Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastuśka

głupi facet

Polecane posty

Gość nastuśka

Czemu facetowi zawsze zależy tylko na seksie? Choć nawet nie jest z dziewczyną od roku potrafi umówić się z nią przyjść, sprowokować i zakończyć wszystko w łóżku - a ona, zakochana oczywiście się nie oparła :o Nie... ja po prostu nie ogarniam tego wszystkiego muszę się komus wygadać bo mnie szlak trafi :( nie umiem tego wszystkiego zrozumieć... nie chodzi w całej sprawie o mnie...

Gość bo mysla fiutami

Gość Nieokielznany Kielzownick
Nie kazdy facet jest taki sam. Ja bym nigdy nie manipulowal uczuciami kobiety, zeby zaciagnac ja do lozka. Widocznie zle trafiasz.

Gość bo tylko SEKS sie w życiu licz

Gość nastuśka
To nie ja trafiam, lecz kumpela i... mój brat...

Ona zakochana a on to wykozystal bo on przyszedl po cos konkretnego i to dostal a ona nadal jest zakochana.I kto w tej sytuacj jest glupi oczywiscie ona bo jest zaspepiona:O

Gość nastuśka
pewnie, zawsze ofiara jest winna i głupia. ona zrobiłaby dla niego dosłownie wszystko, a on ? idiota... :o nie wiem jak ja mam go zmienić, nie potrafię patrzeć jak ona sie przez niego męczy :o

Nie zawsze ofiara jest winna i gupia to nie tak ona jest w pewien sposob krzywdzona ale tego nie odczuwa bo go kocha tylko to wszystko jest do czasu jak spadaja klapki z oczu i sie okazuje ze jemu zalezy tylko na jednym.To juz wymaga czasu a ty jego nie zmienisz jak to brzydko mowia jak suka nie da to pies nie wezmie jak sie kumpela ockie to sie skonczy to samoistnie wiec sie tak nie przejmuj.