Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki0711

Jak przestac uprawiac seks w takim wieku??? Mam 15 lat...

Polecane posty

Gość Kiki0711

Mam 15 lat seks z moim chlopakiem uprawiam od pol roku (jestem z nim ponad rok). Wiem ze to wszystko jest glupie, ze w takim mlodym wieku i wogole... Ale chodzi o to ze ja juz nie chce, a nie umiem mu omowic wiele razy mu mowilam ze juz nie bedziemy tego robic a on potem mnie jakos zas przekonywal... W sumie my tylko uprawiamy seks analny... Jak powiedziec chlopakowi ze ja juz nie chce tego robic bo sie boje tak by zrozumial. I co zrobic by mnie do tego nie ciaglo. Z gory dziekuje.

Gość Madziolka Creyzolka
Po pierwsze ,jak już zauważyłaś współżycie z chłopakiem w wieku 15 lat nie jest za bardzo mądre.Ale nie mam prawa Cię oceniać. Tym bardziej,że mam dopiero 18 i sama jeszcze niewiele przeżyłam. skoro chcesz rady,to proszę. Skoro Twój chłopak mimo Twojej niechęci nalega na współżycie to daj sobie z nim spokój, bo nie jest wart Ciebie. Ja miałam rok temu podobny problem, raz odbyłam z nim stosunek i on to potraktował jako przyzwolenie do kolejnych razów. Kiedy sprzeciwiałam się on nawet posunął się do tego,że sam kupił mi pigułki wczesnoporonne. W tym momencie dotarło do mnie,że to debil i sexoholik. Powiedziałam Mu WON!!!!!!!!!!!!! a mój kuzyn tak na wszelki wypadek trochę go "przestrzegł" przed powrotem. :D Ty zrób to samo.Skoro to maniak seksu daj mu kopa w d******.

Gość gość
Zabij go