Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuś19

moje i wasze kompleksy od a do z.

Polecane posty

Gość sylwuś19

chociaz nikogo z was na pewno to nie obchodzi to chce tu zamiescic liste swoich kompleksow.musze komus wyznac jaka oblesna sie czuje.wiec tak: mam tradzik na twarzy i plecach mam mnostwo pieprzykow i brodawek na ciele mam krzywe,zoltawe zeby i czesto jedzie mi z ust poce sie przez co cuchnac mi pachy i stopy mam obwisle,male cycki,ktore jak leze to wpadaja mi pod pachy mam rozstepy na tylku mam za duze wargi sromowe wlosy mi sie przetluszczaja szybko i cuchna waze 5kg za duzo i obrastam tluszczem w okolicach ud i brzucha mam fatalne palce mam fatalna cere(i nie chodzi tu tylko o pryszcze) mam nos ala frytka(ten z przed operacji) okropny profil i to tyle.jestem idealnym przypadkiem na kafeterie. prawie kazdy temat dot.mnie i chociaz bym bardzo chciala to nie uda mi sie tego wszystkiego naprawic.pewnie nigdy nie pozbede sie kompleksow.a co was meczy? ulzyjcie sobie.komenatrze od podyszywaczy tez mile widzane bo za to m.in. bardzo lubie kafeterie.

Gość u lalaaaaaa
to ja jestem przy tobue idealna jestem wysoka,szczupla,zgrabna mam dlugie blond wlosy,niebieskie oczy,ciemna oprawe oczu mam ladna cere bez pryszczy mam niezly biust dluuuugie nogi proste biale zabki,ladne usta nie mam problemu z poceniem sie jedyne co mnie wkurza to moje stopy rozmiar 39:)

na zęby i cuchnięcie polecam częste szczotkowanie a na pachy częste mycie i antyperspirant

Gość Niewiadoma_8
też ma tego sporo.. -okropne włosy (szorstkie, sztywne, bez połysku, szopowate ( co do puszystych włosów nikt mi nie chce pomóc, albo nit nie wie co zrobić, żeby włosy sie nie puszyły) -wysokie czoło.. zbyt wysokie -dziwny kształ oczu (najbardziej podobny do tygrysiich) -garbek na nosie -troche krzywe zęby (ale to się już niebawem powoli będzie zmieniać ;) ) -małe usta -dołki pod oczami -podłuzną twarz ( pewnie przez czoło) -za duże piersi.. bardzo chce je pomniejszyć!!!!!!!! -rozstępy na piersiach -zbyt odstające żebra ( nie przez to, że jestem aż taka chuda tylko mam taką budowe) -za duże biodra miednicowe -tłuszcz na bioderkach (aż od talii do prawie kolan) -ciut za gruba -wargi sromowe nie sa takie złe, ale z lewej strony troche wystają -tuż pod tyłkiem mam troche cellulitu -brzydkie stopy.. drugi palec dłuższy :( -krzywe palce u rąk, ale to da sie przeżyć A co mi sie w sobie podoba: -kolor oczu.. niebieskie.. chociaż moze kupie brązowe soczewki ;) -uszy.. nie za duże, nie za małe.. wogle nie odstają -ręce mam ładne (ale nie dłonie) i co my biedne zrobimy? :P

Gość foczka..
jesli to jest nadpotliwosc to czesto mycie i dezodorant wcale nie pomoga. a smrod z ust to pewnie przez niewyleczone zeby.ja mam tak cienka skore,ze widac zyly jak sobie plyna pod nia,a szczegolnie na cyckach.jestem ruda i blada.

Gość Niewiadoma_8
jak bym chciała być idealna to bym musiała: Kupic jakis BARDZO dobre cos na włosy, ale niestety nie mam pojęcia co! Zaużmy, że jakies 30zł Skrócenia czoła z 6 tyś zmiana kształtu oczu z 4tyś ścięcie garba razem ze skróceniem nosa 5 tyś wyprostowanie ząbków 1tyś powiekszenie ust 4tyś wypełnienie dołków pod oczami 4tyś korekta brody 5tyś zmniejszenie piersi 6.400 usunięcie rozstępów 3tyś z żebrami to nie wiem, czy można coś zrobić :P Ale jakieś 5tyś :P plastyka brzucha ( korekta bioder miednicowych) 6tyś lipoliza bioder 3tyś I to by było jakieś... hmm... 52tyś 430 zł .. oo super :P Masakra! ;)

