Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Gość
w mojej miejscowości jest tylu Łukaszów ....skich?

nie pamiętałem miejscowości twojej:) ale spoko juz znalazłem, slicznie wyglądasz, może to zdjęcie które mi przesłałaś było gorsze:) na tym czarno białym zdjęciu no to rewelacja super laska, serio, bez podlizywania, no i jeszcze to drugie takie niewyraźne, tez śliczna twarz

Gość
no właśnie - najładniej na tych niewyraźnych :D dziękuję dziękuję a piesek czy aby Ci się podoba? :p jak tam dzidzia?

o nie nie nie, nie mów ze na tym czarno bialym wyszłaś niewyraznie. a pies? jak pies....na zdjeciu robi oczy kota ze shreka:D

dzidzia? już chłop jak dąb:) lada chwila właściwie to jutro (według obliczeń) ma być druga dzidzia:)

Gość poszukujaca_inspiracji
hmmm ja tak na moment - szepnąć dobranoc...

Gość
no to właśnie o tą w drodze pytam bo myślałam że może już się pojawiła :D no ale pewnie nie miałbyś czasu siedzieć na kafe... poszukująca

już tak późno, że nicka własnego nie umiem poprawnie wpisać... ale może to przez ten błogi szum w głowie... hmmm swoją drogą - urlop urlopem - ale żebym ja piła w środku tygodnia - źle ze mną... :o Dobranoc... :)

Gość ja to swoją bym ...
ale nikt jej jeszcze tu nie zamieścił ;)

a u was nic tam sie nie zanosi? :) zobaczyłabyś jak fajnie jest:) poszukujaca a gdzieś ty sie bawiła tak wesoło?

Gość
no nie zanosi się :D co zrobić :) zabieram się ostro do pracy bo czas ucieka a robota leży :) pa pa

Dzien doberek🖐️ OSTATNI DZIEN SZKOLY !!! :) Normalnie bardziej sie ciesze od dzieci.Zobaczymy jakie swiadectwa moje madralinskie przyniosa :) Ktos sie przylacza do kawy ?

czarno biała i jakie świadectwa przynieśli milusińscy? szlaban na wakacje, czy wręcz przeciwnie?:)

No, swiadectwa rozdane :) I to calkiem niezle .Raczej zadne z dwojki moich dzieci nie zostanie geniuszem matematycznym, ale jest ok :) U syna to pierwsze swiadectwo, skonczyl pierwsza klase.Az sie wzruszyl , i cala droge ze lzami w oczach i gula w gardle przezywal ze bedzie za kolegami tesknil.Slodki widok. Szlabanu na wakacje nie bedzie ;)

hehe moja kuzynka po 1 klasie sie wstydzila swojego swiadectwa ( 1 klasie PODSTAWOWKI) i po drodze potargala, przyszla do domu, mama chce zobaczyc swiadectwo a tu zonk :classic_cool: cwana jest, kurde, az strach pomyslec co z niej wyrosnie ;)

Nozyczki, ja tez sie wlasnie pakuje ;) jutro rano wyjezdzam, wiec ciesze sie, poki mnie macie :P :D hehe

jak co wakacje, jade do Francji, popracowac troche zarobic np na kurs handlowego francuskiego, o ktorym od dawna marzylam ;) i najgorsze - nie wiem, czy bede tam miec dostep do internetu :( jak ja przezyje 6 tygodni bez kafeterii? 😭 no i jak Kafe przezyje beze mnie! :D:D:D

Hehe, Czarna - jak coś to dzwońcie ;) i nie martwcie się - ja wrócę ;) :classic_cool: mam nadzieję :O