Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prostytutka27

Jestem prostytutka i zostane mama

Polecane posty

Gość dnem są ludzie którzy nie
potrafią pokochać swojego dziecka bezinteresownie gdybyś debilu została zgwałcona też byś nie wiedziała kto jest ojcem twojego dziecka zabiła byś je, prawda?

Gość Prostytutka27
nie wiem do kogo piszesz .ja jakbym zostala zgwalcona mimo wszystko bym urodzila jestem totalna przeciwniczka aborcji .koniec

Gość betix
prostytutko-->tutaj napewno nie spotkasz sie z pozytywnymi opiniami. no bo ludzie to swinie i tyle . wszedzie jest chamstwo, znajda sobie ofiare na takim forum i wierca jej dzieure w brzuchu. a ty biedulko bedziesz sie tlumaczyla ze wszystkiega a raczej usprawiedliwiala. dziecko to super sprawa ale po co masz dalej pracowac w tej cholernej agencji. skoro zostaniesz juz niedlugo mama to szanuj sie . jesli teraz nie skonczysz z tym zawodem to watpie zebys zmienila prace jak dziecko sie urodzi.

Gość a rodzina o tym wie

ja raczej radze zrezygnowac tera,z zeby nei ryzykowac zdrowiem dziecka i swoim. no i tak jak mowilam, los lubi sobie zakpic.. a jak Ci sie tak juz wszytsko zaczyna ukladac, to lepiej nie ryzykowac, lepsze jest wrogiem dobrego

Gość dnem są ludzie którzy
to nie była wypowiedź do Ciebie tylko do jakiejś idiotki, która stwierdziła, że jak można kochać dziecko gdy się nie wie kto jest jego ojcem Pozdrawiam Cię autorko i dużo szczęścia życzę :)

nawet nie bede wszystkich wpisow czytac.. matko moja. w agenjci 2 dziewczyny z brzuchanmui. choe psychicznie.. daj telefon do tej agencji to zawiadowmie jakies sluzby albo co. mam na dzieje ze to prowokacja

Gość babki
no wlasnie. jak mozna byc tak lekkomyslnym i pchac sie do wyra z brzuchem. pomysl kobieto o dziecku a nie tylko o swoich przyjemnosciach.

Gość Emilka.....
a co zamierzasz robic jak urodzisz dalej pracowac jak do tej pory? Co powiesz dziecku jak zapyta kto jet jego ojcem? Nie potepiam Cie za to co robisz, kazdy rzadzi swym zyciem jak uwaza a my jako osoby na tym forum mozemy Ci doradzic wiec niie rozumiem tych wszystkich wyzwisk skierowanych w Twoja strone. Pozdrawiam

Gość hgkhj
wszystko ok ale daj se juz teraz dupie siana

Gość gość
Ludzie a co jezeli ja mam dziecko bylam zmuszena do prostytucji i zaszlam uwolnilam sie od tego uratowalam dziecko choc chcieli je zabic ale mam problem od strony prawnej co robic gdy ojciec teoretyczny nie bedzie nim jednak co mi przusluguje jako matce dziecka i nie badzcie tacy madrzy ja mialam bron przy skroni i musialam wiec prosze pomuzcie powiedzcie co robic

Gość gość
Nie rozumiem? Ojciec nieznany ty samotna matka proste