Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Dowiedzialam się że pierwszy raz mąż uprawiał sex z prostytutką iprzeszkadzamito

Polecane posty

Piotr1984 Sex dla mężczyzn raczej ma niewiele wspólnego z uczuciam po pierwsze guzik prawda, po drugie nie o to chodziło!! ale o traktowanie CZŁOWIEKA jak RZECZY. jeśli idziesz do łóżka z kobietą dla waszej wspólnej przyjemności, nie uprzedmiotowisz jej. seks nie jest z miłości, spoko, ale jest w tym poszanowanie kobiety jako człowieka, dbałość o jej odczucia (FIZYCZNE!). natomiast seks z prostytutką jest użyciem jej ciała bez myślenia o tym, co ona myśli lub czuje w trakcie seksu. jest to całkowicie instrumentalne użycie kobiety, czyli jej UPRZEDMIOTOWIENIE klient płaci-klient wymaga. obrzydliwe :-o

muszę przyznać Nie-ja , że rzadko mi się zdarza czytać kogoś tak mądrego jak ty, i co gorsza podziwiam cię choć nie mogę znieść tego że jesteś mądrzejsza ode mnie

Bardzo miły blondynie, Jeja, zarumieniłam się :) serio! dziękuję ❤️

tak, bo zgadzam się z Nie-ja, nie istnieje coś takiego jak seks bez zobowiązań, czy seks z przedmiotem, nazywanym prostytutką. Autorka ma słuszną racje, że przeszkadza jej, że męzczyna z, którym się związała upodlił się do tego stopnia, żeby kupować sobie miłość. Mógł to zostawić sobie jako swoją słodką tajemnicę, a nie mówić coś co zrani kobietę. Ja też swojej ukochanej nie powiedziałem wszystkiego, bo i po co? Są tajemnice, którymi nie należy się chwalić, a jeśli mają wprowadzić w związek zamieszanie

Kobiety nie lubią _______nie jak facet ja zdradza:) ha ha ha tylko jak się o tym dowiedzą:( niestety, tak już jest , przy jednej misce i kot zdechnie.

Gość a czego nie mowisz blondynie
hmm?? a co do goscia - mialabym odczucia podobne do tych, gdybym sie dowiedziala, ze uprawial seks z kozą :O

Gość Annku
Mnie zgwałcili i raz trafiłam na takiego któremu to przeszkadzało

zgwałciłem 11 lat temu 15 letnią dziewczynę nad jeziorem i nie żałuję tego Pamiętam jak krzyczała płakała i prosiła myślala że sobie odpuszczę a to mnie jeszcze bardzięj kręciło Nie żałuje niczego

Marcooooo, jeśli to wkręt, to wyjątkowo durny, a jeżeli prawda... gdybym mogła ucięłabym takiemu chuja razem z jajami i wepchała do gardła :-o idę stąd, bo się porzygam, ścierwo.

Gość Annku
u mnie w domu jakis kolega ojca - myślalam dlaczego to mnie spotkalo

Ucinanie przyrodzenia to nie jest adekwatna kara, przecież nawet zgwałcona może później normalnie odbywać stosunki

Marcooooo pojebało cię? tak, po prostu cie pojebało i to pewnie we wczesnym dzieciństwie. obcięcie chuja to jedyna adekwatna kara dla takich degeneratów. JEDYNA. kara śmierci nie jest odpowiednia, zbyt łagodna.

a co ty kurwa o tym wiesz? zgwałcił cię ktoś kiedyś?

jest teraz świetny film na terrentach polski rape, kolesie złapali 16 letnią panienę i powiedzieli że ją wszyscy zgwałcą jak nie zrobi lada każdemu po kolei i zrobiła....

ludzie, czy was wszystkich popierdoliło? czy wy kurwa w ogóle wiecie o czym mówicie? czy wy sobie zdajecie sprawę z tego, co to jest gwałt? dżizas! :-o :-o :-o

Gość heheha
nie wiem czy bym się odwarzył ale jadę nad morze planuje dorwać jakąś pijaną małolate zerznąć i oczywiście nagrać to

ach ale się przejąłem twoimi życzeniami, Teraz cię przeklinam, wkrotce pozalujesz że życzyłas Mi wszystkiego najgorszego.

Chwała Tobie, Szatanie, cześć na wysokościach Nieba, gdzie królowałeś, chwała w głębokościach Piekła, gdzie zwyciężony, trwasz w dumnym milczeniu! Uczyń, niechaj jej dusza spocznie wkrótce z tobą w cieniu Drzewa Śmierci Wkurwilaś Mnie -teraz Ci współczuje

aaaaaaaaaaaaaa już wiem, WAKACJE, gówniarzeria się nudzi :P

To jest poważne chrześcijańskie przekleństwo, ja jako wierzący zarówno w Boga jak i szatana bałbym się. Dziwię się że moderatorzy pozwalają na takie rzeczy