Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

czarna, znowu przegrałem w tysiąca..... a ty chyba miałas zrezygnowac, czy ograniczyć net?:)

we francji? codziennie sranko albo rzyganko hehe jak to dzieci :O odlozylam plany macierzynstwa na kolejne 10 lat :D:d

turkus, rozumiem ze dziecmi sie zajmujesz tam? plany macierzynstwa odkładasz? bo jak cie....:)

czarna, mozesz sie zwierzac publicznie:) o co kaman?

plany macierzynstwa odkladam, bo jak to ma polegac na sraniu i rzyganiu to ja dziekuje :P nie tylko dzieci taka gosposia troche ze mnie u burzujow mieszkam i robie za nich aktualnie to czego sie im nie chce heh

Frrr, no niby moge ale po cò ? Pomoc nie mozecie , a zeby sie wygadac to i tak nic nie da.Uogolniajac chodzi o to ze dzieja sie rzeczy na ktore nie mam wplywu a one maja wplyw na mnie. No , to tak po krotce :)

nie bija i nie glodza, za to orzyguja i osrywuja :O

turkus, co ty gadasz? sranie i rzyganie? o noworodkach mowisz? ja mam noworodka:) sranie, owszem codziennie, ale rzyganie? raczej ulewanie....;)

czarna:) głowa do góry, dasz rade:) no co mam ci wiecej pocieszac? kit wciskac?;) sama wiesz jak jest..... niepotrzebnie spytałem....:(

Oj, przestan! To milo ze spytales :) A rade dam, innego wyjscia nie mam.Tylko stara sie juz robie, bo wszystko wiecej nerwow mnie kosztuje niz kiedys :)

czarna - hahaha:D:D:D nie no, codzienna CACA (czytaj KAKA) w pieluszce 3 latka po nocce :O a ulewanie to standard (tzw retoutou - RETUTU) ale mialam na mysli to , ze wczoraj w nocy 3 latek mial koszmara i sie rozbeczal i sie porzygal z tej rozpaczy i to tak tragicznie ze obrzygal cala pizame, posciel i przescieradlo i kto to musial sprzatac? no oczywiscie JA :O i jeszcze Windsor sra, ale blagam, nie pytajcie kim jest Windsor :O 😭

no to czarna:D dasz rade:D wielki usmiech:D

Windsor to nie jest pies :( ani zadne inne zwierze :O Czarna - 3m sie mocno i nie puszczaj sie ;) teraz to tylko nastolatki sie puszczaja ;)