Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

ide spac 🖐️ na szukanie materialu genetycznego mam jeszcze z 7 lat, wiec luz :classic_cool:

Hej Nozyczki! Widze, ze jakis stary topik z jakims starym linkiem do mnie byl odswiezony, ale juz usuniety post. Mam nadzieje, ze nic sie nie dzialo :O

jezuuu ale mam dzisiaj pyszny obiadek! się nazywa quiche lorraine (kołacz lotaryński? po polsku?) i jadlam ja pierwszy raz 4 lata temu, we francji i od tej pory powtarzam, ze to jest najpyszniejsza rzecz, jaka w zyciu jadlam! mniam!

To smacznego Turquoise :) Ja dzisiaj do poludnia mialam zakupy, lekarzy , apteki itp. Wiec z braku czasu robie gulasz i makaron do tego.

marchewkowe spaghetti? jak je robisz?:)uwielbiam marchewke, o takim polaczeniu nigyd nei slyszalam quiche lorraine http://gotowanie.onet.pl/2984,0,1,filet_wolowy_w_winie,przepis.html tylko oni tu daja kawałki słoniny (lardons), a ja nienawidze miesa itd, wiec srednio mi smakuje, wole wrzucic pokrojona szynke ;)

a ja zjadlabym taka marchewke do makaronu, jak wroce do PL to se zrobie :classic_cool: wiem, ze ma filet wolowy, nie wiem czemu :D tez zwrocilam na to uwage tu zawsze robili to w takim naczyniu do tarty wiec obiadek juz zjadla, a teraz Corona :classic_cool:

zjadłam kurwa, M mi znowu nawala :/ ostatnio sie kolezanka ze mnie smiala, bo jej napisalam cos w stylu "zjadla dzisiaj te gruszki i poszla kupic nastepne" i sie smiala, ze po wiejsku jej pisze :D

to ja skoncentruje sie na slucjaniu Maroon 5 na Winampie i ide od was, bo znowu bedziecie nudzic :O 🖐️

chcialam sprostowac, ze nie jade na zadna orgiee ;]]] :D jade nad Biale, opalac sie :D kredka zazdrosc :p

czarna odpislabym Ci cos :D tyle, ze nie wiem co to znaczy, ze dla was to rybka :D:p

kredka nie smuc sie :D tam wcale nie ma zajebistych dyskotek, zajebistych plaz, przezroczystej wody i bardzo duzo ludzi :p

od wtedy kiedy idac na dyskoteke mam nadzieje, ze nie bede tam sama :o co Ty Jarek jakis dzikus jestes ? papierowe a ile on ma lat ?

no jak po co ?? zebym nie tanczyla sama :D tam jest jesdna wielka impreza pod golym niebem, chyba bez sensu by bylo gdyby byly jednostki

Jade zawiezc corke z kolezanka do kina. No i syn namawia mnie zebym z nim dzisiaj tez poszla. sama nie wiem. Poradzcie.ma 8 lat, z racji choroby rzadko "bywa " . Film jest grany o 20 .15 , a skonczy sie w okolicacha 22.00. mysle ze to za pozno dla niego ale z drugiej strony szkoda mi go , prosil az ze lzami w oczach.No i widzi jak siostra sie szykuje, i tez by chcial. Co myslicie, wziac go pomimo poznej pory?

o Boze Jarek, powiedz, ze zartujesz, kazdy jest inny, ja nie zmuszam Cie, zebys chodzil na dyskoteki, mozesz sobie jezdzic na te swoje rybki, ja tego nienawidze i tyle, nie jestem aspoleczna i nie odizolowuje sie od ludzi

bierz go Czarna :D nie rozumiem jak mozna wolec ryby od imprezy :O jezu jak mi sie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzi