Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Tradycja dwugłowych dziwadeł w cyrkach powróciła

Polecane posty

🖐️ wszystkim. (również klaczyskom) Pamiętacie czasy, kiedy ludność dziwowała się karłom, garbusom itp. obwożonym w klatkach dla uciechy? Jeszcze za czasów mojego pradziadka, w Wilnie, zajechała trupa cyrkowa, gdzie główną atrakcją, obok niedzwiedzia na łańcuchu, był Murzyn. Ta tradycja powraca - http://tnij.org/bgmn popatrzcie se dobrze 🖐️

Gość ogarnia mnie trwoga
dziwuje sie ze niektore ograniczone i zacfoane poglady nie potrafia przyjsc tego do wiadomosci ;)

Gość heh smieszne te komentarze na
Jak człowieka należy go szanować natomiast jako wynaturzenie NIE! Nie zapominajmy,że mężczyzna i kobieta mają swoje własne pokłady hormonalne i ich należy się trzymac

Najbardziej ubawiło mnie zdanie, że \"poród odbył się siłami natury\". :D Już abstra.h.u.jąc od kontekstu - baba przemieniona w faceta, zapewne właśnie siłami owej natury - to jak to wyglądało? :D a może uchyliła się mu kopuła czaszki i stamtąd jak z kapelusza magika wyskoczył gnom?

Gość heh smieszne te komentarze na
jestes zajebiscie ograniczony klocc coz sie dziwic twoim zacofanym poglądom 🖐️:o

a co w tym dziwnego, skoro gość urodził się kobieta i genetycznie zostanie kobietą, wg mnie mam nadzieję, że dziecka nie będą wytykać palcami

'mam nadzieję, że dziecka nie będą wytykać palcami' - dzieci nie...dopóki nie usłyszą rodziców ....

Myrewin stary chrząszczu nie marudź. Raczej wziąłbyś mnie w obronę - zobacz - jakieś łapserdaki zarzucają mi ograniczenie, a same zdania nie potrafią złożyć sensownie.

Chcesz odpowiedzi uproszczonej, ale oddającej realia, czy wywodu medycznego? . . . tak przypuszczałem. No więc ucinają mu jaja, a w to miejsce wielkim świdrem wiercą ci.pę 🖐️:classic_cool:

Gość hyhyhyhy
myrevin nie chce byc kobieta tylko urodzil sie facetem w ciele kobiety, czul sie jak facet nie anwidzil swojego meskiego ciala dlatego przeszedl operacje..

Gość hyhyhyhy
tfu damskiego ciala....