Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWOJA_WROZKA

TWOJA WROZKA

Polecane posty

Gość TWOJA_WROZKA111181
dlatego musisz sie przelamac i sama zrobic pierwszy krok

Gość TWOJA_WROZKA111181
calineczka z beczki -piekne slowa ? nie wystarcza...daj sobie czas na "załobe" po nie udanym zwiazku zanim zaczniesz szukac nowego

Gość TWOJA_WROZKA real
BlonDi18 slubu nie bedzie ,ale romans tak

Gość DADADAAA
kurcze, co za teksty.. on milczy,bo ja tak wybralam, nie chcialam jechac do niego daleko, jest niemcem! to byl moj wybor! l co w tym dziwnego, ze chce wiedziec czy mimo to jeszcze o mnie mysli, czy bedzie mnie jeszcze szukal??? moge to wiedziec???

Gość TWOJA_WROZKA real111
DADADAAA wasze drogi sie skrzyzuja ale nie bedziecie razem,mysli ale to juz skonczone

Gość gin9999
Toteż w miłość na odległość nie wierzę, ale dla miłości można się przeprowadzić:) tylko gdzie ta miłość? może jej nie ma wcale?:)

Gość DADADAAA
no nareszcie..!! :-0 dzieki za odpowiedz..

Gość TWOJA_WROZKA realna
oj jest,ale ciezko ja znalezc

Gość Tulipanka2007
28.07.1978 Prosze pomoz mi jesli mozesz. Własnie rozstała sie z facetem...Chociaz do konca tak naprawde nie wiem czy to koniec(wiem ze mu zalezy) ale sie boi...Podpowiedz czy bedziemy razem...czy sie odezwie...Dziekuje...

Gość nie wiem co mam robic
Witam ja urodzona 05.03.1990 on 15.08.1985 czy bedziemy razem do konca? czy bede miec dzieci? jesli tak to kiedy? czy obecny partner mnie kocha? blagam o odpowiedzi to dla mnie bardzo wazne

prosze o odpowiedź :) czy zostaniemy kochankami? czy to bedzie mieć jakieś negatywne konsekwencje? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986 pozdrawiam

Mam pytanie Spotykam się z chłopakiem już kawał czasu, oboje jesteśmy bardzo młodzi.... boje się że spędzam przy nim najlepsze lata swojego życia, rezygnuję z wielu rzeczy. Jest między nami dobrze. Ale do kiedy. Boje się, że coś sie wydarzy i przestaniemy być razem a ja potem nie bedę umiała ułozyc sobie życia. on- 8.01.1988 ja 17.11.1988

Gość stokrotka4533
JA URODZILAM SIE 27 .03.1974 R CHCE WIEDZIEC CO CZEKA MNIE W ZYC IU CZY ZNAJDE SWOJA MILOSC? JESLI TAK TO KIEDY TO NASTAPI?, NO I OCZYWISCIE CZY BEDE BOGATA?

Gość krakersik1789
to może ja mogłabym prosić ja ur 03.02.1992 a on 05.02.1988 Czy bedziemy razem? Jak na top zareaguje moja rodzinka?Czy to w ogóle ma sens? i czy on myśli o mnie powaznie? Prosze o odp.

Gość niezdecydowana*
Witaj! 13.03.1969 Co czeka mnie w zyciu uczuciowym, czy jest jakas nadzieja na szczesliwy zwiazek?

Gość noritta
kiedy wyjde za maz i ile bede miec dzieci

Gość noritta
urodzilam sie 23-10-1983

Gość Mandaryncia
ja mam sporo pytan bo duzo klopotow i duzo sie dzieje moja data urodzenia to 11 lipiec 1989 pytania dotyczace finansow, szkoly i zycia partnerskiego finanse - czy poradze sobie finansowo sama by moc zaplacic za mieszkanie i szkole? szkola- czy sobie poradze miedzy szkola a praca partnerstwo - czy czeka ktos na mnie kto bylby odpowiedni i czy popzrednia osoba da mi wreszcie spokoj plus do tego co czeka (tzn czy cos waznego w przyszlym roku wydarzy sie dla mnie? Za kazda odpowiedz bardzo dziekuje.

Gość maly insekt
ja 23.09.83 on 12.06.80 czy będziemy razem czy mamy się spodziewać jakiś problemów ?????

Gość Nicole 0103
ur 20.11.81 czy moj obecny partner zostanie moim mezem i czy bede miec dzieci ,kiedy???????

Chyba wrozka zaniemogla, bo nieodpowiada. Kochani dlaczego szukacie odpowiedzi co bedzie w przyszlosci, a gdyby ktos powiedzial, ze za 2 mce umrzesz i co wtedy, zalamanie. Szukajcie Boga, On ma wiecej dla was do powiedzenia. Czytaj SLOWO BOZE, upamietaj sie od swoich grzechow, bo to jest bariera w spolecznosci z Panem. JEZUS czeka na was kiedy oddacie Jemu swoje serce i zycie, a On was poprowadzi w zyciu tak abys mial zycie wieczne z Nim. Pamietaj wrozko, ze za swoje czyny, a one sie nie podobaja Bogu odpowiesz przed nim, wrozenie jest ohyda w Jego oczach. Upamietaj sie, idz i wiecej nie grzesz.

Gość Crime Girl
Amen

magdalena 17.03.1990 wojciech 25.06.1988 Czy wróci do mnie? czy w ogole zalezy mu na mnie , i czy mysli czasaem o omnie? jakie ogolnie ma odczucia co do mnie

Gość tooooooooooooooouuuuuu
Joanna12.02.1979 Leszek 10.05.1969 rozstalismy sie przez moja chorobliwa zazdrosc pare dni temu,bardzo cierpie-czy do mnie wroci?????prosze o odp