Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zmienilibyście w swoim

co zmienilibyście w swoim wygladzie, życiu i charakterze?

Polecane posty

wyglad: 1. 2. 3. życie 1. 2. 3. charakter 1. 2. 3

W wyglądzie i charakterze nic. W życiu (wybory)nic, ale może okoliczności życiowe w paru sytuacjach wymagałyby dopracowania.

wygląd: 1. Piegi 2. Za bujne owłosienie 3. Płaską pupę Życie : 1. Miejsce zamieszkania 2. Nie przyjaźnilabym się z paroma zołzami 3. Żałuję że próbowąłam przełamać charakter aby dostosowac się do "grupy " (zresztą bandy idiotów) Charakter: 1. chciałabym wszystkie złe zdania o mnie olewac i nawet nie słuchać 2. Być przebojowa 3. Chciałabm byc mniej egoistyczna :)

Gość nvrnbjgbnjgb
wyglad 1. powiekszylabym sobie biust 2.usunelabym znamiona z calego ciala 3.zadbala o zeby, wybielanie, prostowanie-dolna szczeka bo gorna juz wyprostowana zycie 1. Poszukalabym pracy lepiej platnej 2. Kupilabym mieszkanie 3.Zrobila studia podyplomowe charakter 1. Chcialabym byc bardziej oszczedna 2. Poszlabym na terapie bo jestem nerwowa i wplatuje sie w dziwne zwiazki 3.Byc bardziej zyczliwa i otwarta na innych

Gość perfumy za 300
wyglad: 1. nogi 2. pupa 3. wyszczuplic rece życie 1. zmienic miejsce zamieszkania 2. znalesc ksiecia 3. wygrac w totka charakter 1. mniej emocjonalnie podchodzic do wszystkiego 2. byc mniej pamietliwa 3. bardziej ambitna

A co: Wygląd: *chcę mieć mniejsze stopy *ciemne oczy *długieee rzęsy CHarakter: *chamstwo *więcej opanowania *spokoju Życie...na razie nic

Gość zmanierrowana krytykantka
obawiam sie, zeby znaleZc ksiecia musisz najpierw wyszczuplic jednak rece :D:D:D:D:D

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Wygląd 1 wzrost 2 waga 3 nos Zycie - wszystko Charakter - nic

Gość zmanierrowana krytykantka
ja chcialabym miec caly rok letnia opalenizne i diamentowa bizuterie na zebach :) charakter -bez zmian :)

Gość kędziorek
wyglad: 1. nos na mały i zgrabny 2. piersi na bardziej pełne 3. no i owłosienie - by to oprócz na głowie zniknęło... życie 1. urodziła się 3 lub 4 lata później 2. powiedziałabym, że coś czuję do pewnej osoby 3. nie weszłabym w patologiczny związek drugi raz charakter 1. byłabym bardziej odważna i pewna siebie 2. mówiłabym gdyby bolało mnie to co mówią i robią inni - a nie robiła dobrej miny do złej gry 3. nie bałabym się okazywać uczuć

wyglad: 1. Prosty nos 2. Likwidacja blizny 3. Większy biust życie 1. Więcej przyłożenia do nauki języków 2. Oj paru błędów wolałabym nie zrobić :O 3. Wyrwałabym jakieś ciacho 2 lata temu w Chorwacji :P :P charakter 1. Więcej zorganizowania bo jestem potwornie roztrzepana :O 2. Więcej empatii 3. Mniej pesymizmu

Gość Kartonowe pudełko
wyglad: 1.Chciałabym schudnąć... 2...mieć większe oczy... 3....i ładne palce u stóp :) życie 1.Zdobyłabym pewnego faceta, no, przynajmniej powiedziała mu, co do niego czuję :) 2.Wyprowadziłabym się z domu rodzinnego 3.Więcej kasy!! Nie jakoś dużo, ale trochę więcej charakter 1.Więcej pewności siebie 2.Chciałabym bardziej być sobą 3. Więcej wytrwałości i ambicji

Gość kasztelanka
wygląd " martwiłem się, że nie mam butów, dopóki nie spotkałem człowieka bez nóg" wszystko mam takie jak miało być, mogę skakać, biegać, patrzeć na świat... cóż więcej mi trzeba charakter "Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę. Ale chroń mnie Panie od pogardy Od nienawiści strzeż mnie Boże." Być lepszą dla ludzi życie "I tylko taką mnie ścieżką poprowadź, gdzie śmieją się śmiechy w ciemności i gdzie muzyka gra, muzyka gra... Nie daj mi Boże, broń Boże skosztować tak zwanej życiowej mądrości." Dopóki życie trwa, póki życie trwa." Postępować zawsze uczciwie

wygląd - coś z włosami tylko co zrobić z kręconymi BLE życie -miejsce zamieszkania zdecydowanie charakter -mniej uległości i lęków

Gość griszka
wygląd 1.zęby 2.wyrzeźbienie ciała 3.mniej owłosienia życie 1. biegle w mowie i piśmie chociaż po angielsku i niemiecku 2.większe mieszkanie w innej części miasta 3. charakter 1.więcej pewności siebie !!!! 2.mniej wyrzutów sumienia ,gdy coś źle zrobię(szczególnie w pracy-jestem skłonna do samoubiczowania się :( ) 3.więcej asertywności

wyglad: 1- karnacje 2- wlosy 3- oczy zycie .. 1...nic bym nie zmienila charakter. 1,cierpliwosc a raczej jak brak 2. niesmialosc 3.....

1. wyglad: -zmniejszylabym nos -wolalabym miec wiekszy tylek - hmm.. mniejsze ramiona 2. życie - woallabym byc mlodsza :D:D:D - chcialabym mieszkac sama - chcialabym miec fajny zwiazek i nie szukac innego 3. charakter - chcialabym byc mniej wredna :O - chcialabym byc odwazniejsza - chcialabym byc mniej niesmiala

Gość Jaap
Wyglad: 1) Cialo - wieksze piersi, (bardziej) wysportowana, szczupla sylwetka 2) Ladniejsze stopy (mniejsze) 3) Prosty nos Zycie: 1) Chcialabym wczesniej pokazac milosci mojego zycia, ze jest dla mnie najwazniejszy 2) Wiecej sie uczyc 3) Nie wyjezdzac Charakter: 1) Nie byc taka wredna 2) Byc mniej nerwowa 3) Byc silniejsza emocjonalnie I ogolnie charakter caly do wymiany!

Gość Hai
wyglad: 1. być Wyższa 2. Dolna szczęka bardziej do tyłu ;P 3. mieć ładne, duże usta życie 1. nie probowlabym zmieniac swoich przyjaciół 2. nie olałabym chłopaka ktory mi sie podobal jak....!!! ;( 3. zapisalabym sie w koncu na tennisa, lekcje tanca czy cos w stym stylu... charakter 1. O wiele mniej nieśmiała 2. O wiele bardziej optymistyczna 3 Mniej zrazona do ludzi i otwarta na nowe znajomości 4.

chciałbym trochę więcej warzyć bo dziewczyny nielubia chudych i chciałbym mieć więcej znajomych a reszta jest wporządku :)