Gość no okej to teraz mogę ja
Zacznę od zębów: koszmarny zgryz, kolor naturalnie żółty, krzywe Figura: Ogromna opona i zbyt pełne uda w stosunku do stożkowatych, małych piersi, w dodatku nierównych za krótkie łydki garb :p Skóra: Rozstępy na jednym z cycków, na obu pośladach, cellulit (lekki:P) syfy na twarzy i plecach, do tego zaskórniki na ryku "motyki" czyli obwisłe ramiona blizny potrądzikowe blizny pogłupotowe mam pełno pieprzyków Włosy: dziwny kolor :/ farbowane, muszę dać im odetchnąć nim pokryje ten kolor nowym włosy masakrycznie przetłuszczające się, suche na końcach matowe sztywne postrzępione (przeze mnie, bo fryzjerzy nieraz mnie TAK urządzili... za każdym razem jak byłam) rzadkie :/ łupież Reszta: Oczy małe, skośnawe, kolor niezdecydowny, lekko zezujące, niedowidzę :/ Dłonie i stopy brzydkie, z krzywymi krótkimi palcami i niekształtnymi paznokciami (u dłoni także obgryzanymi) Nos garbaty, słuczony, piegowaty, z dużą, głęboką blizną na środku :/ Worki pod oczami Wąskie usta I mam dopiero 22 lata :| pocieszcie się...

Gość no okej to teraz mogę ja
*ryku=ryjku :O

Gość koziolka
Mały biust Małe usta Szerokie ramiona Duży nos Ale i tak często słyszę że jestem super zgrabna i ładna, więc pewnie wyolbrzymiam trochę :)

Gość sulwus jakbym czytala o sobie
U mnie to przede wszystkim : baardzo krzywe zęby :/ baaardzo mały biust cellulit i rozstępy krzywy kręgosłup ogolnie zbyt niska waga okropny profil brzydka cera i paznokcie odstające uszy zbyt bujne owłosienie na ciele i takie tam jeszcze I tak jestem super :D

Gość grorgrgroooooooooooo
....

Gość Niewiadoma_8
Jeeezuuu jak ja bym chciała miec małe piersi! ;) Mam tylko o tyle dobrze, że nigdy nie miałam trądziku.. a jak mi jakis syf wyskoczył (zazwyczaj przed okresem) to tylko jeden, czy dwa.. Tez jeszcze od nikogo nie słyszałam, że jestem brzydka.. ale jak czasem ide sie przejść z siostrą to tylko na nią wszyscy sie gapią :P (ona ma idealną twarz.. nie za długa.. niskie czoło.. ładne włosy.. proste zęby.. duże usta... ładne oczka.. małe piersi.. dużą pupcie.. normalnie przeciwięństwo mnie!! hehe :D Wiecie jak ćwiczyć, żeby pozbyc się tłusczyku z okolic miednicy? Bo ja wyglądam mniej więcej tak: (jedna strona) Są piersi potem lekka talia..potem sie poszerza(miednica) zaraz po niej kolejna górka (boczki) A potem dół.. a potem jeszcze jedna górka .. mogłyście nie zrozumieć.. ale to tak dziwnie wygląda.. jakbym miała takie 3 górki.. ;)

Gość venge.
szerokie biodra wałek na brzuchu...

Gość Niewiadoma_8
ehe.. też mam szerokie biodra na wysokości miednicy.. i jeszcze te dwie kości takie od miednicy (też na wysokości pępka) ostające.. i też taki flakowaty kawałek brzucha.. ;) Staram się go jakoś zgubić, ale nie daje rady.. teraz najwazniejsze są dla mnie włosy bo doprowadzają mnie do szału.. a może wy wiecie co pomoże na puszyste włosy? Biosilk podobnie nie.. olejek rycynowy też nie.. znacie cos jeszcze?

mam małą łechtaczke i wargi sromowe jak u dziecka ale i tak się kocham:D

Gość brzydulaaaa nr nty
okropne włosy: suche, szorstkie, bez koloru, zniszczone i cienkie. okropna cera: blada, pieprzyki, pryszcze, rozszerzone pory :(, wągry i okropny połysk. jasna oprawa oczu: rzadkie krótkie rzęsy i nieregularne cienkie brwi. za małe piersi i za duży tyłek. brzydkie paznokcie u stóp :(

Gość chlopie eeeeeeeeeeeeeeeee
no to tak - nadwagaa - moje stopy nie lubie ich paznokcie wygladaja jakos dziwnie - wagry moze nie duzo ale sa - celulitis, rozstepy duzo -obwisle cycki.. - cienie pod oczami - duza dupa bo pupa to juz tego nazwac nei moge - obgryzam paznokcie i zeby zolte ...jakbym mila cos zmienic to ujedrnic cycki jakimis preparatami i cale cialo ... laserowo usunac rozstepy z reszta da sie zyc

Gość Niewiadoma_8
Ja tu ciągle pisze, że bym chciała i chciała.. ale znowu to napisze ;) Chciałabym miec mniejsze piersi.. takie 65B.. i większą pupe :D 3majcie się 🌻

Gość beznadziejnaja
niska, z krotkimi, masakrycznie krotkimi nogami, o wzroscie 157. Mam sianowate loki i za maly biust. Kto chcialby sie zamienic... czuje ze jestem zbedna, coraz czesciej....

