Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz nic

jak to jest

Polecane posty

Gość nie wiem juz nic

jak to jest z tym okresem w ciazy? bo tutaj na kafe niektorzy pisza ze mozna miec niektorzy ze nie, jak to jest w koncu?? kilka razy piescilam sie ze swoim chlopakiem ale nie doszlo do wspolzycia. dzis dostalam, jest taki jak zawsze, no bole nieco silniejsze bo zawsze bolal mnie brzuszek tylko rano a dzis tak przez caly dzien. czy ciaza wykluczona? prosze o odpowiedzi :/

Gość powiem Ci
hmmm z tym okresem to jest tak: nie ma okresu w ciazy- sa plamienia ktore co niektore bez obrazy, mniej bystre dziewczyny moga zmylic z okresem ;) poza tym kazde krwawienie w ciazy jet oznaka tego ze cos jest nie tak z plodem. a bol brzucha to normalka- raz mocniej raz silniej, wszystko sie zminia jak i swiat sie zmienia :)

Gość nie wiem juz nic
dzieki, wypowie sie ktos jeszcze??

Gość zakochana mmm
up

Gość Wyczuwam prowokatorkę clarkę
! :o

Gość nie wiem juz nic
nie jestem zadna clarka. chcialam sie tylko dowiedziec. nie robilam zadnych testow a nie wiem czy powinnam powiedzcie mi ciaza wykluczona?

w ciąży mogą zdarzyć sie plamienia, czasem tak obfite że można to pomylić z okresem, ale to zykle na poczatku ciąży... jeśli piesciliscie się z zachowaniem ostrozności, tzn. on swoim penisem nie draznił twojej łechtaczki lub coś podobnego, to nie masz powodów do obaw

Gość nie wiem juz nic
'tzn. on swoim penisem nie draznił twojej łechtaczki lub coś podobnego, to nie masz powodów do obaw' tzn. było coś takiego ale ja byłam w majtkach, on nagi, więc chyba nie ma powodów do obaw?

Gość nie wiem juz nic
a czym różnia się obfite plamienia od normalnej miesiaczki??

Gość noc polarna
plamienia to plamienia, plamisz a nie krwawisz tak obficie jak podczas normalnego okresu. Aha moja teściowa miala takie plamienia niby okresowe w ciązy co miesiąc przez całe 9 miesięcy:O także różnie bywa. Myślała że ma okres normalnie, nic jej nie było, idzie na kontrole a tu bach, 6 czy tam 5 miesiąc ciązy:O:O:Oto był szok dopiero....żadnych mdlości i wszystkich objajwów ciązy a tu prosze. przytyła dopiero pod koniec 7 miesiąca tzn przytyła, brzuszek urósł, bo ona ogólnie była taka lekko przy kości.... więc różne cuda i dziwy się zdarzają