolilabym sobie na to zeby zadawal sie ze smieciami a pozniej ze mna. cenie sie wyzej. Podobne zdanie mam o kobietach dających dupy murzynom, pakistańcom i wszelkiej innej maści brudasom :)

Gość niestety ale..
'no dokladnie' - nie opowiadaj bzdur, zwiazesz sie z facetem, bedziecie razem 5 lat, i nagle dowiesz sie ze byl na dziwkach.. i co zostawisz go ot tak, bo kiedys tam 7 lat temu cos zaruchal ?? glupoty opowiadasz, chyba jestes jeszcze niedojrzala... bedziesz go kochac, bedzie ci przykro, ale coz... nie odkochasz sie w sekunde, i to przebolejesz!

Gość Karolek9lata
Ja wole doswiadczone dlatego gdy na swej drodze spotykałem kolejna dziewice dawałem jej czas aby nabrała doswiadczenia i potem znowu sie spotykalismy zeby stworzyc zwiazek ja mam dosc uczenia ciagle wszytkiego mnie to juz znudziło a dziewice miałęm 3 które miały pierwszy seks ze mna,prócz tego kilka poznałęm dziewic którym robiłem tylko minetke

Autorke rozumiem, Wyobraźcie sobie spotykacie się z dziewczyną dziewicą. Mamy wspólne plany po jakieś kłótni rostajemy sie na 2 tygodnie a ona w tym czasie idzie do innego i traci cnote na dodatek za to placi a mi mowi że męskie dziwki są lepsze w łóżku.

El_Mariachi - oczywiście i w kwestii chuja z zasadami jak i moczenia gdzie popadnie :D

Gość dopadopagownocycki
a mój facet nawet nie zauważył, że byłam dziewicą, bo jak kobieta jest otwarta na seks to nie ma znaczenia, poza tym czego tam mozna się uczyć? natrura robi swoje, tzreba dac sie ponieść. Lepiej z prostytutką niz tak czekać aż j*a*k*a odpadną..

>> wspólne plany po jakieś kłótni rostajemy sie na 2 tygodnie Gówno prawda, przecież w momencie rozstania nie ustalacie "aha, to za dwa tygodnie do siebie wrócimy, nie sypiaj z nikim innym" :o Jest rozstanie, każdy idzie w swoją stronę nie wiedząc co będzie :o

Gość Karolk29lata
Wy sie cieszcie ze mieliscie tyle doswiadczonych do mnie lgneły zawsze dziewice 3 miaęłm które ze mna miały pierwszy stosunek pełny płciowy poza tym ze 4 takie które zaspokajałem minetka wiec mam juz dosc szlag mnei trafia juz z tym zaczac od dziewicy to porazka dla faceta

Gość Karolk29lata
teraz po tym nawet doswiadczone mnei nie kreca nic mnie juz nie zaskakuje a wypadałoby sie ożenic w koncu

>> do mnie lgneły zawsze dziewice 3 miaęłm które ze mna miały pierwszy stosunek pełny płciowy poza tym ze 4 takie które zaspokajałem minetka wiec mam juz dosc szlag Nie narzekaj, pamiętasz ten cytat z filmu? "Kochanek to jest ktoś, kogo kobieta moze mieć zawsze, ale swojego pierwszego kochanka zapamięta do końca życia" ;)

Gość niestety ale..
a zesrajcie sie!:P

Gość Karolk29lata
byłem prawiczkiem i poznawałęm zamiast doswiadczonych same dziwice które ja musiałem zaspokajac one nie chciały nic nei umiały zaczynałęm od robienia minetek dziewicom pozniej poznałem dziewczyna grubsza brunetke z nia miałem pierwszy raz byłą dziewica pozniej miałem troche ładniejsza szczupłą włosy jasniejsze choc tez nei zbyt łądna tez ja zdobyłem pozneij kolejna dziewica juz ładna szczupłą włsoy blond loczki błekitne oczy tez mi sie udało a im wieksze doswiadczenie miałem tym szybciej je zdobywałem nawet bez specjalnego wysiłku poprostu dziewczyna wiedziałą ze bede wiedział ja jej dac przyjemnsoc

Gość Karolk29lata
Nabrałem takiej pewnosci siebie ze na imprezach do mnei nie podchodzili taki respekt mnieli przede mna faceci nawet byłem wyzywany od S..... i tym podobnie w ogóle mój wyglad dodaje mi powagi respektu nikt do mnei nie podchodzi bo wygladam groznie

Gość Karolk29lata
dziwne ale dziewczyny mnie uwielbiaja i wybieraja na pierwszy raz a nawet nie raz chciały ze mna zdradzic chłopaka swojego

Gość annnnia20latek
zamilkli wszytcy temat sie wyczerpał?

mój mąż też ma hopla na punkcie dziewictwa że nie z nim i przeszlości i ględzi ze wycierucha akurat mu musiala sie trafić

Gość annnnia20latek
a ile on miał lat jak sie poznliscie?

Gość annnnia20latek
ja bym tez nie chciała prawiczka

wy nie chcecie prawiczków a on chcial dziewicę ma prawo być sfrustrowany

Gość Karol29laaat
Ja mam po tad dziewic mnie od 16 roku zycia one otaczały do 25roku zycia wiec znam to uczucie

Gość annnia20latek
czemu nikt nic nie pisze?Błagam

umiecie czytać? topic jest o tym, że facet spał z prostytutką, a nie o tym, czy lepsze są dziewice czy nie dziewice :O ja autorkę doskonale rozumiem. Też nie chciałabym za żadne skarby faceta, który uprawiał seks (pierwszy lub nie) z prostytutką. Bo taki facet to: po pierwsze - cienias i nieudacznik, skoro musi płacić za sex :O po drugie - totalnie nie szanuje kobiet, traktuje je jak rzeczy, za które może zapłacić i potraktować je jak dmuchane lalki :O

Gość annnia20latek
no tak prawda

Gość annnia20latek
moze i macie racje

Niklta ja swojemu zdradę wybaczyłam, przelecial jakąś gówniarę. Rownież dumą przyznal się i powiedzial że była dziewicą nie to co ja. I CO IM MOŻNA ZROBIĆ W tym wypadku? KOPNĄĆ W DUPĘ.

ad rem był podobny temat gdzieś, przeczytałam i zaczęłam podpytywać... i zastanawiać się... moje kochanie święte nie jest, ale z prostytutką... dla mnie nie chodzi w tym momencie o seks, ale o to, że jest to UŻYCIE kobiety jak rzeczy :-o o to, że w tym momencie facet ma w dupie, co czuje i myśli drugi CZŁOWIEK. z tego względu mężczyźni korzystający z usług prostytutki są dla mnie podejrzani. skoro mogli tak wyłączyć swoje uczucia żeby uprzedmiotowić innego człowieka... nie, nie chciałbym być z kimś takim :-o

No Niklta jak nie byłaś dziewicą dla swojego męża to on miał pełne prawo zobaczyc jak to jest z dziewica z inną kobietą.