Gość yylant Napisano Marzec 18, 2018 Ja stosuję cudownie nawilżające masła do ciała Efektimy, dla każdej cery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaszek Napisano Marzec 18, 2018 L'Biotica, potem długo długo nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2018 Od początku maja aż do teraz używam kremu cetaphil da ultra i jestem zachwycona! Nie wiedziałam, że jakikolwiek kosmetyk może działać tak szybko, ale miło jest się pomylić od czasu do czasu, zwłaszcza w takiej kwestii. Już po kilku dniach różnica w nawilżeniu skóry była wyczuwalna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowball 1 Napisano Styczeń 17, 2019 ja mam od niedawna Hydro alga 35+ i jestem bardzo zadowolona, i jeszcze żel pod oczy z arniką floslek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatawilkowska 0 Napisano Sierpień 30, 2022 Lubię kremy ze sklepu EkoAmazonka.pl, mają dobre składy i są niedrogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elka89891 1 Napisano 31 Styczeń widziałam pełno świetnych kosmetyków na każdą cerę, mam nadzieję, że też coś znajdziesz w skin79!! Przyjaciółka mi bardzo polecała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano 27 Maj (edytowany) wybierając kremy, ale należy pamiętać o tym, aby miały one dobry skład, żeby nie powodowały jeszcze większych szkód. Najlepiej wybierać takie o naturalnym składzie. Sprawdź sobie ofertę firmy skin79. Składy ich produktów są naprawdę dobre i do tego mają oni wiele kremów na swojej stronie. Edytowano 27 Maj przez Adela2115 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 30 Październik Jesli chodzi o jedne z moich ulubionych kosmetyków bardzo lubie polska marke Bielenda. Odkryłam niedawno świetne kosmetyki z olejek z dzikiej róży przeciwzmarszczkowe z linii Royal Rose. Uwielbiam je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 20 Napisano 5 Listopad Bielendę lubiłam.Ostatnio krem z Eveline i AA seria antyalergiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach