Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Dlaczego wszyscy szukają miłości?

Polecane posty

Gość lallaallalalallalala
czytal ktos z was sztuke milosci fromma ?.pieknie i madrze pisze o milosci ..

"ja potrafie zrozumiec wiele ale agiie może miec kazdego faceta więc niewiem o co jej chodzi" crem - Ty nie potrafisz zrozumiec instrukcji pasty do butów wiec nawet nie przypuszczam, bys pojął jej dylematy

A ja myślę, że ludzie chcą kochać. A dopiero wtedy być kochani. Niechciane uczucie jest ciężarem przecież.

aggie - byc moze po prostu nie masz takiej potrzeby... nie widzisz nic fajnego w tym ze jest ktos dla kogo jestes "naj" ale to nie jest tak -- ja jestem skomplikowany przypadek Ci co mnie chcą to ja ich nie chce a Ci co ja chce to nei chcą. a ja nie umiem nic na siłę, bo moze przyjdzie coś po czasie.

Gość a dlaczego......
agiie mówisz ze wszyscy szukają miłosci ?! jesteś w błędzie dziewczyno ja np. szukam seksu bo tego sama sobie nie dam a miłośc nie jest mi potrzebna !

cream nie masz pojęcia o życiu chyba, myślisz że jak zobaczyłes jedno moje zdjęcie w rewanżu to już wiesz wszystko o mnie. oceniasz ludzi po wyglądzie, uważasz że jak ktoś nie jest shrekiem to już ma lepiej w życiu. Choć w samym shreku jest dużo piękna tak naprawdę. masz jakieś skrzywiony obraz ludzi i świata.

a dlaczego - bo uważam ze wszyscy jej szukają, a ci co nie szukają okłamują samych siebie

14:07 agiie (deko-deko@o2.pl) a dlaczego - bo uważam ze wszyscy jej szukają, a ci co nie szukają okłamują samych siebie No nie moge :D takie zdanie z Twoich ust :P zgadzam sie z nim w milionie procent ;)

agiie przesadzasz fakt widziałem cię tylko na jednej fotce i cie nieznam ale wy też nie znacie mnie a już mam tu złą opinię i jeszcze jedno każdy ocenia po wyglądzie ty też tylko się nie chcesz przyznac do tego

i na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumienim cream. to Ty cholera napisałes że mogłabym mieć każdego, a nie ja.

Gość a dlaczego......
agiie naoglądałaś sie mnóstwo miłosnych filmów jakieś romansidła pełno wierszy miłośnych dlatego wcale ci sie nie dziwie ze szukasz ... dałaś sie zwyczajnie wkręcic jak wiekszośc ... ciekawa jestem jak u ciebie z seksem ? jak sobie te sprawy organizujesz?

a zresztą niewiem kogo chcesz miec to się nie wypowiadam :) ale możesz miec fajnego faceta napewno ;)

cream :o:o:o jak ty nic nie rozumiesz.. więc rzeczywiście lepiej nic juz nie pisz.

crem - nie kompromituj sie wchodząc na tematy, ktore wymagaja bardziej koncepcyjnego myslenia... nie ogarniasz tego po prostu... aggie... szukasz miłosci bo czujesz wewnetrzna jej potrzebe, czy po prostu widzisz, na zasadzie chłodnej obserwacji, ze milosc jest fajna?

akurat w poszukiwaniu miłości nic nadzwyczajnego nie widze. Bardziej przeraża mnie fakt że w tym poszukiwaniu tak wielkiej rzeczy ludzie ostatecznie zatrzymuja się najczęściej przy czymś tak małym i niepozornym i bezwartościowym , a potem pół życia drżą żeby tego nie stracić... zamiast iśc dalej, i szukac tak, żeby było więcej, pełniej, jasniej... Jest ryzyko że się nie znajdzie, ale odwaga też się liczy. mało znam ludzi którzy wola być albo zimni, albo gorący, a bycie letnim i bylejakosc ich odstręcza. w kwestii tak zwanej miłości szczególnie.

komiczne .. ide już sobie ale i tak gdyby agiie się postarała to by miała fajnego faceta