Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

no tak, na poludniu europy lepiej wiadomo, ale nei wiedzialem ze u ciebie az takie poludnie europy :D ;) a to zamiast pogody jakies flirciarza ci zycze w takim razie :D

Sumienie bywalo sie to tu to tam to sie wie jak moze byc pieknie nad morzem:) eee co m p takim flitowaniu bedie?? jedynie fajne wspomnieni ale dobre i to:)

:D a to masz lepiej, bo ja zdecydowanie wiecej bywam "tu: :p ale napisalas, ze lepiej sie u siebie opalisz, wiec nei moglem sie nie przyczepic :p mam nadzieje ze mi wybaczysz , bo nei robie tego zlosliwie ;) (no dobra, w sumie to zlosliwie, ale mimo to mam nazdieje ze wybaczysz :D :p ) a nie wiem co bedzie, nigdy nie mow nigdy ;)

to jak sie już opalisz, to potem pokażesz tu swoje soczyste ciemnobrązowe ciałko, tak? trzeba zrobić ściepę na klawiaturę do setuni:) nara, idę spać🖐️

ale napisalas, ze lepiej sie u siebie opalisz, wiec nei moglem sie nie przyczepic mam nadzieje ze mi wybaczysz , bo nei robie tego zlosliwie (no dobra, w sumie to zlosliwie, ale mimo to mam nazdieje ze wybaczysz ) nic a nic nie zamierzam sie gniewac naet mi to glowy nie przyszlo:) aa terazzmykam spc:) kolorowych;)

Frrrrrr hi hi jak edzie kto mnie mial dotografowac to moze i w bikini:classic_cool: i Z ta sciepa niezly pomysl ale nei wiem co to za klaw musialaby byc jaks bardzoczla na dotyk:) dobrej nocki🖐️👄🌻

Zła wiadomosc. WROCILAM!!! :D ;) ale widze, ze nikt nie tesknil :(

no jestem, ale mam net, ale milo kurva ze sie cieszysz :O

Jarek - :O zmniejszasz swoje szanse na ten sex 😠 ale normalnie pochwale sie wam, ze mieszkam w jednym z najbardziej burzujskich miejsc we francji i kurde mam 100 metrow do atlantyku :classic_cool:

a obczajaj se, i tak Cie nie zaprosze :classic_cool: jestem w La Baule :classic_cool: a tak co do sexu, to nie czarujmy sie, to mnie sie nie da wziac sila, nie w takiej desperacji :O 😭

no to fajnie masz Turkusik:classic_cool: ostatnio byłam tydzień w Kopenhadze i drętwiałam z zimna, dobrze mi zrobił czwartkowo-piątkowy wypad na Mazury na ryby-opaliłam się i jestem jak mulatka-póki mi skóra nie zejdzie:p 🖐️ setka:) i wszystkim dobranoc, idę, bo gość nieproszony przylazł

ja wczesniej nawet nie slyszalam o tym La Baule, ale mi tu mowia, ze to mega znane i popularne i burżujskie, wiec niech im tam będzie :classic_cool: jutro ide na podryw na plażę :classic_cool: aczkolwiek z 3 bachorami to moze być troche trudne 😡 :O

Setunia, pociesze Cie. Ja nienawidzilam nigdy geografii, ale poszlam kiedys do Policealnego Studium na kierunek TURYSTYKA. Zrezygnowalam po 1 tescie, na ktorym kazali nam zaznaczyc na mapie konturowej parki narodowe, a ja ja wypelnilam odwrocona o 90 stopni :O

🖐️ a pogoda to chociaz jest odpowiednia we francji na opalanie? lubię popatrzeć na laseczki w bikini, ale ostatnio u nas pogoda coś nie teges i nie ma gdzie oka zahaczyć. bo jak gorąco jest to laski ubierają takie ciasne stroje, ubrania, ze z każdej strony biust sie wylewa, albo pośladki i wołają mnie : \"skosztuj nas, dotknij.....\"

tu sie opalają toples :classic_cool: az sie upewnilam dzisiaj czy to nie plaża nudystow i kurde, Murzynkow jak na lekarstwo :(

a ty za murzynami sie rozglądasz? no nie, oni maja takie wielkie, nieeuropejskie te, no...wiesz czarne kobiety sa ekstra:) chociaż słyszałem opinie, że zapach potu czarnoskórych jest taki inny, nienormalnie nieprzyjemny jak skosztujesz jakiegoś to opowiesz mi czy rzeczywiście wyjątkowo "pachną"?