Gość Prawa skroń
Nie jest tak źle dziewczynki-myśle że conajmniej 70% kobiet tak ma:) Oto moje,od A-Z w wolnym tłumaczeniu jadę od gory -krzywy nos duże uszy male usta niefajne ząbki troche obwisłe cycki+rozstępy opnki -szerokie biodra -krosty na pupci -cellulit -nogi w rozstępach -krzywe nogi -brzydkie duże stopy z brzydkimi paznokciami -grube łydki -nie lubie swojej skóry mam biale kropki na nogach,tj jakies bielactwo czy coś takiego Generalnie nie lubie swojego ciala i się go wstydzę:(

Gość Galantynka
Jestem ślczn aestetyczna , bardzo odlotowa, Duza babka , bardzo szczupła , taka szablonowa, Włosy długie , pokręcone , niczym moja dusza, Oczy tez mam przecudowne, bo czekoladowe, Cała jestem wprost genialna, taka jak z obrazka, No i zabki wprost perełki, pełna animuszu. jedno co mnie niepokoi to ta dłuuuga szyja, niczym łabędzica ...ale jakoś to przezyję. Paaaaaaaaaaaaaaaaaa milusie ...Cmok....:P

Gość Galantynka
Zapomniałam jeszcze dodac, że mam piekne dłonie, i pazurki takie szponki mam pomalowane , wprost genialne , przecodowne...ja nie ściemniam wcale , :)

Gość Galantynka
No i jeden mam mankament , stale pachne lasem, ale bywa, ze fiołkami, ale tylko czasem. :P

Gość Galantynka
Mieszkam w lesie , pełnym marzeń, wprost pod biała chmurka, za zieloną pełna wrzosów niewysoką górką....

Gość słoneczniczka
- krzywe zęby mimo noszonego kiedyś aparatu -krótkie rzęsy (bez tuszu ani rusz:/) -szeroki nos -problem z nieświeżym oddechem -za duże usta -rumieniąca się cera - pękające naczynka krwionośne na twarzy (siedzenie na mrozie czy ostrym słońcu może skończyć się tragicznie) - szeroka twarz -pieprzyki -wielkie paznokcie -brzydkie stopy w rozmiarze 39 -płaska pupa -marznące stopy i dłonie -bujne owłosienie -krostki na udach -niski wzrost 158 cm... -wiecznie suche dłonie (mam aż taka ściągnięta skórę) -największy kompleks -włosy( kiedyś moja wielka zaleta):teraz są krótkie ,zniszczone i z dziwnym kolorem. Dwa lata temu miałam długie blond włoski, kiedy się zniszczyły nie obcięłam ich od razu to teraz mam:/Kiedy już ścięłam je i przefarbowałam by odpoczęły od blondu (u fryzjerki) wyszedł zielony odcień... (a podobno to zdarza się tylko nieprofesjonalistom)

Gość no to teraz ja napisze
1)krzywe zęby,do tego z jakimiś plamami z przodu i 2 puste dziury,ale największy problem to to,że krzywe 2)tłuszcz na brzuchu 3)obwisłe cycki 4)cellulit na nogach 5)cienkie włosy 6)onycholiza na paznokciach,ale to namjniejszy problem i najgorszy,nie dotyczący wyglądu-wada wymowy :O

Gość taki sobie chlopak
wszystkie Wasze kompleksy, jako facet, moglbym zaakceptowac ;) czemu chcecie byc takie idealne ? przeciez jestescie

Gość no to teraz ja napisze
Piszę za siebie,żeby nie było:kolego,to ja mam sama siebie akceptować,nie obchodzi mnie opinia żadnego faceta

Gość to i się dołączę..............
-nos, bleeeee, troche kaartoflowaty i lekko skrzywiony w lewa stronę, ale to da się zatuszować,a le najgorsze jest to, ze jest zadarty, ale mam w planach operację, -powieka nad prawym okiem lekko opada, jak jestem zmęczona, ale balabym sie ingerencji chirura, bo jeszcze wyjdzie tak jak u paris hilton ;p -trochę cellulitu na pupie i pod pupą, ale pracuję nad tym i powoli zmniejsza się chyba wszystko w tym temacie, moze jeszcze zrobilam makijaż permamentny ust i troche powiększyła dolna wargę, bo jest mniejsza od górnej, ale w sumie fajnie to wygląda, wiec może nie.

Gość to i się dołączę..............
może jeszcze biust, tak o poł numeru, w sumie mam d70, ale mi mało ;p najlepiej jakby były takie jak przed okresem, bo wtedy rosną ;D