Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z wróżeniem

PYTANIE DO OSÓB KORZYSTAJĄCYCH Z USŁUG WRÓŻEK I WRÓZEK!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak to jest z wróżeniem

Mam pytanie do Was kobietki czy kieidykolwiek korzystałyście z usług wróżek i jeśli tak to czy przepowiednie się sprawdziły? Korzystałyście też z usług wróżek przez internet??? Może możecie jakieś polecić????:) I pytanie drugie ( to już badziej do osób, które wróżą) jak to możliwe, że umiecie przepowiedzeić niektóre rzeczy aż tak dokłanie np.jak będzie wyglądał mężczyzna, którego spotkam na swoj drodze i jak będzie miał na imię?? Bo to, że znak zodiaku umiecie odgadnać to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale takie coś jak imię itp...

Ja chodze do jednej wrózki :) - wszystko sie sprawdza(no prawie) próbowałam do innych ale są do kitu nic się nie sprawdziło ;)

Gość tak tak nie nie
mi wróżaono wlasnie przez internet i nic sie nie sprawdzilo.kazda wrozka gada zupelnie cos innego, nie warto, wierzyc. uwazaj mozna sie od tego uzaleznic!;)

mi będzińska wrózka tylko wrozyla, polowa sie sprawdzila, polowa nie (a moze sama naciagnelam tak, zeby sie sprawdzilo). i mowila zbyt ogolnikowo, duzo strzelala moim zdaniem. albo cos w stylu - kreci sie kolo ciebie jakis brunet - co drugi to brunet ;)