Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emenemka

zostawia ją bo za ładna

Polecane posty

Gość emenemka

najładniejsze dziewczyny są przeważnie najnieszczęslwsze Jezzuuu.... błagam o normalnego i mądrego mężczyzne

Gość taaaaa na pewno z tego
powodu ja zostawia , naiwna , hahahaha

Gość Kto kogo
zostawia?

Gość emenemka
no kolejny facet pocisnął mi kit, że jestem zbyt atrakcyjna i ze nie wytrzymałby gdyby ktos mu mnie sprzątnął... Boże słabe to , wiem ale ich na nic wiecej nie stac niz na marny wkret od normalnego związku.... i jeszcze dodał, że jestem zajebista ale.... poznał kogoś.... no SUPER!

Gość w drugą stronę to też działa
za brzydka to nie ma szans faceci to chooje

Gość emenemka
no ale, to juz nie pierwszy raz..... no błagam... o co chodzi... najpierw mnie rozbudzają, sprawiają, ze chce ich pokochać.. a potem takie rzeczy.... ale to byl ostatni raz... nie chce juz kochac nikogo..... poszukam tylko dobrego materiału genetycznego a potem..... bede kochać tylko moje dzieci.... i juz

Gość moze nie jestes fajna

Gość moim zdnaiem
to po co mówią przez tyle czasu, ze jestem najfajniesza, najmądrezjsza, i w ogóle naj.... a potem sie wycofują.... wiem, ze mam wady, każdy ma - ale ja do nich z sercem na dloni (mimo, ze gram niedostepną) a oni mi po paru tygodniach numery wycinają....

Gość emenemka
sory nie zmieniłam nika ppowyżej

Gość nie wierz nigdy mężczyźnie
bo to cukierek maczany w truciźnie - słowa mojej babci

Gość emenemka
juz to słyszałam o tym cukiereczku.... no ale przecież to też jest w jakims sensie pociągając nie? nie chce byc z resztą żadnym cukiereczkiem, banankiem czy innym badziewiem, chce miec kogos blisko.... na dłuzej

Gość nie wierz nigdy mężczyźnie
A babcia wiedziała co mówi, bo miala 6 oficjalnych kochankow i dziadek nawet sie nie zorientował

Gość emenemka
nie werze mężczyznom to oczywista oczywistośc, chociaz bardzo bym chciała wierzyć.... no ale cóż takie zycie. najbliższa przyszłośc nie wskazuje na jakąś diametralną zmianę sytuacji a zatem znowu czeka mnie dłuższy okres wytężonej pracy, na której skupię sie dokumentnie a wieczorami bede chodzic na piwko z koleżankami ciągle mając nadzieję, ze poznany tego wieczoru facet nie zostawi mnie po 2 miesiącach...

a może najpierw im się wydajesz taka naj, a później czar pryska i mimo, że jesteś ładna to nie do końca nadajesz się na związek

Gość dzidka dzidzia
a mi też powiedział: "jesteś zajebista" i każde z nas poszło w swoją stronę ale siedzi mi w głowie jak cholera....

Gość Tiramisu1099
Olej faceta, ja tez to slyszalam pare razy, wymowka dobra dla tchorza!!! Mam teraz tego Jedynego, ktory wie co ma i o to dba :D

Gość zmanierrowana krytykantka
tekst rewelacyjny faceci maja pomyslunek :D

tak, niezłe, męska "wyobraźnia" zdaje się nie znać granic :-D ale weź poprawkę na to, że i tak nic by Wam nie wyszło, bo po prostu się nie zgrało nie każdy jest na tyle przenikliwy, zeby po tygodniu być pewnym, ze jednak znajomosc nie spełniła jej/jego oczekiwań i to działa w obie strony wg mnie 2 miesiace to wcale nie jest tak dużo tyle, że nie rozumiem co tutaj miałaby mieć do rzeczy Twoja uroda, i to jest właśnie zabawne jedna z moich koleżankek - laska jakich mało - była regularnie rzucana przez mężczyzn, i zawsze bardzo szybko, ale jednak chodziło o jej charakter i sposób bycia, nigdy o to, że taka urodziwa :-D

Szukanie, a Ty przeczytałeś mój post do końca? :-) jeszcze uściślam, ze koleznka tylko z klasy w liceum, ja się z takimi osobami jak ona blizej nie zdaję (była naprawdę nudna i przede wszystkim bardzo zadufana w sobie) :-D

kobiety mowią "jestes dla mnie za dobry, nie zasługuje na ciebie" to czemu faceci maja byc gorsi? Poza tym taki tekst jest tak naprawde lepszy... kobiety kochaja szczerosc :P:P:P o ile ta szczerosc jest dla nich pozytywna :D po takim tekscie, jak w temacie, autorka moze sobie ponarzekac na beznadzieje facetow... a gdyby powiedzial jej prawde czyli np: "jestes nudna jak flaki z olejem, w łóżku leżysz jak kłoda i na dodatek wali ci z ryja jak z murzynskiej chaty" to jak by sie autorka czuła? :P

Gość Nie chce mi sie logowac
Witaj emenemko;-) Chetnie Cie poznam:-) Skad jestes?

Gość boszzzzzzzzz skąd ta naiwność
najpierw komplementy, potem sex a potem trza się od tego wykręcić. a wy wierzycie... :o

emenemka jeśli dziewczyna jest ładna a przy tym ma świetne usposobienie i charakter, faceci zrobią bardzo wiele, by nie stracić takiej dziewczyny jeśli jesteś ładna, a ciągle ktoś Cię rzuca, to znaczy, że niestety nie zyskujesz przy bliższym poznaniu i powinnaś zastanowić się nad tym w końcu i wyciągnąć wnioski

Gość softina
może sam dochodzi do wniosku, że nie sprosta Twoim wymaganiom. trudno to ocenić, bo przecież nie wiemy jakie wrażenie na nim wywarłaś po bliższym poznaniu... inna opcja jaka mi przychodzi do głowy: są faceci, którzy wolą czuć się atrakcyjniej od swojej kobiety. może przy Tobie nie mógłby tego czuć. przeżyjesz to! :P

kolejny facet... chyba to jest kluczowe, skoro Twoje związki nie rozpadają się "równomiernie" (czasami, Ty rzucasz, czasami jesteś porzucana), tylko rzucają Ciebie, to problem jest w Twojej osobowości. możesz się tylko cieszyć z tego, że trafiasz na dobrze wychowanych facetów :D:D:D

Mandarynka, ale frajer, bo taki tekst puścił? e ta, przesadzasz rewanżujesz się w takiej sytuacji jeszcze lepszym stwierdzeniem i odchodzisz z godnością :-P tzn. tak teoretyzuję, bo nie miałam na szczęście potrzeby :-D