Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra starsza

Wykupiłam młodszej siostrze kolonie a mój chłopak...

Polecane posty

Gość zmanierowany krytykant
nie dogadasz sie z tym facetem. to typ chlopka-roztropka co to wszytsko wie najlepiej. moze nie jest taki zly ale to nie facet dla ciebie. zycze ci, zebys poznala kogos kto doceni twoj charakter, bo to jest cenna i rzadka cecha !

Gość przykro mi to stwierdzic
ale twoj chlopak to palant. pewnie gdybys te pieniadze wydala na niego to nie powiedzialby ze jestes rozrzutna. zalosny. jestes naprawde kochana osobka

Gość zmanierowany krytykant
dobranoc zycze ci jak najlepiej miej w zyciu wszystko czego zapragniesz :)

Gość siostra starsza
dziekuje:) to bardzo miłe z waszej strony dobranoc

zmanierowany...ma racje. z takim facetem nigdy nie da sie dojsc do porozumienia. lepiej zastanow sie nad waszym zwiazkiem

3maj sie cieplutko

Gość jacek1982
hehehe a pozniej bedziesz pieprzyc ze nie masz kasy na wyjazd wakacyjny a twoj facet bedzie mial hyhy

Gość o bla di o bla da
bardzo fajnie zrobiłaś popieram wkurzył sie bo nie wydałaś tej kasy na niego

Gość ayee
ja też uważam, że nie masz się nad czym zastanawiać - Ty postąpiłaś świetnie a koleś jest egoistą. na Twoim miejscu powiedziałabym mu dosadniej - że niech nie wcina się w nie swoje sprawy, że to Twoja kasa, będziesz ją wydawała na co chcesz a juz zwłaszcza na siostrę, którą zapewne bardzo kochasz. ja też mam młodsze rodzeństwo (i starsze) i wiem, jaka to frajda patrzeć, że sprawiło sie mu radość. facet w ogóle mnie zszokował. nie wyobrażam sobie, żeby mój w ogóle jakkolwiek wciął się w taką sprawę. chyba, że widziałby, że jestem wykorzystywana przez rodzeństwo. wydaje mi się, że gdyby była sytuacja w rodzaju - chciałabym wykupić siostrze wyjazd ale trochę mi brakuje to mój facet pewnie jeszcze by się do tego dołożył, jeśli oczywiście miałby taką możliwość. i dla mnie to normalne - ja tak samo starałabym się pomóc jemu. i tak chyba powinno być. no normalnie jestem zniesmaczona. może pokaż temu chłopakowi ten topik to się opamięta :P