Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek20

Jak ukryć prawictwo?

Polecane posty

Gość Prawiczek20

Ona ma 24 lata i jest świetna - blondynka, niebieskie oczka, spore piersi, piekna talia, brzuch, uda, zgrabna, lekko opalona, bardzo naturalna. Wymiary modelki... Ona jest ostra i lubi, mówiąc szczerze, rżnąć się. Jest inteligentna, studiuje psychologię i jednocześnie jest ostra i wulgarna jeśli chodzi o te sprawy. No a ja mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Oczywiście nie powiedziałem jej o tym... Mam już doświadczenia z kobietami, ale tego jeszcze nie robiłem. Co robić? Boję się, że za każdym razem wytrysnę raz-dwa i będzie flak, ale ostre rżnięcie... pomóżcie!

Gość jeśli piszesz prawdę to
nie wygłupiaj się i powiedz jej prawdę:O Zawsze wyjdzie lepiej, a i ona sie tobą zajmie, niż jak będziesz udawał chojraka a spuścisz sie po 2 ruchach:O Pomyśl- prawiczkowi to uchodzi, ale facetowi po przejściach- porażka... Lepiej, żeby zapamiętała Cię jako pociesznego czy słodkiego prawiczka niż jako najgorszego kochanka, jakiego w życiu miała.

Gość a dlaczego chcesz
to ukrywac? moze jej to zupelnie nie przeszkadza...

Gość a dlaczego chcesz
zgadzam sie w 100% z jesli piszesz...!!!

Gość Prawiczek20
A może jednak jej to przeszkadza? Ona ma ogromne powodzenie, olewa kolesi jak chce. A ja się jej podobam ... Nie chcę zmarnować okazji. Może po prostu powiem, że dawno tego nie robiłem?

Gość a dlaczego chcesz
napsize Ci tak: jak jest w porzadku, to na pewno nie bedztie jej to przeszkadzac!!! a moze nawet to ja bedzie krecic!!! jak bedzie miala waty, to nie zawracaj sobie nia glowy, choc z tego co piszesz jest ok, wiec po co to ukrywac???

Gość Prawiczek20
No ale już tak wyszło, że jestem bardziej doświadczony ;/ przeciez wiem gdzie co wlozyc, to tylko o biologie chodzi, bo moge nie wytrzymac...

Gość nie kręć chłopcze nie można
być do połowy prawiczkiem, albo do połowy dziewicą czy do połowy w ciąży:o Powiedz jej prawdę i po krzyku. A zboczone panny lubią demoralizować niewinnych chłopców:classic_cool: I o wiele więcej stracisz, jeśli ona będzie myślała, że po prostu jesteś tak kiepski w łóżku:O

po prostu przed sexem zwal sobie konia:P masz szanse od razu tak szybko nie dojść